- Konu Sahibi White Mocha
-
- #17.061
görme zaten güneş bayılabilirsin güzelliğinden
Eki Görüntüle 137052
kızlar göz rengim saçım kaşım böyle :) hidrocharm mel düşünüyorum ama göz irisim baya büyük gözlerimin küçük olmasına rağmen :) doğru bi seçim mi olur sizce yoksa pişman mı olurum
renklerin bana çok benziyor canım..mel belki sarı olduğundan lens olduğunu belli edebilir..
hidrocor verde daha uygun olur bence..mel soldurabilirhidrocorlar büyük irislere uygun ayrıca..ben de senin gibiyim...
verdelerim geldi kızlar
verde rengi bana pek doğal gelmiyo canım yahidrocharmı beğenmiştim ben haresiz lensler çok hoşuma gitmiyo kafam karıştı iice
ben göremiyorum çok merak ettim ama ya
Burcummm ben bu rengi bir yerlerden tanıyorummmmenfessss harikkkaaa güle güle kullan canımmm benimmm sağlıkla kullan tekinide kaybetme bir daha:)
Brchgr simdi gördüm canim quartzolarini... Muhtesem olmuscok yakismis güle güle kullan :81:
Quartzolar opaklarin en dogali bence ve sende de son derece dogal durmuslar..... Sendeki quartzolar benimkilerden daha yesil, bende acik yesil-gri duruyor.
burcucum tek kelıme ıle mukemmel olmus quartzolar cokk cokkk begendım. gule gule kullan canım ınanılmaz yakısmıs
burcuşum maşşallahhh kuzumaboşuna quartzo prensesi demiyorum sana solotica quartzo mankeni olarak seni kullanmalı bayıldım nası güzel..kıymetini bil iyibak bunlara.ahh keşke bendede böyle güzel dursa
verde rengi bana pek doğal gelmiyo canım yahidrocharmı beğenmiştim ben haresiz lensler çok hoşuma gitmiyo kafam karıştı iice
Kızlar işte efsanelerim beni aylardır peşinden koşturan çıldırtan son kullanma tarihi 04/2015 eski seri quartzolar. Bayıldığım kadar varlarmış değil mi? Çok mutluyum nazar değmesin.Daha da magic topların yüzüne bile bakmam. Başka da lens istemem :)
Benim göz yapımda seninki gibi canım bende charm meller süper duruyor gözü de büyük gösteriyor. Albüme bakarsan fikir olur sanada.
nette buldum ,başka bir sitede daha önce okumuştum bunu..kişi şöyle yazmış :kızlar bişi sorcam oksijenlı su yontemını bılen war mı lensın rengını değiştirmek için...
=)))))))) hay allahım ya :)) iyi bari ciddiyetsiz dedim geri alıyorum lafımı :)) adamlar esprili çıktı o da güzel bişey bence :)) duymasalar da özür diliyorum kendilerinden ehehegüle güle günlerde kullan sevgili PINAX şimdidennnnnn umarım istediğin gibi olur :)) sana yakışmıcak bir lens yok ztn güzele her şey yakışır
verdelerim geldi kızlar
Insallah brownicimcok tsk ederim canim senin güzelligin o Bi pürüz cikicak diye ödüm kopuyo :) bu sefer cok iyi paketlemelerini söyledim üst üste. Umarim yine bastan sagma paketlemezler lensleri. Iyi düsünelim iyi olsun :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?