Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canim crystallerin yeni seri mi ? ben de mavi gri lens istiyorum... bir aydir buradayim.. crystal ve icemint dan hangisinin mavi-gri oldugunu anlayamadigimdan sonunda charme ice siparisi verdim. yalniz icime sinmiyor. siyah cercevesinden dolayi. benim gozlerim orta kahve. crystal bende mavi-gri durur mu ?

sedacigim canim bu lensler icin daha once sadece gri durdugundan bahsetmemistin mavi-gri demistin bebek mavisi yalniz gercekte resimdekinden cok az daha koyu falan demistin
bak simdi agilycam

cnmmm :)) benım son koydugum flassız ve gun ısıgında resımlerı gordunmuuuuuu ??

Son düzenleme:

bence charm ice çok güzel bir seçim:)
ocakta almıştım crystallerimi ben.. albümüme bak istersen icemintler daha yeşilken crystal daha gri mavi.
ama icemint daha doğal renk geçişi açısından.

bence charm ice çok güzel bir seçim:)
ocakta almıştım crystallerimi ben.. albümüme bak istersen icemintler daha yeşilken crystal daha gri mavi.
ama icemint daha doğal renk geçişi açısından.

canim benim cok tesekkur ederim aciklamalarin icin...

Son düzenleme:
Arzu hanimcim ice in cor serisiyle charme serisi arasindaki farki merak ediyorum bir de benim goz rengime hangisi daha uygun? Belki daha once bana aciklamissindir ama inanin kafam o kadar karisti ki :)

bu da crystalin yeşile pek dönük olmadığının en azından bende öyle olmadığının fotoğrafı:)
suratım biraz buruşturulmuş çıktı ama iyice renk çıksın diye güneşe bakınca öyle oldu azcık

Son düzenleme:
kızlar mrbb
hidrocor grafite almak istiyorum tr de alabilecegim neresi var acaba vetman10 u yanı arzu hanımı biliyorum ama nasıl ulaşıcam özel msj atamıyorummm :/

dun gece bakmistim simdi tekrar baktim:) sendeki durusuna bayildim zaten ondan siparis verdim sekerim umarim bende de boyle durur:) arzu hanimla bir goruseyim tekrar cor mu charme mi diye...

cnmmm sendede guzel duracak bence :) gorus son kararını banada haber ver bakalım cor ice mı charm ice mı alacan :)

Ezginazcim senin gözlerin ne renk? Bende charm ice kullanıyorum, gözlerim açık kahve. Charm ice haresi basta tedirgin ediyo insanı bu bir gercek ama kesinlikle o kadar sırıtmıyor benimde alışmam biraz sürdü ama çok özel bir renk charm ice, kısa süre sonra alisiyo gözün ve sevmeye basliyosun. Bende öyle oldu :) su an sadece onları kullanıyorum.

Son düzenleme:
bide fataldanger ben özel mesaj atamıyorum,, mesajımın 100 ve üzeri olması gerekiyormuş =/ ben burdan bilgi vereyim =)

icemint natural colour serisi ama esmeralda quartzo ve topazio kadar opak değil.. normal gözler gibi ışığa göre renk değiştirebilme özellikleri var.. bazen gri mavi,, bazen gri yeşil ama ağırlıklı olarak gri yeşil diyebilirim.. benim soloticadaki ilk lensim dolayısıyla diğer çeşitleriyle karşılaştırma yapamam ama doğallığı 10 numara =) bugün taktım ve herkes gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi,, lenslerin çok güzel demedi hiç kimse =D.. uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım vardı,, senin gözlerin kahve rengi değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum dedi =D koptum yani anlayacağın o kadar doğal bir lens =) arzucuğumun yani vetmanın dediğine göre rengi zamanla daha da güzelleşecekmiş,, 4 gözle bekliyorum valla o günleri =D yani eğer yeşile dönük gri ve doğal bir lens istersen icemint düşünebilirsin tatlışım.. heee bu arada ben bu söylediklerimi koyu kahve rengi göz için söylüyorum =)
çift taraflı takılması da cabası.. ben cor tarafını takmayı tercih ederim ama =)

icemint ben de almak istiyorum ama bazı fotograflarda cok beyaza dönük cıkmıs. benim gozlerim koyuya yakın kahve. bu sebepten grafit mi alsam diye dusundum ama aklım icemintte kalır o zaman da:)

icemintle grafitin karsılastırmasını yapabilir misiniz? simdiden tesekkurler:80:

pinaximmm cnm ozledim valla msnden yazdiklarimi aldin iisalla :26: bu aralar giremedim ama ilk karsilastigimizda o cici fotolarin buyuk hallerini istiorm opucukler guzellik!

lal cnm dier gozunde lens var mi yoksa kendi goz rengin mi?
bu arada aciklama icin de ayrica tesekkurler iceminte daha da sicak bakiorm :)) crystal den daha yesimlimsi sende bana da bi umut oluo hihihi

vetman cok cok tesekkurler cok yardimci oldu bu aciklama bana :)) icemint almayi dusunmeye basladim

canım icemint çift taraflı takılabiliyor. natural color serisi ama hidrocor tarafı da kullanılabiliyor tersten takılınca.. grafite ise 3 seride var hangisini tercih edeceğin sana bağlı..

grafite hiç kullanmadım ama gördüğüm fotoğraflar kesinlikle maviye dönüktü.. koyu kahve gözler içn konuşuyorum =) icemint ise daha çok gri yşile dönük.. bence iksii de doğal ama icemint daha doğalmış.. ikisini de kullananlara
sormak lazım =)

yok bambamcımm o renk gözüm olsa lensle ne işim olsun dicem de aslında olurde gene yaa:))
lens o da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…