Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hatich browni güneş ve diğer kızlar teşekkür ederim valla bilmiorumki yorumu size bırakıyorum foto çektim eklicem bugün bakarsınız artık canlarım

alceste bende mail attım dün nilden alıp sizden önce atan biri var dedi demek sendin hayırlı olsun tatlım

demek ki canım,özür dilerim önünü kestiğim için ama inan benim için fazlasıyla uygun oldu.öğrenciyim ya ben ki biliyosun zaten ne kdar ucuz olduğunu sen de.atladım resmen çünkü sittin sene alamazdım=)

hatich browni güneş ve diğer kızlar teşekkür ederim valla bilmiorumki yorumu size bırakıyorum foto çektim eklicem bugün bakarsınız artık canlarım

sabırsızlıkla bekliyorum canım..bence güzel olmuştur bu lens de diğerleri gibi zamanla güzelleşenlerden..ilk günkü görüntüsü herzamankinden daha koyu ve daha doygun..yanıltmasın seni..benim ilk günkü fotomla da son fotom birbirini pek tutmuyordu zaten dikkat ettiysen...

ya eski seri topaziolarını satan yokmu hiç 2 ayı bile kalmış olsa razıyım 15 gün içinde elimde olmalılar pff:26: herkesmi memnun ya :)

bu arada gözleri numaralı olupta eski seri topazio yada quartzo isteyen varsa sıfır hiç açılmamış,biri satıyor

Son düzenleme:
arkadaşlar ben elegance numarasız sky blue alıcam.kullananlar varmı acaba.nasıl yardımcı olurmusunuz??çok sevinirim acil cevap verirsenizz

kızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım

kızlar ekledim cor verde fotolarımı albüme davetlisiniz yorumları bekliyorum bu arada ben çok bayılmadım her türlü eleştiriye açığım

nesini beğenmedin ki canım..hiç tahmin etmediğim kadar açık durmuş..gayet hoş bence :44: melin yeşil hali gibi olmuş çok güzel...:)
nesini sevmedin anlamadım ?

Son düzenleme:

Şuana kadar gördüğüm en canlı ve güzel verdeler bunlar sen neden bayılmadın bilmiyorum ama ben bayıldım Rengi cidden süper ya ne çok koyu nede çok cırt; çok tatlı bi yeşil olmuş

nesini beğenmedin ki canım..hiç tahmin etmediğim kadar açık durmuş..gayet hoş bence :44: melin yeşil hali gibi olmuş çok güzel...:)
nesini sevmedin anlamadım ?

açık renklere alışmıştım ya garip hissettim kendimi canım ne bilim çok teşekkürler beğenmene sevindim

Benim göz yapımda seninki gibi canım bende charm meller süper duruyor gözü de büyük gösteriyor. Albüme bakarsan fikir olur sanada.

cnm ben çok beğendim maşallah çok yakışmış quartzoların,senle beraber eskiye rağbet birden arttı valla burda düne kadar ''eskiler neydi ki yeniler bi harika'' diyenler bile eski serilerin peşine düşer oldular sayende cnm

inşaallah alışırım canım siz beğendiniz ya bende beğendim şimdi

bencede harika durmuşlar ben daha koyu bi ton beklemiştim mesela verdeleri,yeşil renk lens isteyen birinin beklentilerini fazlasıyla karşılar bence,şahsi fikrim esmeralda gibi arayışlara girmeye gerek bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…