- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.461
Bende dün cor ice siparişi vermiştim :)))
Bakalım arzu hanım ne dicem bu duruma beklemedeyiz :)
canım konu başlığında birisi ice i hiçbiryerde bulamıyorum kaldırmışlar diye inanmıyorsanız bakın falan diyerek konu açmış ilk mesajında..ancak son mesajlarda gördüğüm kadarıyla lens satış siteleri ice ı tekrar yerine koymuş..böyle garip bir durum var :44:
charme ice siparisi vermistim 10 gun once ya inanmiyorum yaaa
ya beni mi beklediler uretimden kaldirmak iicn yaaaaaaaaaaaaa
canımmmmm cor ıce mı charm ıce mı sıparıs verdın??
tamam sımdı okudum :)
:))) cnmmmmm uzulmeee daha oncede soylemıslerdı bunu ben sıparıs etmeden once ama arzu abla yok sımdılık ole bısı demıstıı ve gelmıstı lens dur panık yapmaaaaaaa :)
düşüncen için teşekkür ederim pinax isim vermek istemiyorum o kişiler kendini bilir zaten..bir değil de birden fazla kişi olunca ister istemez böyle bir tepki verdim..normalinde bu kadar takan biri de değilimdir..benim asıl hassas olduğum nokta yorumlarımın çarpıtılması ve başka insanların bu çarpıtılan yorumlardan yola çıkarak eski seri hakkında yanlış fikir ve bilgi sahibi olmalarıydı canım...çünkü doğru bilgilendirme konusunda çok özen gösteriyorum...bir de benim yerime sanki ben öyle demişim gibi yapılmasıydı...ama önemli değil ben o kadar yazıp çizdikten sonra eski serilerin de güzel olduğunu herkes anlamıştır zaten bu noktada
:)) ama gözlerim simsiyah benm bakalm nasıl olcak
canim insallah oyle bir sey yoktur ama arzu hanim benim numarayi bulamamisti belki de bu sebepten:)
simdi crystal derim o da kalkar uretimden
inşş yaa zombie ye dönmeylim de
yok cnm sanmam o kdrda acık bır renk deıl mrk etme.. hele koyu gozde zombıe gıbı olman zor :)
pupili deişik durabiliyor siyah gözde belki o bakımda yadırgayabilirim
ama inş gzl olur ya ben çok tereddütteym
arzu hanmda cevap vermedi daha
pupil siyah gözde daha iyi duruyor merak etme çok güzel durucaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?