Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bugün iki farklı lensi gözümde unutup alışverişe gittim bi ara:)))
kasiyer kız baktı baktı aaa ne değişik gözleriniz var farklı renk dedi şaşkın bi ifadeyle
demekki crystal de doğalmış onu anladımm

bende crystal almaya karar verdım sende gordukten sonra :) yenı serımı bunlar?? cok beyendım mavı gıbı super

Arkadaşlar çoğu kişi cor melin nc mele kıyasla lens olduğu daha az anlışılır,daha bir kendi gözün gibi durduğunu söylüyor ama nc mel daha hoş duruyor diyor.çünkü hidrocorun haresi olmadığı için biraz soluk gösteriyor.ama ben doğallığı yönünden hidrocoru istiyorum.peki hidrocor melden vazgeçtim diyelim,hidrocor grafitede de mi aynı solukluk var cor meldeki gibi?

geçenlerde cor grafite kullanan bir arkadaşımız o rengi çok severek almıştı ve taktığında da çok sevmişti..ama son yorumu itibariyle mat diyordu renge...grafite net bir renk değil de daha çok pastel ve buğulumsu renklerden..benim bildiklerim bunlar...tabi bizzat kullananlar daha iyi aydınlatır seni :)

ayrıca hidrocor ve nc kullanan biri olarak hidrocorun gözleri basık gösterdiğini da söylemeden geçemiyeceğim..eğer bombesi fazla olmayan çukur bir göz yapın varsa gözlerini bombesiz ve yassı gösterebilir..yani reelde reel gibi 3 boyutlu gibi değil de 2 boyutlu gibi yassı (resim) gibi gösteriyor..ve haresizlikten ötürü sanki gözlerinin üstüne bastırmışlar da gözün renkli kısmı 2 yandan yanlara yayılmış gibi görünüyor bazen benim gözüme hidrocorlar....ncler daha derli toplu duruyor ve gözün doğal bombesini belli ediyor..

Son düzenleme:
yok bambamcımm o renk gözüm olsa lensle ne işim olsun dicem de aslında olurde gene yaa:))
lens o da:)

hihi ilahi :))) cok hos duruor lens gercek goz gibi
benm de gozlerimle renkli olsaydi aynen gene lens takardim. yesilse mavi maviyse yesil gri ne biliyim degisiklik eglenceli hihi )

Son düzenleme:
ya ama o durum daha doğal değil mi ?bombesiz olması daha doğal.nc gözün doğal bombesini aşıp bir kat daha bombeli gösteriyor bence ya

Arz hanmm msn come plss
cnm msne gelemiyorum mail gönder ah azizecim şu an istanbuldayımm msni açamıyorum zamanım yok :)

QUOTE=fataldanger;18375433]Arkadaşlar çoğu kişi cor melin nc mele kıyasla lens olduğu daha az anlışılır,daha bir kendi gözün gibi durduğunu söylüyor ama nc mel daha hoş duruyor diyor.çünkü hidrocorun haresi olmadığı için biraz soluk gösteriyor.ama ben doğallığı yönünden hidrocoru istiyorum.peki hidrocor melden vazgeçtim diyelim,hidrocor grafitede de mi aynı solukluk var cor meldeki gibi?[/QUOTE]

hıdrocor mel nasılsa hıdrocor grafitede aynı yapıda fataldangercım gözde ince bir hare olması gözü çok daha çekici kılıyor benim fikrim bu:)yoksa doğallık olarak cor serisi en doğalı belkide ama hare zevk ve tarz olarak kişinin kendi tercihine baglı diyorum ben ben hareli lensleri severim örneğin:))

Son düzenleme:

mrb bende verde marine düşünüyorum ama karar veremiyorum grafite aldm daha önce şimdi daha canlı olsun istiyorum gözlerim koyu kahve resim yükleyebilir yada gönderebilirmisin

Icemint kullanan arkadaşlar,lensin doğallığı konusunda fikirlerinizi almak istiyorum....dışarıda gözlerinizin lens olduğunu bilmeyen insanlar tarafından da farkediliyor mu?
koyulaşan mellerden sonra en yakın renk icemint gibi geldi ama açık yeşil bir lens düşünüyorum ve bi türlü anlayamadım fotolardan rengini bukalemun gibi lens bu icemint:))))

aciklamalarin icin tesekkur ederim canim :)
benim de gozlerim acik kahve. sedoshtaki durusunu begenerek karar vermistim. yalniz sedoshun gozleri koyu kahve. canim albumun varsa beni ekleyebilir misin resimlerine bakmak icin.
bu arada cor ice bizde cok mu acik durur ne dersin?

ya ama o durum daha doğal değil mi ?bombesiz olması daha doğal.nc gözün doğal bombesini aşıp bir kat daha bombeli gösteriyor bence ya

o durum biraz da kişinin göz yapısına bağlı..benim göz yapım zaten çok az bombeli ve çukur bir göz olduğu için hidrocorlar bende çok yassı ve basık duruyor...sıfır bombe duruyor yani...ncler ise öyle rahatsız edici derecede bombeli durmuyor..normal gözün kendina has hafif bir bombesi olur ya öyle duruyor...hatta hafiften ortaya çıkardıkları için memnun bile kalmıştım o durumdan...
yoksa ben de lenste aşırı bombeden hoşlanmayan ve bu konudan rahatsız olan biriyim..o konuda ben de hassasımdır..ben bile bu lense bombeli değil diyorsam değildir gibime geliyor..
ama tartışmasız herkesde bombeli duranlar normal ncler değil 3 lü opaklar dediğimiz özel renkleri öyle..

Son düzenleme:

benim gözlerim zaten büyük,bombeli pörtlek biir göz değil ama büyük belki hidrocor daha mi iyi dururki bende?

Kızlar cor verde marine ve cor azul hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sizce 2 si de çok kendini belli eden renkler mi ? Birisini alacağım ama hangisi off kararsızım

bakır rengi saç ile en çok hangi renk yakışır acabaa?? pek yeşil istemiyorum aslında ama sanki maviden daha iyi olur gibi geliyorüf bilemedim:26:

bence mavı renkler sıyah sacla yada koyu renk saclarla çok ıyı gıderr cnm bakırla sankı yesıl renk daha uyumlu bence

bence de..çünkü bakır kendini belli eden bir renk,mavi de çok açık bir renk ..ikisi bir arada abartılı durabilir.ama yeşille bakır daha zarif durur diye düşünüyorum

canlar su sıralar hiç taip edemiyorum
Mel alan var mı aranızda? Suanki nc yada charm mellerin rengi acık mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…