- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.481
Eki Görüntüle 169503
ORTA KAHVE gözde azulll
Bu kızda çok tatlı durmuş .Açık kahve gözde cor azul fotoğrafı var mı ki :95: ya da cor verde marine .Nette hep aynı fotoğraflar var :84:
Eki Görüntüle 169509 Eki Görüntüle 169510 Eki Görüntüle 169508 Eki Görüntüle 169507
marine grafte crystal ve ice resimlere tıklarsanız büyür
Bu kizin kasi gözü güzel oldugundan midir nedir, hepsi de yakismis hos durmus.
bende ice siparişi verdim cor ice gözüm siyah a yakınkızlar herkese selam charm mellerimi kullanıyorum gittikçe de memnunum sanki bu kararsızlığım ne olcak bilmem :)) güzel bi kalemle güzel oluyorlar.. onun dışında cor grafite mi crystal mı icemint mi diye gidip geliyorum koyu gözde icemint resmi koyan oldu mu hiç yakın zamanda ?
Çok güzel görünüyor burdaEki Görüntüle 169509 Eki Görüntüle 169510 Eki Görüntüle 169508 Eki Görüntüle 169507
marine grafte crystal ve ice resimlere tıklarsanız büyür
Aslında sendeki ve daliah'daki duruşu inanılmaz hoşuma gitti .Bence cor azul tam senin rengin=) ben çok yakıştırdım sana, charm ocreden bile daha tatlı duruyorben cor azul kullanıyorum ama benim gözler orta kahve...ancak şunu diyebilirimki azullar doğal göz rengi ne kadar açıksa o kadar pastel...doğal göz rengi ne kadar koyuysa o kadar doygun (kimimizin tabiriyle cırt ) duruyor...azulların bir de şu yönü var..göz rengi açık olduğu için renk daha açık ve çarpıcı sonuç vermiyor...daha pastel gözüküyor sadece...grafiteye yaklaşıyor renk sonucu...yani göz rengim açık diye düşünüp gökmavisi gibi canlı ve parlak bir açık mavi bekleme hüsrana uğrarsın...
Bu kizin kasi gözü güzel oldugundan midir nedir, hepsi de yakismis hos durmus.
bende ice siparişi verdim cor ice gözüm siyah a yakın
bakalım nasıl olcak inş beklentilerimi karsılarda hüsrana ugramam
karşılamasa bile dogal duru inşş
bari dogallıktan ödün vermeyelim
Çok güzel görünüyor burda
Aslında sendeki ve daliah'daki duruşu inanılmaz hoşuma gitti .Bence cor azul tam senin rengin=) ben çok yakıştırdım sana, charm ocreden bile daha tatlı duruyor
Grafite biraz daha buğulu ve soluk bir renk çok beyazlara göre bir renk değil.İlk başlarda çok sevinmiştim ama artık soğudum .Gökmavisi ,açık,çarpıcı bir sonuç değil de gözde koyu duran kendini çok çok belli etmeyen canlı bir renk istiyorum.
bende kullanmayı düşünüyorum ama almadım daha menekşe rengi istiyorum kesinlikle deniycem
aaaaaa birazdaha anlatrmısn dogal olmusmuydu nasıldıinş güzel durur cnm beklentilerini karşılaması önemli olan içine siner inş :) ben cor ice denediğimde çok şeffaf ve lilamsı bir buz mavisi olmuştu geçen sene denemiştim gerçi şimdikiler oldukça opak daha mavimsi ve pupil boşlukları daralmış güzel olur bence..
olabilir :) ben en cok crystal ice ve grafite yi begendim marine pek hosuma gitmedi
kızlar herkese selam charm mellerimi kullanıyorum gittikçe de memnunum sanki bu kararsızlığım ne olcak bilmem :)) güzel bi kalemle güzel oluyorlar.. onun dışında cor grafite mi crystal mı icemint mi diye gidip geliyorum koyu gözde icemint resmi koyan oldu mu hiç yakın zamanda ?
aaaaaa birazdaha anlatrmısn dogal olmusmuydu nasıldıD
Çok meraklandım smdi kendi gozumude eklyrm kendi göznle karsılastrp yorum yazablrsn :)
biri flashlı dieri normal
bu kızı gözyapısından tanıdım sanırım..eğer tanıdığım kişiyse çok farklı bir gözyapısı var..gözleri çok parlak ve güzel bir kahve...normalötesi parlak...3 lü opaklar dediğimiz ve doğal olmadığından sözettiğimiz renkler bile kimsede olmadığı kadar transparan (gözle kaynaşan) bir şekilde durmuştular...eğer bu o kişiyse kız italyada
aaaaaa birazdaha anlatrmısn dogal olmusmuydu nasıldıD
Çok meraklandım smdi kendi gozumude eklyrm kendi göznle karsılastrp yorum yazablrsn :)
Eki Görüntüle 169517 Eki Görüntüle 169518
biri flashlı dieri normal
aynı benim gözler yaa tam koyu kahve :)) kirpiklerine maşşallahhhhh diyorum harikalarcanım ben geçen yaz denemiştim cor ice ları da freshlook haresiz gri gibi durdu aynı bende ona çok benzetmiştim gözlerim çok koyu olduğundan beklediğim opaklıkta açmamıştı şeffaf bir görüntü oldu aslında nasıl diyim hani kendi rengimle kaynaşmadı hiç lens bir de maviden çok lila rengine dönük oldu rengi ben beğenmemiştim ama yeni ice lar daha opak boyaması ve de pupil boşlukları daha dar sanki artık soloticaların bu yüzden bendeki gibi durmayabilir ondan endişelendirmiyim seni hatta beklentini azaltıyımki güzel olunca daha çok içine sinsin :)) bakalım ne zamana geliyor lenslerin?
selam brownicim :) ben sana icemintin yakisacagini düsünüyorum... Didemi hatirliyosun demi? Onun gözleri de cok koyuydu ve icemint cok güzel durmustu onda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?