- Konu Sahibi White Mocha
-
- #16.961
kullanılmamış olmalı arkadaşlar..ayrıca fiyatı hakkında biri beni bilgilendirirse sevinirim..öpüyorum hepinizi
hidrosummer azul
canım sen azul sipariş ettin mi ?
Tatlım selam=) benim gözlerim cok koyu diil acık kahve tonlarında, cnm henüz marine denemedim fırsat bulamadım aslında ewim de cok yakın civar da ama... işte :)) cnm orda daha önce marine testerı yoktu ve denemedgim tek renkti, sana katılıyorum bu arda cnm deneyerk almak en mantıklsı hakikaten, sadece gece gezmesi için lens almak istemiyorum acıkcası marine'i gündüz de rahat kullanabilecegim kadar dogal bulursam alıcam mutlaka benim saçlarımda sarı tenimde cok koyu diil buz gbi beyaz diilim ama yinede gri tonları yakışmıyor bana, ben sıcak tonları sewiyorum.sevgili PASCARcanım arada bu mesajım kaynamış canım tekrar ekledim buraya cevabımı :))
senin gözlerin ne renkti ben koyu kahve gözüme göre yorum yaptım çnkü yanlış yönlenme aman.. :) en iyisi deneyip almak bence de 1yıl boyunca kullanacağın bir lensi deneyip almak en rahatlatıcı yöntem bence imkanın varsa dene ancak öyle karar verebilirsin çnkü gözün yapısına içindeki en minik bir renk tonuna göre lensler herkeste farklı duruyor..ama söyle diyim verde marine turkuaz yeşilli mavili bir renk yani lense bakınca bu renk mavi ya da yeşil demiyosun bende doğal durdu diyemem ama rengini çok beğeniyorum nedense çok tatlı bir renk gece dışarı gezmelerinde çok hoş durur bence gzl bir makyajla ama günlük kullanım için düşünoyr ve doğal dursun diyorsan düşünme bence cnm..
hyr cnm 15 günde geliomuş,bide çok cırtlak olmasından korkuyorum
sizce bu videoda quartzoyla neyi üst üste takmış olabilir ?
YouTube - SOLOTICA NATURAL COLOR QUARTZO !!
vetman10 nickli bayan bunun satışını yapıyor cnm hepimiz kendisinden alıyoruz arzu hanım ismi.fiyat 175 TL kargo dahil
ayy vetmancım senin yanında tezgahtarlığa başlasam kvırcam vala işi baksana bana
güneşcim mesaj kutun dolu sana mesaj atamıyorum rica etsem bakarmısın
hyr cnm 15 günde geliomuş,bide çok cırtlak olmasından korkuyorum
COR MEL
BETY BUNLARI BULABİLDİM:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?