Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar okypetenin lensleri açık kahve bal rengi gözde esmeraldanın duruşu

Hıdrocharm graphitenin duruşu

Natural colours verde marinenin duruşu

esmeralda hiç renk vermemiş yeni mi aldı okypete anlamadım esmeraldayı?verde marine en belirgin duran .okypeteyi sanşın sanıyordumkafamçokkarıştı

grafite muhteşem bir renk vermiş çok doğal.. bayıldım. marinenin de rengi çok güzel ama biraz pupili geniş. vetmancım sen n.c nin pupilinin charme'a göre birazcık daha büyük olduğunu söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam dimi? o nedenle mi büyük duruyor, çekimden mi öyle görünüyor?

okypete banın ne zaman kalkıcakk :)) esmeralda hakkında ne düşünüyorsun? beğendin mii? diğer esmeraldalılara göre çok daha doğal ve güzel durmuş, ten ve kaş renginden dolayı. ama senin rengin mavi kesinlikle cnm :)

esmeralda cok hos olmus verde marineyide begendim cok tatlı bi rengi var
grafite bana göre değil ama
boshayallersmile

okypete nemzndır yok gelsede konussak boshayallersmile

geldim kızlar.
çok özledim ya sizleri..
şimdi,esmeraldaya aşık oldum.
yok böyle bir renk.
bende çok güzel bir renk durdu.
çok açık değil
harika bir yeşil . ve çok doğal...
evet.
bunları ısmarlamıştım arzucuğuma geçen hafta elime geçti
berry bu arada,ağustostan beri karamel kumralım ben...
.

bu arada grafitenin gece flaşlı gözümde duruşunu görmek isteyen varsa albüme ekledim.
tam yüz olarak..

hepsini nerde denedin esmeralda verde marine falan?esmeralda konusunda sen beğendiysen al bence birde yeşil lensin olur.

güle güle kullan canım :) çok hoş görünüyorsun. bi de hidrocharme verde green görseydim keşke.. çok merak ediyorum o rengi de

okypete fotoğraflarını gönderdi bana dün yükleyecektim ama işim çıktı şimdi yükleyebildim.okypete benden en az 12 saat uzaklıkda keşke aynı yerde olsaydık:))
Şu esmeraldanın güzelliğine bakarmısınız arkadaşlar ilk önce ben gönderdiğimde okypetede çok aşırı yeşil dururmu diye korktum ama koyu tondaymış esmeraldaları demekki hiç de öyle korktuğum gibi durmadı harika harika harika bir çağla yeşili oldu okypetecemde esmeralda:)))

evet vetmancığım,yeşil bana gitmez derdim ama çok hoş oldu..
ben bayıldım.
doğru seçim yapmışım...

esmeralda hiç sevmiyorsdun demek fikir değiştirdin.doğal bir lens hiç öyle abartıldığı gibi fosforlu bir yeşil değil zatenzemuszemus.azul diyordun verde marineye kaymışsın hayırlı olsun.

evet gerçekten son eklediğin esmeraldalar çok güzel durmuş ya. çok opak olduğu için nc serisi her gözde aynı durur dense de açık kahve gözlerde bence çok daha doğal duruyr. çok yakışmış. okypete albümüne baktım gerçekten çok hoş görünüyorsun ben en çok grafiteleri beğendim :)

sağol tatlım.:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…