Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm açıkçası ben de verde marine rengini cidden çok beğeniyorum ama bu taşma sorunu ciddi anlamda belli oluyor ne yazıkki bende.. koyu gözümde rengi tam turkuaz mavi yeşil bir renk oldu ama ordaki kadın dediki sende daha mavi ağırlıklı durdu açık gözlerde daha yeşil ağırlıklı duruyormuş.. bence de sen en iyisi dene en güzeli öyle içe siniyor çünkü..ama sarı saça da marine ler fena durmaz he :))

cnm sen hidrosummer azul mu sipariş ettin kaçırdım ben galiba resmi :) inanamıyorum sana nasıl bu kdr hızlı karar verip hemen alıyorsun çat diye :))) bu kararlılık bende de olsa keşke :)) bence de dene sen bir hepsini şu soloticaların yoksa hepsini alıcaksın bu gidişle :) ama crystallar şahaneydi sende..

Vetman sence bana charm ice olur mu? Yada söyle sorim... charm ice mi cor grafite mi? Hangisini almami tavsiye edersin? Siparis vericem acil yardim :78:

sevgili PINAX :)) WHISKEY'e katılıyorum bence de cor ice al ztn ice katalogdan kaldırılmış elini çabuk tutman lazım alıcaksan eğer :)) açık gözlerde cor ice çok gzl doğal duruyor.. cor grafite de güzel bence grafite de açık gözlerde buğulu mavi gri bir ton oluyor ama ice sana bence de çok yakışır :)

arzu hanımcım benim lensler den bi haber varmı???

Burcucum henüz gelmedi bekliyorum :)

Vetmancım ve kızlar eski seri açılmamış quartzo buldum 04/2015 son kullanma tarihi 2 gün sonra gelecekler. Amacıma ulaştım inşallah yeniler gibi çıkmaz:) Gelir gelmez ekleyeceğim fotoları.
Burcucum çokkk iyisin senden dedektif olurrrr ne zaman geliyor hadi bakalım resimleri bekliyorummm..

Vetman sence bana charm ice olur mu? Yada söyle sorim... charm ice mi cor grafite mi? Hangisini almami tavsiye edersin? Siparis vericem acil yardim :78:

bence charm ıce alabilirsin canım genel olarak yüz hatlarını hesaba katıyorum nacizane fikrim ıce alırsan charmıce al seni az çokda tanıdım gibi sana cor ıce gelir cor ıce almanı pek tavsiye etmem tabanında açık cor ıce sende çok güzel olur ama sen begenemssin cor ıcei gibi geliyor bana cor alıcaksan grafite öneririm ama bence charm ıce al sen charm ıce tabanın açık sende süper olurrr:)

Son düzenleme:

Üst üste 2 len taktım 1 kac saat sonra cıkardıgımda yapısmıslarda solusyona koyup bekletirse ayrılırmı birbirinden yoksa elimle mi ayırayım?

Üst üste 2 len taktım 1 kac saat sonra cıkardıgımda yapısmıslarda solusyona koyup bekletirse ayrılırmı birbirinden yoksa elimle mi ayırayım?
dikkatlica elinlede ayırabilirsin ama dikkat et yapışması normal ama renk şahane olmuştur.Soloticalar inceya 2 tanede taksan rahat oluyor sorun yok:)

Arzucum hidrosummer azullarına bayıldım çok yakışmış canım daha önce forumda bi resme rastlamıştım. custom lens diye geçiyordu. ben bunlara benzettim senin azulları. hatta sende çok daha doğal durmuş canım

Vetmancım ve kızlar eski seri açılmamış quartzo buldum 04/2015 son kullanma tarihi 2 gün sonra gelecekler. Amacıma ulaştım inşallah yeniler gibi çıkmaz:) Gelir gelmez ekleyeceğim fotoları.

burcuşum hayırlı olsun şimdiden yani gözün aydın hatta aman iyi muhafaza et bak bulamıyosun her zaman resim de bekliyoruz canım.diğer burcumuzda bulmuştu ama aldımı bilmiorum oda çok sevinmişti

yerinde olsam cor ice alırdım esmerlere çok yakıştırıyorum
Whiskey herkesde dogal durmuyo malesef cor ice onun icin biraz düsünceliyim Ben hem mavis hemde dogal bi görüntü olsun istiyorum.

