- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.321
olsun severim gözlerimi ben. lülülülülülü
bak böyle duruyo gün ışığında.
canımın gözleri mel gibidirztn niye lens takar anlamam o gözlerle
cidden kızıl kahveyle alakası yok..
ama ela gözden ela gözede fark vardır her göz farklıdır yani herkeste her lensin duruşu farklı olabilir.. fotonun çekildiği ışık fln bile değişik gösteriyo gözü..CADIARZU
aaa ben sevdim azullu :1rolleyes:
ama bana yakışmayabilir =( ben galiba charm ocre ve chram marine alacagım
Pineapples tşk ederim öncelikle beni kırmadığın resim koyduğun için ben çok beğendim masmavi ne güzel ama ben cesaret edemem herhalde bu kadar değişime :) Hayırlı olsun cnm umarım en kısa sürede sorunun çözülür kullanmaya başlarsın...
Okypete bence daliahtaki cor azul çok hoş bir mavi evet ama pineapples ta da güzel durmuş ben biraz marineye benzettim doğrusu...
saol tatlım benim.herkeste farklı duruyo lens ciddi.bizde anne mavi göz baba siyah göz olunca melez olduk opuyorumnanaktan
olsun severim gözlerimi ben. lülülülülülü
canımın gözleri mel gibidirztn niye lens takar anlamam o gözlerle
cidden kızıl kahveyle alakası yok..
ama ela gözden ela gözede fark vardır her göz farklıdır yani herkeste her lensin duruşu farklı olabilir.. fotonun çekildiği ışık fln bile değişik gösteriyo gözü..CADIARZU
canım kendi gözlerin ne renkti senin ?
bana bu ton pek gitmiyorda. o yüzden şaşırdım biraz. yıllar evvel,b&l safir almıştım.aynı buna benziyordu.hoş oda yanlış gelmişti mavi yerine. taktım artık. ama hiç gitmedi bana. 2 ci hafta bıraktım kenara.yakışmıyor yüzüme.Pineapples tşk ederim öncelikle beni kırmadığın resim koyduğun için ben çok beğendim masmavi ne güzel ama ben cesaret edemem herhalde bu kadar değişime :) Hayırlı olsun cnm umarım en kısa sürede sorunun çözülür kullanmaya başlarsın...
Okypete bence daliahtaki cor azul çok hoş bir mavi evet ama pineapples ta da güzel durmuş ben biraz marineye benzettim doğrusu...
Teşekkürler kızlar =)
Aslında radikal bir değişim istiyorum ama yakışmazsa diye risk almaktan çok korkuyorum o yüzden mel risksiz bi renk gibi geldi.
Okypete senin topaziolara hastayım sana çok yakışıyor, bende öyle duracağını bilsem direk onu alırım asıl istediğim renk o=)
Gözümde koyu yeşil yada koyu mavi olmasını değil rengini açmasını istiyorum mesela bebek mavisi gibi bir şey olabilir.
Bir de pupil boşluğu bazılarının büyük,küçük olsun istiyorum ama pupili küçük olanlar riskli renkler.
Çok şey mi istedim kızlar bana yardımcı olun ben de soloticalanayım :kedi:
donut senimi kırıcam tamam kızıl kahve ya kaydirigubbakcemile3
cnm seninkiler kadar açık degil ...benim gözler orta kahveye girer galiba
charm mel düşünmezmisin livcim?
Kullandıysan resİm İstİyorum ama Şey olarak hanİ crystalİ yÜklemİŞsİn ya dokusunu lensİn kendİsİnİ Öyle İstİyorum zahmet olmazsa tabİİİ
ben "gözlerin kötü " demedim..savunma psıkolojısıne hıc gerek yok canım benım
azuldan gorunen kısmı gozunen kızıl kahve bunu soyledım,ama sen bır anda goz fotolarını falan koymaya basladın .
dusmanca bır gırısımım yok benım.
yok hayır buna katılmıorum,ortasında kahvelık var.zaten bu yuzden dedım azuldan gorunen kısmı kahve diye..
ya anlamadıgım su kızıl kahve olunca ne oluyor,ayıp bırsey mı kaydirigubbakcemile3
inan charm mel hiç düşünmüyorum cnm cor u almıştım hiç yakışmamıştı ...çok beyaz tenliyim o yuzden soluk renkler hiç yakışmıyor =( charm ocre daha koyu galiba
Valla ben şahsen bayılırım kızıl kahve gözeee, Beyonce gibi, bana göre dünyadaki en güzel göz rengi...
Valla ben şahsen bayılırım kızıl kahve gözeee, Beyonce gibi, bana göre dünyadaki en güzel göz rengi...
bende çok severim tatlım.eminim senin gözlerin çok güzeldir. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?