Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sen neden gönderdim liv senin lensinde ne sorun var?

charm grafite almıştım paranalensten adamlar lotları farklı gondermişler yani birisi açık birisi koyu ...kızlar lot farkı inanılmaz fark ediyor neyse adamlara hemen yazdım hata oldugunu yeni lens istediği fln adamlardan ok cıkmadı lensi geri yollayın biz inceleyelim yenisini yollayalım dediler bende kargoya karışmam sonuçta bu benim hatam değil siz yanlış yolladınız diye yazdım... bir turlu ortak yol bulamadık sonunda lensi yollamak durumunda kaldım eger kargo parası yuksek birsey tutsaydı hiç ugrasmayacaktım senden alacaktım hatta sanada sormustum cnm tek lens getirtebiliyor musun diye ...neyse şimdi beklemeyim =(
ve söyle birseyde var ben su an magdur durumdayım ...1 ay brezilyaya gitmesi 1 ay geri donmesi derken bu 2 ayı bulacaktır...bu da demek oluyor ki ben 2 ay boyunca lenssiz kalacagım (gözlerimde numaralı)

canım paypala şikayet etmenin belli bir süresi var.45 gün sanırım o süre doldumu hiçbirşey yapamıyorsun.

cnm şimdi şikayet edersem dogru olmaz çünkü geri yollayacagız dediler eger yollamazlarsa ve o zamana kadar 45 günü geçmezse o zaman şikayet ederim

ama bende senin gibi lenslerden soğudum :gitme:

Senin gözlerin farklı numaradamıydı liv canım farklı numaraladaysa aynı seriden lens bulman mümkün olmaz .Pine apples göremiyormusunhala renk muhteşem bu arada..

Tamam o zaman değiştiricekler pine apples paypal paranı gerimi alıcak paranlenstesden sorun nasıl çözülecek?

canım adamların umrunda değil.bana yazdıkları tek şey paypaldaki şikayeti geri çek gönderelim.ama çekersem ya göndermezlerse.yazdım onlara eğer gönderirseniiz tabiki şikayetimi çekicem dedim sallamadılar.senden almadığıma bin pişmanım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…