- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.081
alceste bende mail attım dün nilden alıp sizden önce atan biri var dedi demek sendinhayırlı olsun tatlım
ya kızlar sizden bi öneri istiyorum..sarışınım, beyaz tenliyim, gözlerim kahverengi.Açık yeşil bi lens istiyorum ama elaya kaçmasın koyu bi yeşil olmasın.Hangi rengi bana önerirsiniz?
hatich browni güneş ve diğer kızlar teşekkür ederim valla bilmiorumki yorumu size bırakıyorum foto çektim eklicem bugün bakarsınız artık canlarım
Benim göz yapımda seninki gibi canım bende charm meller süper duruyor gözü de büyük gösteriyor. Albüme bakarsan fikir olur sanada.
Bunlarda kuzenimin yeşil gözlerinde hidrocor verdeler
meraklısına:
kızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım
ne diyorsun sen muhteşemmmkızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım
kızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım
nesini beğenmedin ki canım..hiç tahmin etmediğim kadar açık durmuş..gayet hoş bence :44: melin yeşil hali gibi olmuş çok güzel...:)
nesini sevmedin anlamadım ?
ne diyorsun sen muhteşemmm
gördüğüm en güzel lensli resim bu benim
Şuana kadar gördüğüm en canlı ve güzel verdeler bunlarsen neden bayılmadın bilmiyorum ama ben bayıldım Rengi cidden süper ya ne çok koyu nede çok cırt; çok tatlı bi yeşil olmuş
açık renklere alışmıştım ya garip hissettim kendimi canım ne bilim çok teşekkürler beğenmene sevindim
Benim göz yapımda seninki gibi canım bende charm meller süper duruyor gözü de büyük gösteriyor. Albüme bakarsan fikir olur sanada.
inşaallah alışırım canım siz beğendiniz ya bende beğendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?