- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.881
Hoşbulduk canım:)))Sende hoşgeldin.Güle güle kullan canım:)))
Topazio mükemmel bir mavi seveceğini biliyordum ilk başlarda çok belirgin alışırmıyım falan demiştin ama bak alışılıyormuş değilmi:)))
solotica ıce mintler siyah gözümde:)
Sana akitraya tubişe burcuya getiririm kargosuz fiyatından sana burdan gnderirim.birerde bikini.sengözlerimebaksanabberry, brezilyada daha cok sey var görücek mesela bikinileri de süperdir :) bide samba ögrenir gelirsin kaydirigubbakcemile5
paschar resmini koyabilirmisin tabi uygun görürsen fikir edinmek amaçlı
Sana akitraya tubişe burcuya getiririm kargosuz fiyatından sana burdan gnderirim.birerde bikini.sengözlerimebaksanab
Sen topazioda alınca istediğin başka ne varsa karar ver şimdiden eşimi ikna çabalarındayım otica san paulo da sanırım otelide yakın seçerim.geçen sene ispanyadaydık zaralara en yakın oteli seçmiştim.
Bir deneyebilsem herhalde nc mel ,azul,graphite ,ice mint.cor da azul,mel ve ocre denerim.delikafaduldendelikafadulden
Hoşgeldin froya hangi renkleri beğendin soloticalarda?Fotoğraf yüklersen yada saç, ten, göz rengini söylersen sana yardımcı olabiliriz...
Şu anda yeni fotoğraf ekleyemiyorum bery çünkü o gözümdeki ıce mint satıldı:))En son dün fotoğraflarını çekip sahibine gönderdim...
Kusura bakma vetman ben pek anlayamadımda;
Sen kullandığın lensimi sattın???????
İkinci el olarak mı satıyorsun????????
Beni aydınlatırsan sevinirim..bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?