Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar naturallook adlı forumdaki elixia adlı kullanıcının imzasında gözlerindeki lens soloticanın hangi rengi acaba ya da renkleri üst üste mi takmış ? cok güzel duruyorrr ağzım açık kaldı şiştm resmen

ben cor ice in ustune nc mel takip denemistim cok cok acik bi sari yesil gibi bisi olmustu gercekci olmamisti paylasiyim dedim ama belki cor melle daha guzel kombinasyonlar olabilir.

Son düzenleme:
ben de topikte okumustum onun ustune deneme icin yapmistim tabi cok rahat deil kalin oluor baya sadece nasil bi renk olucak die denemistim 2 sn.ligine. ama sanirim takabilenler var o sekilde. bana cok rahat gelmedi hem hava almasini iice engellemis oluorz o sekilde die dusunuorm :18:

benm de ne zamandır aklımda cok güzel renk kombinasyonları olabilir diye düşünydum ama zararlı olablr tbi karar verip bi tane daha alabilsemm yapıcam bişeyler amaa...

kızlar bende cor mel cor grafite arasında gidip gelirken cristal almaya karar verdim umarım beklediğim gibi bi renk çıkar:44:

evet kızlar lensleri sürekli üstüste takan arkadaşım var quartzonun altına boushlomp takıyor üstüne quartzoyu takıyorki damarsız olduğu için quartzo üstte daha hoş görüntü veriyormuşş whıskeycim quartzonun altına cor mel takmanı tavsiye ederim ben bir keresinde crystalin üstüne quartzo takmıştım hıdrosummerdan 3 kat fazla açmıştı gözümü enfes duruyor ama tek kat kadar rahat değil tabi

sevgili PINAX senin güzel gözlerine de ne taksan yakışır..cor grafite bence çok da güzel olur düşün derim :)) herkese cor grafite aşılıyorum zaten denediğim günden beri :))))

Brownicim tsk ederim canim hala düsünme asamasindayim... bir türlü karar veremiorum. Bir resimde bakiyorum cok güzel digerinde tam tersi. Bende mavi gibi mi olur, yoksa daha cok gri agirlikli mi durur diye düsünüyorum:26:

pinaxim cnm nerelerdesin ozlettin valla kendini msnde de gorusemiorz
ikisi de yakisir guzelcim sana. sen bu gidisle bir cor serisi edineceksin gibime gelior cok da hos olur sana valla. nc mellerinin suresi doldu mu senin harika onnar

Oyyy bambisim bende seni özledim canim! Valla kusura bakma güzelim bu aralar is güc hic firsat bulamiorum msne girmeye... Canim haklisin ya cor a yönelmeye basladim :) senin cor ice dan mi alsam grafiteden mi bilmiyorum. Sence??? :78:

Mellerin süresi doldu coktan tatlim :) zaten cok acikti renkleri iyi oldu bi yerde

Whis başka lensi kaldımı kız satacak haber ett...

dünya güseliii,yok valla bi cristalim vardı bide topaziom ikiside satıldı kendime bile bırakmadım bitane bile şimdi saldırıyorum sağa sola lens lens die 20 şubata kadar almam lazım

haha cnm çok enteresan yaa tamam duydum ya şimdi bunu denemeden duramam madem çok rahat değil düğünümde öyle takayım bari hidrosummer üzerine cor ice takarmışım gözüm çıkmış gibi dolaşırım artık ölü gelin

ah keşke açık renk lensler doğal dursa...oysa cillian murphy nin göz rengine hastayım ya..saf ve duru bir açık mavi hiç bulanık değil...resmen su gibi hidrosummer azullar da onun göz renginde ama adamın kendisi irlandalı..aynı renk tutsa da o duruluk tutmaz bence :26:

hem bence koyu renk gözlere takılan açık renk lensler hele de pupilden kahverengileri çıkınca tıpkı sarıya boyanıp da dipboyası çıkmış aylarca dipboyası ihmal edilmiş saçlara benzetiyorum özenti bir görüntü oluyor ( kimse alınmasın ama en azından bende öyle duruyorlar aynaya baktığımda) o yüzden orijinal gözümüze en yakın renk en iyi lenstir diyorum..zaten ünlüler de (bazıları hariç geneli) bu yönde yapıyor tercihini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…