Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bebem takılma yaa boşşşverrr=))))

canımcım anlaşılan bazılarının çok karnı ağrımış ki ben başka renk lensler hakkında fikir sorduğumda elimdeki ocreden memnun olmadığım sonucunu çıkarmak için özel çaba gösteriyorlar ne alakaysa oysa ben en doğal renkten tut en uçuk renge kadar hepsinin koleksiyonunu yapan birisiyim..sen biliyorsun beni

Güneşcim,lens arayışının sonu yok zaten,hergün gözüme iltifat alsam da,hiç lens mi demeseler de,ben daha doğalını arayıp duruyorum,az makyaj yaptığımda da,işte pikniğe falan az makyajlı gittiğimde de anlaşılmasın falan filan diye en doğalını ya da en ten rengimize saçımıza uygun olanını arayıp duruyoruz,bayanız sonuçta,ben şahsen saçımın rengini mi lens rengimi mi değiştirsem diye düşünüyorum bazen,çok normal,sen zaten ruh haline göre azulunu verdeni değişik değişik takıyorsun,koleksiyon oldu artık evet seninki:82:

haklısın berrylipsciğim...gerçekten lens takma olayı lens takmaktan öte bir yaşam biçimi veya tutku gibi birşey..bir bulaşan vazgeçemiyor...insan dünyanın en iyi lensine de sahip olsa illa ki yine bir başka rengi merak ediyor..bu öyle çoğu kişinin sandığı gibi elindeki lenslerden memnuniyetsizlik duymak da değil aslında...mesela şu an elimde kahverengi lens de olsun istiyorum bu demek değil ki ocrelerle hüsrana uğradım yok öyle birşey...hem kahverengiyle ocrenin arasında dağlar kadar fark var...aynı renk olsa bile doku farkını merak edip yine almak ister insan...bazen yeri geliyor kendi isteğimle daha yapay gözüken lenslere bakarken de buluyorum kendini...evet canım ruh hali meselesi bu...hep aynı renkle gezip de doğal olsun herkes kendi gözüm sansın diye kasıntım da yok..kendileri bendeki lensi beğenmemiş olabilir tabi ki buna sözüm yok ama neredeyse benim hür irademe zevkime de karışacaklar..kendileri beğenmediği için beni de sanki beğenmemişim gibi göstermeye çalışıyorlar..ben bu anlamsız çabanın mantığını anlamış değilim...

güneşçim hep söylüyorum yineleyim. ocre bence çok özel bir renk ve fazlasıyla doğal..
ben şimdi yine çok koyu gözlü olduğumdan özellikle yeni seri istiyorum, xxxxxxxxx..ocrenin tadı damağımda kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:

evet nilcim ocre en doğal göz renklerinden birisi o konuda şüphe yok..sana katılıyorum aslında ben aldığım ocrelerin eski mi yeni mi seriden olduğuyla hiç ilgilenmedim..ama nedense bunu lensin sahibi olan benden bile daha fazla dert edenler oldu sanki eskileri de çok kötüymüş gibi...farklı renkleri sorma sebebim olarak bile o algılandı..biryere kadar sustum ancak benim de bir sınırım var...bu kadar köpürmemin sebebi insanların olayı çarpıtarak sanki ben eski seri almışım ve de memnun kalmamışım gibi bir duruma sokmaya çalışma çabaları beni sinirlendirdi....lensin sahibi olarak lensi beğeniyor olmama rağmen beğenmemişim gibi gösterilmeye çalışılıyorum...ben buradan başka hiçbiryerde (eski seri) nin telaffuz edildiğini dahi duymadım..yabancılar bile bana kalkıp bunlar eski seri kötü olmuş gibi bir laf etmediler...buradaki bazı kişiler haricinde kimse bunu dert etmiyor demekki....aslında olayın nasıl göründüğü de dert değil ancak burada yorumları okuyan kişiler için bu durum yanıltıcı oluyor ve onları korkutuyor eski serinin hakkında...durumu bilmeyen de birisi eski seri aldı ancak memnun kalmadı başka renkler arıyor diye zannediyor...aslında ben her telden farklı renkler ediniyorum kendime..bu da elimdekini beğenmediğim anlamına gelmiyor...kimin hakkımda ne düşündüğü de umrumda değil ama yanlış bilgi kirliliği oluyor ve ben bu konuda hassasım çünkü lensler üzerinde ciddi paralar dönüyor...evet eski seri ile yeni seri arasında fark var ama eski seri de öyle kötü bir renk değil...lensin sahibi olarak ben bizzat beğeniyorum lenslerimi...oysa eski seri alsam ne yeni seri alsam ne ? kendi gözüm zaten ocreye yakın bir tonda...

