- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.381
bence de..çünkü bakır kendini belli eden bir renk,mavi de çok açık bir renk ..ikisi bir arada abartılı durabilir.ama yeşille bakır daha zarif durur diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 168449
cor grafitenin bu durusunu cok sevdim. gozlerim orta kahve. bende de boyle durur mu acaba:)
kesınlıkle katılıyorum canım cok dogru... bu arada ozel msj gonderemıyorum 100 olması lazımmıs yorumlarımın daha 86 dayım... cnm ben hıc mel kullanmadım bılmıyorum
Goz rengımız aynı
ıce grafıte ve ıcemınt kullanan bırı olarak hangısını tavsıye edersın
benım ıstedıgım renk mavı-grı
Goz rengımız aynı
Goz rengımız aynı
neyse bakıcaz artık..cor grafite de çokgüzel durmuş bak
lpinaximmm cnm ozledim valla msnden yazdiklarimi aldin iisalla :26: bu aralar giremedim ama ilk karsilastigimizda o cici fotolarin buyuk hallerini istiormopucukler guzellik
aciklamalarin icin tesekkur ederim canim :)
benim de gozlerim acik kahve. sedoshtaki durusunu begenerek karar vermistim. yalniz sedoshun gozleri koyu kahve. canim albumun varsa beni ekleyebilir misin resimlerine bakmak icin.
bu arada cor ice bizde cok mu acik durur ne dersin?
l
Bambisimbende özledim seni! Fotolar ulasmadi saniyodum sana, gördün mü? nasil ama tam dombili olmusum dimi bi göbek var mübarek gören 6 aylik saniyor böyle giderse ambulansa gerek kalmaz heralde, hastaneye yuvarlanirim Msn den tekrar gönderirim ben sana o zaman tatlim
Rica ederim canim :) lens seciminin ne kadar zor oldugunu kendimden biliyorumInsan tam emin olmadan siparisini vermek istemiyor. Albümümde var charm ice resmi cnm... bakabilirsin ekledim seni. Cor ice i bende düsünmedim degil, abartisiz söylüyorum cor ice i en cok bambamcima yakistirmistim ve ondan beri aklimdaydi ama bir türlü cesaret edemedim cor serisine... soluk durmasindan vede cok acik durmasindan korktum ve yine aklim charma kaydi onu aldim.
ezgınaz bende nc serısı çok hafif tasma yapıor çoğu kişide yapıor ama kullanabılıor arkadaslar sende kullanırım yada gozçapım buyuk dıorsan icemint çok gusel bırek bendede tıpkı burcu84 dekı gıbı durdu flaslı olarakta bhcngr dekı gıbı.en doğalı cor grafıtte bendekı durusu icelarda çok guseller fakat gunduz kullanım için grafıtte daha uygun çok doğallıkmı ön planda senın için carpıcılık mı doğallıksa grafıtte çarpıcı dursun dıorsa ice benım elımde kullanmadığım icelar ilgilenenlere duyurulur..umarım yardım cı olmusumdur..
l
Bambisimbende özledim seni! Fotolar ulasmadi saniyodum sana, gördün mü? nasil ama tam dombili olmusum dimi bi göbek var mübarek gören 6 aylik saniyor böyle giderse ambulansa gerek kalmaz heralde, hastaneye yuvarlanirim Msn den tekrar gönderirim ben sana o zaman tatlim
Rica ederim canim :) lens seciminin ne kadar zor oldugunu kendimden biliyorumInsan tam emin olmadan siparisini vermek istemiyor. Albümümde var charm ice resmi cnm... bakabilirsin ekledim seni. Cor ice i bende düsünmedim degil, abartisiz söylüyorum cor ice i en cok bambamcima yakistirmistim ve ondan beri aklimdaydi ama bir türlü cesaret edemedim cor serisine... soluk durmasindan vede cok acik durmasindan korktum ve yine aklim charma kaydi onu aldim.
ay hhihihi ilahi cok guldurdun benimasalla kiz cok tatliydi fotolarda. kucuk hallerini gordum ama save edemedim fotolari bi ara at bana gene
cnm benm cor ice i yakistirdigin icin tesekkur ederim guzelcimcor ile charme yapi olarak ayni zaten bi tek hare farki iste sen de hare seviosun o yuzden charme sana cuk oturdu tatlisim
canim bakamadim albumune. hala listemde gorunmuyorsun:)
arzu hanim da cor ice i bana tavsiye etmiyor acik tenli oldugumdan...
Eki Görüntüle 168717 Eki Görüntüle 168718 Eki Görüntüle 168719
icemint grafıtte ice yardımcı olur belkı sizce mel mı grafıttemi??Eki Görüntüle 168720
Eki Görüntüle 168717 Eki Görüntüle 168718 Eki Görüntüle 168719
icemint grafıtte ice yardımcı olur belkı sizce mel mı grafıttemi??Eki Görüntüle 168720
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?