Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

eşimle bu sene sonbaharda veya seneye baharda yurtdışına gideceğz ben artık londra,italya ve fransa yerine brezilya dedim.oda ne var orda dedi oo dedim san paolo ,rio..asıl amaç deneyip solotica almak:roflol:

cnm alışılmıyormuş, ALIŞKANLIK yapıyormuş:)))))) cok teşekkür ederim bir kez daha yardımların ve lensler için...

Son düzenleme:
Şu anda yeni fotoğraf ekleyemiyorum bery çünkü o gözümdeki ıce mint satıldı:))En son dün fotoğraflarını çekip sahibine gönderdim...

berry, brezilyada daha cok sey var görücek mesela bikinileri de süperdir :) bide samba ögrenir gelirsin kaydirigubbakcemile5
Sana akitraya tubişe burcuya getiririm kargosuz fiyatından sana burdan gnderirim.birerde bikini.sengözlerimebaksanab

Sen topazioda alınca istediğin başka ne varsa karar ver şimdiden eşimi ikna çabalarındayım otica san paulo da sanırım otelide yakın seçerim.geçen sene ispanyadaydık zaralara en yakın oteli seçmiştim.
Bir deneyebilsem herhalde nc mel ,azul,graphite ,ice mint.cor da azul,mel ve ocre denerim.delikafaduldendelikafadulden

Hoşgeldin froya hangi renkleri beğendin soloticalarda?Fotoğraf yüklersen yada saç, ten, göz rengini söylersen sana yardımcı olabiliriz...

canım ya çok teşekkür ederim ne kadar düşüncelisin opuyorumnanaktan

Hoşgeldin froya hangi renkleri beğendin soloticalarda?Fotoğraf yüklersen yada saç, ten, göz rengini söylersen sana yardımcı olabiliriz...

hoşbulduk..
ben daha önce sofistic magic green kullanmıştım. ona yakın bir renk olabilir. saç ve göz rengim kahverengi, beyaz tenliyim.
teşekkürler şimdiden.

Eğer esmeralda,topazio,quartzo üçlüsünden birini düşünüyorsan.O zaman sana önerim esmeralda .Esmeraldanın yeşili macig greenden çok çok daha yoğundur.En koyu gözleri bile yemyeşil yapabiliyor esmeraldalar..Quartzo macig greene daha yakın bir renk çünkü quartzo gri yeşil bir renk esmeralda kadar yoğun bir yeşil değildir.ıkisininde sana yakışacağını düşünüyorum tabiki tercih senin:)

Şu anda yeni fotoğraf ekleyemiyorum bery çünkü o gözümdeki ıce mint satıldı:))En son dün fotoğraflarını çekip sahibine gönderdim...

Kusura bakma vetman ben pek anlayamadımda;
Sen kullandığın lensimi sattın???????
İkinci el olarak mı satıyorsun????????
Beni aydınlatırsan sevinirim..bilmiyorumkismile

Kusura bakma vetman ben pek anlayamadımda;
Sen kullandığın lensimi sattın???????
İkinci el olarak mı satıyorsun????????
Beni aydınlatırsan sevinirim..bilmiyorumkismile

Selam Rotin:)Ice mint 5 çift geldi bir tanesini kendime açmıştım fotoğraf çekmek için .Fakat ıce mintler yenı çıktığı için kısa sürede tükendi.En son bir arkadaş ıce mint sordu.Sadece fotoğraf çekmek için açtığım lens kaldı deyince oda onu aldı:)
Sadece ıce mintde yaşadık böyle bir şeyi normalde soloticaları sıfır yeni satıyorum.Kullanılmış lens satmıyorum:)Yarın yeni ıce mintlerimi bekliyorum
Kargom Türkiyeye girmiş yarın bende olur:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…