- Konu Sahibi White Mocha
-
- #9.361
açık renk istiyosun o zaman.berry nin albümünde esmeralda resmi vardı.bi onada bak istersen.
İşte buduuuuuurrrrrrrrr... Ben bunu istiyorummm... :kedi:
arkadaşlar birileri bana bu renk lens önersin. dibim düştü . muhteşem. Allah ne renkler veriyor millete
gri sanki.
birde hare var. süper.
.
charm ice düşünmezmisin ? onuda çok seviyorum ben.
oky sanki adore lerde var bu renk ...bi ara görmüstüm ama koyu gözler icin degilde, acik gözleri daha belirgin yapmak icindi
lfbrls canım Didem mellerini geçen yıl almıştı biz de dün aynı şeyi konuşuyorduk Didemcimle ben geçen ay aldım mesela gözlerim de orta kahve Dideminkinden 1 ton açık sanırım ben de yemyeşil durdu tam anlamıyla zeytin yeşili çok açtı gözlerimi ...Yine de seni yanıltmak istemem ama benim bildiğim kadarıyla soloticalar artık daha opak daha yoğun renkli bu konuda vetmandan bilgi alabilirsin canım...
Ben de Adriana nın gözlerine ve saç rengine bayılıyorum.... zemuszemus
liv ikinci resim verde ye benziyor.ben verdelerin resmini çekmeye çalışırım bugün.
Mavinin beni çok solgun göstereceğini düşünüyorum canım yaa... Tenim en açığından beyaz çünkü. Bana yakışmayacağından eminim. Bi de ben yeşile takığım :) Ama charm ice ı da çok yakıştırıyorum bazılarına... Sana da çok yakışmış canım... Sana zaten hemen her lens yakışır göz tabanından ötürü, çok şanslısın zemuszemus
verde marine mı diyorsun cnm ?
çok saol canım.esmeralda konusunda düşün o zaman sen.sana çok açık gelirse opti free ile koyulaştırırsın.bak berry ilk taktığında böyle doğal durmuyorsu.solisyonla koyulaştırdı o.
Acaba bir labaratuar kiralayip kendi lenslerimizi kendimiz mi üretsek kizlar... sonrada ciftini 500 dolardan satisa sunariz
lfbrls rica ederim cnm görevimiz ben ilk aldığımda foto koymuştum 740 nolu sayfada kaldı bir bak istersen ama benim gözlerim dediğim gibi orta kahve ama yine de bence eski mellere göre yeniler daha opak daha renkli çoğu kişi de aynı şeyi düşünüyor...Mel çok istiyorsan araştır derim yok daha belirgin bir yeşil istiyorsan esmeralda ve verde var tabii ki onlar baya iddialı bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?