- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.981
yerinde olsam cor ice alırdım esmerlere çok yakıştırıyorumVetman sence bana charm ice olur mu? Yada söyle sorim... charm ice mi cor grafite mi? Hangisini almami tavsiye edersin? Siparis vericem acil yardim:78:
Tatlım selam=) benim gözlerim cok koyu diil acık kahve tonlarında, cnm henüz marine denemedim fırsat bulamadım aslında ewim de cok yakın civar da ama... işte :)) cnm orda daha önce marine testerı yoktu ve denemedgim tek renkti, sana katılıyorum bu arda cnm deneyerk almak en mantıklsı hakikaten, sadece gece gezmesi için lens almak istemiyorum acıkcası marine'i gündüz de rahat kullanabilecegim kadar dogal bulursam alıcam mutlaka benim saçlarımda sarı tenimde cok koyu diil buz gbi beyaz diilim ama yinede gri tonları yakışmıyor bana, ben sıcak tonları sewiyorum.
bence hidrosummer azul natural touch baby blue nun damarsız haliama vazgeçtim okadar iddalı bi renk istemiyırum makyajsızda kullanabileceğim bişi olsun çünkü smokey makyaj filan günlük hayatta hiç tercih etmiyorum anca düğün filan olursa belki yani,istanbula gidicem 2 haftaya kalmaz.ozaman denicem döndüğümdede sipariş veririm artık
Vetman sence bana charm ice olur mu? Yada söyle sorim... charm ice mi cor grafite mi? Hangisini almami tavsiye edersin? Siparis vericem acil yardim:78:
arzu hanımcım benim lensler den bi haber varmı???
Burcucum çokkk iyisin senden dedektif olurrrr ne zaman geliyor hadi bakalım resimleri bekliyorummm..Vetmancım ve kızlar eski seri açılmamış quartzo buldum 04/2015 son kullanma tarihi 2 gün sonra gelecekler. Amacıma ulaştım inşallah yeniler gibi çıkmaz:) Gelir gelmez ekleyeceğim fotoları.
Vetman sence bana charm ice olur mu? Yada söyle sorim... charm ice mi cor grafite mi? Hangisini almami tavsiye edersin? Siparis vericem acil yardim:78:
canım bu lensi daha önceleri ben de düşünmüştüm çünkü aslında hayallerimdeki göz rengi buydu..cillian murphy nin gözlerinin tıpkısının aynısıama şimdi hiç istemiyorum inan..hidrocor azul bundan çok daha doğal...sadece renginin fazla fosforlu oluşundan kaybediyor...hidrosummer azullar biliyorum ki çok yapay duracak öcü gözü gibi...yabancı bir videosunu görmüştüm ve kullanan kişi bu lensin mavi değil de mor durduğunu söylemişti..
sevgili güneş öncelikle bu lensin numaralısı yok senin gözlerin numaralıydı hatırlıyorsam.İkincisi hıdrosummer azulu bilakis kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim canavar gözü gibi falan değil bilakis çok güzel bir lens hatta custom lenslerin babybluesi gibi ancak tek kusuru kalın olması ve diğer soloticalar kadar rahat olmaması hatta whiskeyin dediği gibi natural touchun damarsız hali ancak keşke natural touchlar kadar rahat olsaydılar asla gözümden çıkarmayacağım kadar güzel bir lens görüntü olarak muhteşem ama rahat değil tek kusuru rahat olmaması yoksa doğallığına diyecek yokk...
solotica hidrosummer azul koyu kahverengi gözümde ..
canım bu lensi daha önceleri ben de düşünmüştüm çünkü aslında hayallerimdeki göz rengi buydu..cillian murphy nin gözlerinin tıpkısının aynısıama şimdi hiç istemiyorum inan..hidrocor azul bundan çok daha doğal...sadece renginin fazla fosforlu oluşundan kaybediyor...hidrosummer azullar biliyorum ki çok yapay duracak öcü gözü gibi...yabancı bir videosunu görmüştüm ve kullanan kişi bu lensin mavi değil de mor durduğunu söylemişti..