Son düzenleyen: Moderatör:
lens arayışının sonu gelmiyor ,bu konuda doyumsuzu ve yenileklere değişimlere açığız bu da çok normal :) önemli olan senin ne hissettiğin...yeni seri eski seri çok koyu gözler dışında çok ta önemli değil aslında,resimlerde bunu daha iyi anlayacaksınız(reelde 1 tık açığı)... hatta açık ve kahhve gözlü olup eski seri yeşile çalan ocreleri çok güzel taşıyanlar çıkar bana göre..
benim ilk aldıklarım en en eski seri idi, tarihinde 5 anos yazıyor ,ne demekse..
farkı kendiniz görün..yeşile dönük bu arada bendekilerde öyle idi..
kendi gözüm

charm ocreler çoook eski serinin

bebem siber alem neticede herkesi ciddiye alıcak olursak ooohhoooo yanii..

Güneş bende eski seri ocre kullanıyorum ve cokta memnunum doğrusu.

Seni bu kadar kızdıran kim oldu ki? Ve neden bu kadar takıldın milletin ne düşündüğüne anlamadım. Senin hoşuna gitmişse ve severek takıyorsan, başkasının ne düşündüğünün önemi yok bence.

düşüncen için teşekkür ederim pinax isim vermek istemiyorum o kişiler kendini bilir zaten..bir değil de birden fazla kişi olunca ister istemez böyle bir tepki verdim..normalinde bu kadar takan biri de değilimdir..benim asıl hassas olduğum nokta yorumlarımın çarpıtılması ve başka insanların bu çarpıtılan yorumlardan yola çıkarak eski seri hakkında yanlış fikir ve bilgi sahibi olmalarıydı canım...çünkü doğru bilgilendirme konusunda çok özen gösteriyorum...bir de benim yerime sanki ben öyle demişim gibi yapılmasıydı...ama önemli değil ben o kadar yazıp çizdikten sonra eski serilerin de güzel olduğunu herkes anlamıştır zaten bu noktada

Vetmancım açık kahverengi gözde cor azul ve cor verde marinenin duruşu varsa eklebilir misin ?Çok kararsızım alıp almamakta .Sanki çokkk beyaz tenlilerin yüzüne renk katıcak renkler gibi görünüyor .Normal hayatta bu renkler nasıl duruyor ki ? Kendilerini belli eden fosfoslu renkler değildir umarım .

Arkadaşlar okuduğuma göre birisinin arkadaşı soloticanın üretim fabrikasında çalışıyormuş ve o arkadaş ice ın üretiminin kesin olarak durdurulduğunu söylemiş...sebebi de çok ilginç...ice rengi brazilyada ilgi görmüyormuş ve satılmıyormuş..brezilyalılar verde marine, azul ve verde gibi canlı renkleri daha çok tercih ediyorlarmış..
yurtdışındaki alıcıları hiçe sayıyorlarmış anlaşılan...satışları sadece kendi ülkeleri üzerinden değerlendiriyor olmalılar...böyle birşey okudum da paylaşayım dedim ice la ilgilenenler için...
ice alıcak olanlar elini çabuk tutsun derim...

Son düzenleme:

(((((((( ınanmıyorum yaa oysakı ne kdr guzel bır renk en guzelı hatta bence nerden okudun kııı ?

lensaholicsde tartışma konusu açmışlar ice kaldırılıyor diye...

yaa gerçekten mi çok üzüldüm tam almaya karar verdim vetmanla görüştüm15 güne gelicek ama içlerinde kesin charm ice var mı bilmiyorm büyük olasılık vardır dedi ama ya yoksaaaa bukadar zaman araştırıyorm ice kadar içime sinen bi renk olmamıştı.solotica kendi kendini batırıcak yakında anlaşılarn

canım konu başlığında birisi ice i hiçbiryerde bulamıyorum kaldırmışlar diye inanmıyorsanız bakın falan diyerek konu açmış ilk mesajında..ancak son mesajlarda gördüğüm kadarıyla lens satış siteleri ice ı tekrar yerine koymuş..böyle garip bir durum var :44:

çok tepki olmuşsa zavgeçmişte olabilirlerr

charme ice siparisi vermistim 10 gun once ya inanmiyorum yaaa
ya beni mi beklediler uretimden kaldirmak iicn yaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…