- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.441
Bebem takılma yaa boşşşverrr=))))
Güneşcim,lens arayışının sonu yok zaten,hergün gözüme iltifat alsam da,hiç lens mi demeseler de,ben daha doğalını arayıp duruyorum,az makyaj yaptığımda da,işte pikniğe falan az makyajlı gittiğimde de anlaşılmasın falan filan diye en doğalını ya da en ten rengimize saçımıza uygun olanını arayıp duruyoruz,bayanız sonuçta,ben şahsen saçımın rengini mi lens rengimi mi değiştirsem diye düşünüyorum bazen,çok normal,sen zaten ruh haline göre azulunu verdeni değişik değişik takıyorsun,koleksiyon oldu artık evet seninki:82:
güneşçim hep söylüyorum yineleyim. ocre bence çok özel bir renk ve fazlasıyla doğal..
ben şimdi yine çok koyu gözlü olduğumdan özellikle yeni seri istiyorum, xxxxxxxxx.ocrenin tadı damağımda kaldı
canımcım anlaşılan bazılarının çok karnı ağrımış ki ben başka renk lensler hakkında fikir sorduğumda elimdeki ocreden memnun olmadığım sonucunu çıkarmak için özel çaba gösteriyorlar ne alakaysaoysa ben en doğal renkten tut en uçuk renge kadar hepsinin koleksiyonunu yapan birisiyim..sen biliyorsun beni
Güneş bende eski seri ocre kullanıyorum ve cokta memnunum doğrusu.
Seni bu kadar kızdıran kim oldu ki? Ve neden bu kadar takıldın milletin ne düşündüğüne anlamadım. Senin hoşuna gitmişse ve severek takıyorsan, başkasının ne düşündüğünün önemi yok bence.
Arkadaşlar okuduğuma göre birisinin arkadaşı soloticanın üretim fabrikasında çalışıyormuş ve o arkadaş ice ın üretiminin kesin olarak durdurulduğunu söylemiş...sebebi de çok ilginç...ice rengi brazilyada ilgi görmüyormuş ve satılmıyormuş..brezilyalılar verde marine, azul ve verde gibi canlı renkleri daha çok tercih ediyorlarmış..
yurtdışındaki alıcıları hiçe sayıyorlarmış anlaşılan...satışları sadece kendi ülkeleri üzerinden değerlendiriyor olmalılar...böyle birşey okudum da paylaşayım dedim ice la ilgilenenler için...
ice alıcak olanlar elini çabuk tutsun derim...
(((((((( ınanmıyorum yaa oysakı ne kdr guzel bır renk en guzelı hatta bence nerden okudun kııı ?
lensaholicsde tartışma konusu açmışlar ice kaldırılıyor diye...
lensaholicsde tartışma konusu açmışlar ice kaldırılıyor diye...
yaa gerçekten mi çok üzüldüm tam almaya karar verdim vetmanla görüştüm15 güne gelicek ama içlerinde kesin charm ice var mı bilmiyorm büyük olasılık vardır dedi ama ya yoksaaaabukadar zaman araştırıyorm ice kadar içime sinen bi renk olmamıştı.solotica kendi kendini batırıcak yakında anlaşılarn
canım konu başlığında birisi ice i hiçbiryerde bulamıyorum kaldırmışlar diye inanmıyorsanız bakın falan diyerek konu açmış ilk mesajında..ancak son mesajlarda gördüğüm kadarıyla lens satış siteleri ice ı tekrar yerine koymuş..böyle garip bir durum var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?