sevgili güneş öncelikle bu lensin numaralısı yok senin gözlerin numaralıydı hatırlıyorsam.İkincisi hıdrosummer azulu bilakis kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim canavar gözü gibi falan değil bilakis çok güzel bir lens hatta custom lenslerin babybluesi gibi ancak tek kusuru kalın olması ve diğer soloticalar kadar rahat olmaması hatta whiskeyin dediği gibi natural touchun damarsız hali ancak keşke natural touchlar kadar rahat olsaydılar asla gözümden çıkarmayacağım kadar güzel bir lens görüntü olarak muhteşem ama rahat değil tek kusuru rahat olmaması yoksa doğallığına diyecek yokk...
solotica hidrosummer azul koyu kahverengi gözümde ..
harikalar yaaa
dikkatlica elinlede ayırabilirsin ama dikkat et yapışması normal ama renk şahane olmuştur.Soloticalar inceya 2 tanede taksan rahat oluyor sorun yok:)Üst üste 2 len taktım 1 kac saat sonra cıkardıgımda yapısmıslarda solusyona koyup bekletirse ayrılırmı birbirinden yoksa elimle mi ayırayım?
Vetmancım ve kızlar eski seri açılmamış quartzo buldum 04/2015 son kullanma tarihi 2 gün sonra gelecekler. Amacıma ulaştım inşallah yeniler gibi çıkmaz:) Gelir gelmez ekleyeceğim fotoları.
Whiskey herkesde dogal durmuyo malesef cor ice onun icin biraz düsünceliyimyerinde olsam cor ice alırdım esmerlere çok yakıştırıyorum
sevgili PINAX :)) WHISKEY'e katılıyorum bence de cor ice al ztn ice katalogdan kaldırılmış elini çabuk tutman lazım alıcaksan eğer :)) açık gözlerde cor ice çok gzl doğal duruyor.. cor grafite de güzel bence grafite de açık gözlerde buğulu mavi gri bir ton oluyor ama ice sana bence de çok yakışır :)
bence charm ıce alabilirsin canım genel olarak yüz hatlarını hesaba katıyorum nacizane fikrim ıce alırsan charmıce al seni az çokda tanıdım gibi sana cor ıce gelir cor ıce almanı pek tavsiye etmem tabanında açık cor ıce sende çok güzel olur ama sen begenemssin cor ıcei gibi geliyor bana cor alıcaksan grafite öneririm ama bence charm ıce al sen charm ıce tabanın açık sende süper olurrr:)
lal benimde gözlerim açık kahve cristal kullandım ben çok güzel açıyo tavsiye ederim cristal quartzonun doğalı canım iceminti de kullanan arkadaşlar yazarlar sana ama çok bi fark yok sanırım oda çok doğal ve çift taraflı kullanılan bi lens cristal için fikir edinmek istersen albümüme bakabilirsin
kızlar bana dua edin verde marine için cesaret edemedim cor verde siparişi verdim bugün hadi hayırlısı aldık yine bi risk :18: güneşin resimlerinden ilham alarak son yeşil denemem olur inşaallah :95:
baktım canım albümüne crystalin ters rengi tam istediğim renk umarım bende de öyle durur:)
cor meller çok doğal hareli durmuş bir de. nc melin haresi bana yapay geliyordu, ama cor da haresiz çok donuk kalabilcekmiş gibi geliyordu doğal hareli haliyle tam beklentilerimi karşılıcak gibi sanki.
crystalden sonra bunu da düşünebilirim:)
hayırlı olsun canımbence verde de marine de süper renkler verde çok makyaj da gerektirmez sanırım. koyu bi renk olduğu için soluk durmaz. fotolarını dört gözlebekliyorum
kızlar bana dua edin verde marine için cesaret edemedim cor verde siparişi verdim bugün hadi hayırlısı aldık yine bi risk :18: güneşin resimlerinden ilham alarak son yeşil denemem olur inşaallah :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?