Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar tam olarak aradığım renkler bunlara yakın hatta böyle bir lensim olmalı :))

Koyuya yakın kahve göz zemininde bu renkleri böylesine doğal gösterecek hangi çeşit olabilir?

bence meganın gözlerine en yakın solotica rengi cristaldir diyorum ben

Son düzenleme:
oralet'çim bende diyorum ki ,soloyicada koyu gözde bu tonu yakalmak zor,topaizo benziyor evet ama o asla böyle durmaz koyu gözde doğal olmaz bir kere..ama en yakını koyu göz için bence de cristal ...

oralet'çim bende diyorum ki ,soloyicada koyu gözde bu tonu yakalmak zor,topaizo benziyor evet ama o asla böyle durmaz koyu gözde doğal olmaz bir kere..ama en yakını koyu göz için bence de cristal ...

Nil'ciğim, haklısın az ela bile olsa çok şey yakalayacakmışım.. Cristallere ikinci yıldızı koyuyorum :))

Bu lensi böylesine güzel taşıyan varsa kıymetini bilsin çok çekici bir renk :))

Nil'ciğim, haklısın az ela bile olsa çok şey yakalayacakmışım.. Cristallere ikinci yıldızı koyuyorum :))

Bu lensi böylesine güzel taşıyan varsa kıymetini bilsin çok çekici bir renk :))
inşallah canım allah gönlüne göre versin diyim :)
ben mesela forumdaki en koyu gözlüyüm sanırım ve cristal aldım çok memnunum ..ama tabii hepimizin lens'ten beklentileri farklı ..ben çok açık ve yapay ,lens olduğunu belli edenleri sevmiyorum ..beni tatmin edecek düzeyde ve bugüne kadar kullandıklarım arasında en opak olan ve gözümü en çok açanı bu oldu ..tersini kullanıyorum ben cristalin tersi daha opak ve nedense daha rahat :) ama megan fox'un resimlerindeki kadar açık değil bende tabii ama koyu da değil ...

Son düzenleme:

Profil resinden güzel gözlerini görebiliyorum güle güle kullan dememe gerek yok eminimki keyfini çıkarıyorsundur :))
Renkli lensin içinde kahveleri görnek hiç hoş değil koyu renk burada sana avantaj sağlıyor bence :)

tşk ederim canım evet bende seviyorum :)

Brchgr simdi gördüm canim quartzolarini... Muhtesem olmus cok yakismis güle güle kullan :81:

Quartzolar opaklarin en dogali bence ve sende de son derece dogal durmuslar..... Sendeki quartzolar benimkilerden daha yesil, bende acik yesil-gri duruyor.

=)))))))) hay allahım ya :)) iyi bari ciddiyetsiz dedim geri alıyorum lafımı :)) adamlar esprili çıktı o da güzel bişey bence :)) duymasalar da özür diliyorum kendilerinden ehehe güle güle günlerde kullan sevgili PINAX şimdidennnnnn umarım istediğin gibi olur :)) sana yakışmıcak bir lens yok ztn güzele her şey yakışır

Oraletcim numaralımı kullanıyorsun bilmiyorum ama soloticada koyu gözü bu kadar açacak renk hıdrosummer gloss azul you tube da videoları var canım bakabilirsin

burcuşum maşşallahhh kuzuma boşuna quartzo prensesi demiyorum sana solotica quartzo mankeni olarak seni kullanmalı bayıldım nası güzel..kıymetini bil iyibak bunlara.ahh keşke bendede böyle güzel dursa

Oraletcim numaralımı kullanıyorsun bilmiyorum ama soloticada koyu gözü bu kadar açacak renk hıdrosummer gloss azul you tube da videoları var canım bakabilirsin

Evet vetmancığım numaralı kullanıyorum videoyu izliyorum azul blue hatta ve hatta ocresi, verdesi ne kadar güzel duruyor. Bu renkleri de listeme dahil ettim. Çok teşekkür ederim harikasın sen. :)

kızlar göz rengim saçım kaşım böyle :) hidrocharm mel düşünüyorum ama göz irisim baya büyük gözlerimin küçük olmasına rağmen :) doğru bi seçim mi olur sizce yoksa pişman mı olurum

sağol canım içimi rahatlattın :) aslında sea greenlere içim gidiyordu ama pahalı olması ve aylık olması yüzünden benzeri olan ama yıllık olan lens arayışındaydım ve sea green hevesimi alabilmek için verde almıştım...gerçekten doğruyu söylemek gerekirse verde sea greenden çok daha canlı ve belirgin çıktı..sea greenler resimden gördüğüm kadarıyla verde yanında silik ve soluk kalıyorlar...fikrin için teşekkür ederim :) ben de sea greenler içimde ukte kaldı diye üzülüyordum..boşuna üzülmeyim o zaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…