Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

inşallah kalkmamıştır.onbeş gün bekleyip öğrenicez ama böle bi söylenti çıktıysa bence seneye kadar kaldırırlar üretimden

charme ice siparisi vermistim 10 gun once ya inanmiyorum yaaa
ya beni mi beklediler uretimden kaldirmak iicn yaaaaaaaaaaaaa

:))) cnmmmmm uzulmeee daha oncede soylemıslerdı bunu ben sıparıs etmeden once ama arzu abla yok sımdılık ole bısı demıstıı ve gelmıstı lens dur panık yapmaaaaaaa :)

:))) cnmmmmm uzulmeee daha oncede soylemıslerdı bunu ben sıparıs etmeden once ama arzu abla yok sımdılık ole bısı demıstıı ve gelmıstı lens dur panık yapmaaaaaaa :)

canim insallah oyle bir sey yoktur ama arzu hanim benim numarayi bulamamisti belki de bu sebepten:)
simdi crystal derim o da kalkar uretimden

bu ice in kalkma konusunda crystalin charmının çıkması dedikodusu da dolaşıyor arkadaşlar..charm crystal çıkacağı için geçici bir süre ice ın üretimine ara vermeyi düşünmüş olabilirler diyolar..

Herkese herseyi begendirmek imkansizdir zaten Günes, cünkü zevkler farklidir. Ama bazen insanlar sahsi hirslarina mi kompexlerine mi yenilirler artik nedendir bilinmez ama begendikleri seyleri bile begendiklerini itiraf edemez aksine yermek icin elinden geleni yaparlar. Bu sirf lens icin degil bi cok sey icin gecerli... onun icin önemli olan bizim begenmemiz, bizim sevmemiz ve en önemliside bizim icimize sinmesi. Begenenler sagol olsun, begenmeyenlerinde daha güzelleri olsun de gitsin...

pupil siyah gözde daha iyi duruyor merak etme çok güzel durucaktır eminim

inşş ya 2 aydan sonra kesin siparişimi verdm artk
bu son 2 hftada 4-5 kere sipariş verip iptal ettirdim herhalde kararsızlıktan :)
bir önceki sayfada siyah gözde charm azul ekledim .

Son düzenleme:
azullar konusunda birşey eklemek istiyorum arkadaşlar..nc azul ve charm azul çok koyular..bal rengi ve ela göz üzerinde bile o eklenen resimlerden farkı olmuyor..lacivert duruyorlar...sadece cor olan azullar daha açık renk duruyor..o da çok açık bir mavi değil...gökmavi değil kesinlikle...orta mavi-koyu mavi arasında dönen bir renk..liv tyler mavisine benziyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…