- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.901
Selam Rotin:)Ice mint 5 çift geldi bir tanesini kendime açmıştım fotoğraf çekmek için .Fakat ıce mintler yenı çıktığı için kısa sürede tükendi.En son bir arkadaş ıce mint sordu.Sadece fotoğraf çekmek için açtığım lens kaldı deyince oda onu aldı:)
Sadece ıce mintde yaşadık böyle bir şeyi normalde soloticaları sıfır yeni satıyorum.Kullanılmış lens satmıyorum:)Yarın yeni ıce mintlerimi bekliyorum
Kargom Türkiyeye girmiş yarın bende olur:teytey:
yeni aldıgım solotica hidrocharme mel lenslerimi hdirocor ice yda hidrocor mellerle deiştirmek istiyorum kızlar ilgilenen varsa msj atabilir lidyatutal @ gmail.com aralarda boşluk olmadan ben boşluklu yazdım mailimi siz boşlukları silin
charm niye satıyosun akannehir charmdan sonra cor da iyice garip gelebilir nc düşünmüyomusun??
vetmancım canım benim şimdi ben bu charm icelara taktımmya.hiç belli olmaz diye çok korkuyorum ya pupili çok geniş mi diyede korkuyorum.ya vetman b&l un blue kadar belli olur mu icelar ne dersin cevappp bekliyom canımcım.
Bu resimde de amazon grey var, rengi güzel, ama gören herkez lensleriniz çok güzelmiş diyor senağlama Damarlanmalar çok belirgin bir de pupil boşluğu geniş, o da donuk bir ifade veriyor gibi geliyo bana. Artık kesin solotica alıcam ama pupil boşluğu en dar olan mavi renk hangisi sizce?
Kızlar merhaba, benim gözlerim gün ışığında böyle görünüyor, en çok mavi renk seviyorum ama doğal durduğu için mel almayı düşünüyordum, ama kararsızım, pek bir değişiklik yaratmıycak gibi. Saçlarım siyah, ten rengim açık, topazio çok mu yapay durur acaba???
charm niye satıyosun akannehir charmdan sonra cor da iyice garip gelebilir nc düşünmüyomusun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?