- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.041
Eki Görüntüle 136844
Arkadaşlar tam olarak aradığım renkler bunlara yakın hatta böyle bir lensim olmalı :))
Koyuya yakın kahve göz zemininde bu renkleri böylesine doğal gösterecek hangi çeşit olabilir?
bence meganın gözlerine en yakın solotica rengi cristaldir diyorum ben
oralet'çim bende diyorum ki ,soloyicada koyu gözde bu tonu yakalmak zor,topaizo benziyor evet ama o asla böyle durmaz koyu gözde doğal olmaz bir kere..ama en yakını koyu göz için bence de cristal ...
inşallah canım allah gönlüne göre versin diyim :)Nil'ciğim, haklısın az ela bile olsa çok şey yakalayacakmışım.. Cristallere ikinci yıldızı koyuyorum :))
Bu lensi böylesine güzel taşıyan varsa kıymetini bilsin çok çekici bir renk :))
inşallah canım allah gönlüne göre versin diyim :)
ben mesela forumdaki en koyu gözlüyüm sanırım ve cristal aldım çok memnunum ..ama tabii hepimizin lens'ten beklentileri farklı ..ben çok açık ve yapay ,lens olduğunu belli edenleri sevmiyorum ..beni tatmin edecek düzeyde ve bugüne kadar kullandıklarım arasında en opak olan ve gözümü en çok açanı bu oldu ..tersini kullanıyorum ben cristalin tersi daha opak ve nedense daha rahat :) ama megan fox'un resimlerindeki kadar açık değil bende tabii ama koyu da değil ...
tşk ederim canım evet bende seviyorum :)Profil resinden güzel gözlerini görebiliyorum güle güle kullan dememe gerek yok eminimki keyfini çıkarıyorsundur:))
Renkli lensin içinde kahveleri görnek hiç hoş değil koyu renk burada sana avantaj sağlıyor bence :)
var dediler sonradan charm ice siparisi verebilirsiniz diye mail geldi bende hemen verdim siparisi 75 dolara! Sonunda aldim hadi hayirlisi kizlar...insallah hersey yolunda gider. :81:
Brownicim aldim bile)) Bambisim cok sagol bitanem insallah cor icelarin sana yakistigi kadar charm icelarda bana yakisir :) dua et canim...
Brchngr haklisin canim ingilizceleri tam bir kabusanlayana kadar araptan tut her millete bürünüyorum :) Bakim hemen albümüne
Kızlar işte efsanelerim beni aylardır peşinden koşturan çıldırtan son . Başka da lens istemem :)
Eki Görüntüle 136844
Arkadaşlar tam olarak aradığım renkler bunlara yakın hatta böyle bir lensim olmalı :))
Koyuya yakın kahve göz zemininde bu renkleri böylesine doğal gösterecek hangi çeşit olabilir?
Kızlar işte efsanelerim beni aylardır peşinden koşturan çıldırtan son kullanma tarihi 04/2015 eski seri quartzolar. Bayıldığım kadar varlarmış değil mi? Çok mutluyum nazar değmesin.Daha da magic topların yüzüne bile bakmam. Başka da lens istemem :)
Oraletcim numaralımı kullanıyorsun bilmiyorum ama soloticada koyu gözü bu kadar açacak renk hıdrosummer gloss azul you tube da videoları var canım bakabilirsin
Güneşcim,gerçekten güzelmiş,ama herhalde verde senin tüm isteklerine cvb verir çünkü,bu lens yakından belli olan doğal ve güzel,ama uzaktan pek de belli olmayan bir lensmiş gibi göründü,ama uzaktan belliyse renk tonu çok güzel,bir de sürekli takıcaksan freshlookla gözüne yazık etme,çapaklanıyor göz yani aslında isyan ediyor,sadece özel günlerde takıyorum ben freshlook marka grilerimi,çıkarınca bile kıpkırmızı oluyor
Bunlarda kuzenimin yeşil gözlerinde hidrocor verdeler
meraklısına:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?