Ne diyosun brownicim nasil yani katalogdan kaldirilmis? Yani artik üretilmiycek mi? Sansima bak ya öffffffffff :44:Canim ben bugulu görüntüleri sevmiyorum nedense :) cor grafitede de korkum o acikcasi...benim gözlerimde acik olduguna göre bendede bugulu durucaktir kesin. Cor ice in da cok acik beyamzimsi durma ihtimali var... sanirim gönlüm yine charmdan yana Tavsiyelerin icin tsk ederim canim

Cok tsk ederim vetmancim, inan senden bunu duymayi ümit ettim Icimi rahatlattin. Görüslerine güveniyorum..sanirim benim artik az cok neyi begendigimi biliyosun :) O zaman charm ice alicam... insallah yakisir ve bende aldigima pisman olmam. Cok sagol tekrar :81:

ben de crystal ya da ice mint almak istiyorum ama kararsızım daha önce quartzo kullandım, gözü açması çok iyidi fakat, doğal değildi.
crystal ile ice mint arasındaki fark tam olarak nedir?
hangisi gözü daha iyi açar?
ve aradığım renk de gri-yeşil gibi bir ton yani quartzo gibi ama doğalı.
doğal göz rengim tam anlamam bu işten ama sanırım orta kahve oluyor, resmini de koyuyorum.
yani doğal göz rengimde crystal yada ice mint kendini belli eder mi?

lal benimde gözlerim açık kahve cristal kullandım ben çok güzel açıyo tavsiye ederim cristal quartzonun doğalı canım iceminti de kullanan arkadaşlar yazarlar sana ama çok bi fark yok sanırım oda çok doğal ve çift taraflı kullanılan bi lens cristal için fikir edinmek istersen albümüme bakabilirsin

kızlar bana dua edin verde marine için cesaret edemedim cor verde siparişi verdim bugün hadi hayırlısı aldık yine bi risk :18: güneşin resimlerinden ilham alarak son yeşil denemem olur inşaallah :95:

baktım canım albümüne crystalin ters rengi tam istediğim renk umarım bende de öyle durur:)
cor meller çok doğal hareli durmuş bir de. nc melin haresi bana yapay geliyordu, ama cor da haresiz çok donuk kalabilcekmiş gibi geliyordu doğal hareli haliyle tam beklentilerimi karşılıcak gibi sanki.
crystalden sonra bunu da düşünebilirim:)

kızlar bana dua edin verde marine için cesaret edemedim cor verde siparişi verdim bugün hadi hayırlısı aldık yine bi risk :18: güneşin resimlerinden ilham alarak son yeşil denemem olur inşaallah :95:

hayırlı olsun canım bence verde de marine de süper renkler verde çok makyaj da gerektirmez sanırım. koyu bi renk olduğu için soluk durmaz. fotolarını dört gözlebekliyorum

durur canım merak etme kendi göz rengini eklediğin foto benimkine benziyo belki bi tık açıktır benimki cor mel çok güzel bi lens ama ben babaannemde unuttum oda boş sanıp atmış şişeleri gülermisin ağlarmısın verdelerimi beklicem bakalım

hayırlı olsun canım bence verde de marine de süper renkler verde çok makyaj da gerektirmez sanırım. koyu bi renk olduğu için soluk durmaz. fotolarını dört gözlebekliyorum

çok teşekkürler hatiçim benim bende öyle düşünüyorum makyajsızda rahat kullanırım diye umarım çok koyu olmaz :18: hemen foto eklicem tatlım merak etme

inşallah beğenirsin canım..ben çok memnunum verdelerden..aynanın dibine de girip baksam lens havası yok - ki ben lenste en mükemmeli arayan detaylara oldukça takıntısı olan ve her ışıkta iyi görünen lensi, hatta neredeyse gerçek göz görüntüsünü arayan birisiyim- inşallah memnun kalırsın canım.. eğer gözlerin ışıkta güneşte açılan bir renkse yoğun ve tatlı bir yeşil oluyor...koyu kahve ve siyah gözlerde cırt durabilme riski var ama orta kahve ve açık kahve için ideal bir renk...verde marine veya azul kadar cırt değil ikisinden çok daha doğal...ancak koyu renk olduğunu hatırlatayım tekrar...soloticanın en koyu rengi...resimlerimden daha doğal daha pastel gerçek hayatta..katie holmesin göz rengini andırıyor...heyecanla bekliyorum canım..ben verdeden sonra lens arayışıma nokta koydum...sırf gelişmelerden kopmamak adına geliyorum buraya artık..

ve evet makyajsız da kullanabiliyorum bu rengi..soldurmadığı gibi renk katıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…