Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

renklerin bana çok benziyor canım..mel belki sarı olduğundan lens olduğunu belli edebilir..
hidrocor verde daha uygun olur bence..mel soldurabilir hidrocorlar büyük irislere uygun ayrıca..ben de senin gibiyim...

renklerin bana çok benziyor canım..mel belki sarı olduğundan lens olduğunu belli edebilir..
hidrocor verde daha uygun olur bence..mel soldurabilir hidrocorlar büyük irislere uygun ayrıca..ben de senin gibiyim...

verde rengi bana pek doğal gelmiyo canım ya hidrocharmı beğenmiştim ben haresiz lensler çok hoşuma gitmiyo kafam karıştı iice

Burcummm ben bu rengi bir yerlerden tanıyorummmmenfessss harikkkaaa güle güle kullan canımmm benimmmsağlıkla kullan tekinide kaybetme bir daha:)

çok teşekkürler arzucum , ne güzeller değil mi, inşallah solotica bir an önce döner bu quartzoya tekrar:)

Pinaxçim çok zarifsin evet bunlar resmen gri yeşil duruyor tabandan olabilir benim gözlerim seninkinden daha koyu sanırım.

burcucum tek kelıme ıle mukemmel olmus quartzolar cokk cokkk begendım. gule gule kullan canım ınanılmaz yakısmıs

Melekçim teşekkür ederim , senin quartzoların aynısı buldum nihayet canım.

burcuşum maşşallahhh kuzuma boşuna quartzo prensesi demiyorum sana solotica quartzo mankeni olarak seni kullanmalı bayıldım nası güzel..kıymetini bil iyibak bunlara.ahh keşke bendede böyle güzel dursa

Sedacım canım benim çok ama çok teşekkür ederim. Gözüm gibi bakıyorum şu anda.Sende de güzel olur eminim.

Canım iyi günlerde kullan lenslerini ben de quartzo kullandım hatta seninkiyle aynı seriydi ama bende tam bi faciaydı renk süperdi ama ahh o bombelik yok mu bi Reyhan a bir de sana çok yakıştırdım quartzoları aradığın kadar varmış çok güzeller ya opak serinin yapaylığından eser yok

Benim göz yapımda seninki gibi canım bende charm meller süper duruyor gözü de büyük gösteriyor. Albüme bakarsan fikir olur sanada.

sende ki iceminte de bayıldım walla tam istediğim bi renk aslında çok hoş olmuş sende:)
charm melde tam rengini vermiş sende fakat senin göz rengin benimkinden açık benim siyah gibi çok koyu keşke biraz daha açık bi renk olsaydı

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam oksijenlı su yontemını bılen war mı lensın rengını değiştirmek için...
nette buldum ,başka bir sitede daha önce okumuştum bunu..kişi şöyle yazmış :

oksijenli suda ve guneste bıraktıgım ocrelerimden biri seffaf lense donusmus o kadar rengi atmıs golgede kalmıs biri o azcık renk kaybetmis ama tadından yenmez eski seri ocrelerime benzemis cok ama cok sevindim...
okisjenli sudan iyice arındırıyorum tabiki, 3 kere fln solusyon degistiriyorum. balkonda oglen gunesinde acıkta ve saf oksijenli suyun icinde beklettim. yanlız hala ne kadar guıvenilir bilemiyorum, lensin tum boyasıda akabilir. bir tane ocrem ole gitti. ama ben zaten onları opak diye sevimiodum zaten alienimda soledi benim rengim mel.
bence yarım saatte bir kontrol ederek beletin oglen gunesi ideal. okisjenli su ısındıkca bence boyayı zozuyor. reaksiyona giriyor aynı sac rengi aacmak gibi. mesela bizim dis beyazlatıcılarının etkern maddelerindede hidrojen peroksit vardır. bu is tamamen uydurma oldu umut fakirin ekmek kapısıdır hesabı

ama bu işlemi koyulaştırmak için yapmış..yinede dikkatli olmanı öneririm..

bu arada rengini açmak için limun suyu ya da sirkeli suda bekletenleri vs okursam şaşırmayacağım,nedense aklıma bu geldi amann dikkat!!! çok riskli işler bunlar..

sauflon solusyon zaten yeteri kadar lensleri şeffaf ve açık hale getiriyor..
sonuçta gözümüzün içine soktuğumuz bir nesneye peroksit ve benzeri kimyasal işlemler uygulamak bana pek doğru gelmedi..tamamen arındırılmazsa göze ciddi hasarlar verebilir diye düşünüyorum..göz belki mikrop kapmayabilir ama gözün dokusunda tahriş veya tahribat yapabilir...
bir de her 2 lensin eşit şekilde açılıp açılmayacağı da bir soru işareti..veya yamalı görünüm olmayacağı..

bazen yeri geliyor lensleri takmadan veya çıkarmadan önce elimi sabunla yıkayıp iyice kurulasam bile eldeki görünmeyen kurumuş sabun kalıntıları birşekilde çözülüp lense geçip sonra gözü yakabiliyor..ve lensi sertleştirebiliyor..gözdede kaşıntı yaratıyor..nitekim bunu bugün yaşadım..böyle şeyler şakaya gelmez...

Son düzenleme:

Insallah brownicim cok tsk ederim canim senin güzelligin o Bi pürüz cikicak diye ödüm kopuyo :) bu sefer cok iyi paketlemelerini söyledim üst üste. Umarim yine bastan sagma paketlemezler lensleri. Iyi düsünelim iyi olsun :81:

verdelerim geldi kızlar

canımm hadi güle güle kullan memnun kaldın sanırım ama resimlerrrrrrrr yooook :))

çıkmaz bence bu sefer espriler de yaptıklarına göre güzelce paketlerler artık :)))) iyi düşünüyoruzzzz evett :))

ya kızlar sizden bi öneri istiyorum..sarışınım, beyaz tenliyim, gözlerim kahverengi.Açık yeşil bi lens istiyorum ama elaya kaçmasın koyu bi yeşil olmasın.Hangi rengi bana önerirsiniz?

Kızlar ten rengim esmer-buğday arası...Bazıları buğday tenlisin esmer değilsin diyor,bazıları esmersin diyor bende anlamadım ten rengimi C
Saçlarım sarıi,gözlerim koyu kahverengi ve gözlerimin renkli kısmı büyük...
Lenslerimin rengi rainbow deep green,ancak çok doğal olmadığını düşünüyorum ve eşimde çok doğal olmadığını söylüyor ve dışarda takmama izin vermiyor,lenslerde öylece duruyor Ben daha doğal duran bir lens istiyorum.Vetman arkadaşımıza Ocrelerle ilgili soru sormuştum ama sizce hangi renk daha doğal olur ve tenime saçıma,gözşeklime yakışır ???
Tuba Büyüküstünün gözrengini çok beğeniyorum onada ençok ocre benziyor ama koyu bir mavi,doğal duran bir yeşil yada elada olabilir...Yeterki gözlerimi dahada büyük göstermesin ve ben lensim diye sırıtmasın...

Gözrengim ve şekli bu...

Uploaded with ImageShack.us

Bunlarda lensli gözlerim...

Saç rengimde böyle...

kızlarımcımmm nilin sayesinde ben de eski seri quartzolandım hem de çok uygun fiyata zannediyorum ki yarın elimde olur tabii fotoları da hemennnn koyacağımmmmm=)))

iyi ki varsınız=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…