Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kullanılmamış olmalı arkadaşlar..ayrıca fiyatı hakkında biri beni bilgilendirirse sevinirim..öpüyorum hepinizi

vetman10 nickli bayan bunun satışını yapıyor cnm hepimiz kendisinden alıyoruz arzu hanım ismi.fiyat 175 TL kargo dahil

ayy vetmancım senin yanında tezgahtarlığa başlasam kvırcam vala işi baksana bana

Tatlım selam=) benim gözlerim cok koyu diil acık kahve tonlarında, cnm henüz marine denemedim fırsat bulamadım aslında ewim de cok yakın civar da ama... işte :)) cnm orda daha önce marine testerı yoktu ve denemedgim tek renkti, sana katılıyorum bu arda cnm deneyerk almak en mantıklsı hakikaten, sadece gece gezmesi için lens almak istemiyorum acıkcası marine'i gündüz de rahat kullanabilecegim kadar dogal bulursam alıcam mutlaka benim saçlarımda sarı tenimde cok koyu diil buz gbi beyaz diilim ama yinede gri tonları yakışmıyor bana, ben sıcak tonları sewiyorum.

cnm bence üstüste değil bu sadece quartzo takmış charm gibi durmuş biraz ama kendi gözüne baksana kalın bi çerçevesi var gözünün o yüzden bu kadar siyah durmuş bana göre

vetman10 nickli bayan bunun satışını yapıyor cnm hepimiz kendisinden alıyoruz arzu hanım ismi.fiyat 175 TL kargo dahil

ayy vetmancım senin yanında tezgahtarlığa başlasam kvırcam vala işi baksana bana

Whıskeycim valla lensleri paketleyecek biri lazım kırılmasınlar diye havalı poşetle tek tek sarıp öyle kargoya veriyorummm bana hakikaten iyi olurrrr

hyr cnm 15 günde geliomuş,bide çok cırtlak olmasından korkuyorum

canım bu lensi daha önceleri ben de düşünmüştüm çünkü aslında hayallerimdeki göz rengi buydu..cillian murphy nin gözlerinin tıpkısının aynısı ama şimdi hiç istemiyorum inan..hidrocor azul bundan çok daha doğal...sadece renginin fazla fosforlu oluşundan kaybediyor...hidrosummer azullar biliyorum ki çok yapay duracak öcü gözü gibi...yabancı bir videosunu görmüştüm ve kullanan kişi bu lensin mavi değil de mor durduğunu söylemişti..

sana bu lensin çok çok yakından kocaman resmini buldum canım...
http://www.solitica.com.br/img/Azul.JPG

cvp için tşkkür ederim sedanazcım ve vetmancım herlde ben de artık quartzoya kara verdim melin üstüne takınca nasıl durcak cok merak ediyorum

Son düzenleme:
bir de hidrosummer serisi için basık duruyor demiş hidrosummer azul kullanan kişi..
ya hakikaten bana da öyle gelmişti fotodan kaynaklıdır diye önemsememiştim..
nc nin opak serilerinin resimlerinde de o basık görünümü çok görüyorum ben..ama kullananların çoğu da 3 lü opaklarda bombe sorunu yaşadığını söylüyor..bu nasıl iş anlamadım :44: opak serilerde hakikaten bi bombesizlik basıklık var gibi...

bence hidrosummer azul natural touch baby blue nun damarsız hali ama vazgeçtim okadar iddalı bi renk istemiyırum makyajsızda kullanabileceğim bişi olsun çünkü smokey makyaj filan günlük hayatta hiç tercih etmiyorum anca düğün filan olursa belki yani,istanbula gidicem 2 haftaya kalmaz.ozaman denicem döndüğümdede sipariş veririm artık

Vetmancım ve kızlar eski seri açılmamış quartzo buldum 04/2015 son kullanma tarihi 2 gün sonra gelecekler. Amacıma ulaştım inşallah yeniler gibi çıkmaz:) Gelir gelmez ekleyeceğim fotoları.

Vetman sence bana charm ice olur mu? Yada söyle sorim... charm ice mi cor grafite mi? Hangisini almami tavsiye edersin? Siparis vericem acil yardim :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…