Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tmm o zaman cnm sen arastır banada haber ver ben kesın alacam ama :)

ben crystal alirsam kesin crystallerin gri-yesil i denk gelir
canım bozma moralini...
açıkçası bana aynen öyle oldu :) ben mavi-gri beklerken yeşil -grili geldi ki ben yeşil sevmem ama cristal bana sevdirdi yeşilin kendine has tonunu,dolayısyla nc melin o yeşil tonuna katlanamayan ben cristali severek kullanıyorum hatta en sevdiğim lensim...yeşili bana sevdiren lens..herşeyde bir hayır varmış derler bende öyle oldu.. iyikide almışım diyorum şimdi hatta biraz daha açıldılar,çok daha hoş hal aldı:)

sedoshcum napicaz biz simdi :)
ben crystal siparis vermeye korkuyorum ya gri-mavi cikmazsa

cnm oncelıkle sakın ıce sıparısını degısme ıce ı al bır kere
2. lens olarak crıstalı dusun :)) yaaa bende cok grı mavı olmasını ıstıyorum alırsam kesınlıkle... yanı sans artık ... almazsamda ıcımde kalacak dıye dusunurum cunku resımlerde vıdeolarda cok beyendımmm grı mavı olanları :) hanı dıyorum ıcımde kalacagına alayım nede olsa yesıl grı bıle gelse kotu duracagnı sanmıyorum cunku esmerelda gıbı bır yesıl deıl sonucta oyle caksın... grılı bır renk kotu duracagnı sanmıyorum tatlımm ne dersın?

bizde senin paylaştığın videoyu izlemiştik.Dedik böyle durursa süper.Bi ümitle getirttik, malesef istediğimiz gibi çıkmadı.Oysaki internette dolaşan resimlerde çok güzel duruyor.Ama kötü bi renk değil kesinlikle.Kişinin istediğiye alakalı.Belirgin bi renk olsun diyenlere tavsiye etmiyorum.Doğal dursun diyenler de kesinlikle alsın derim.Ama şuda var gözden göze de değişir tabi renk.Oyüzden sizleride yanıltmak istemem.

Son düzenleme:
evet canim ama dogrusunu söylemek gerekirse :78: ahaaa su kizdaki gibi dursun istiyorum aynisinin tipkisi olsun :)))) daha yesimlimsi mi ne bu?

[video=youtube;6ycftpeTL54]http://www.youtube.com/watch?v=6ycftpeTL54[/video]

e bu yesılımsııııı senın ılk paylastıgın vıdeodakının aynısı buuuuuu... :)) .. tmm bız aynı renklere gıtmıyoruz anladım ben mawılısıne wuruldum sen yesıl duranına :))

e bu yesılımsııııı senın ılk paylastıgın vıdeodakının aynısı buuuuuu... :)) .. tmm bız aynı renklere gıtmıyoruz anladım ben mawılısıne wuruldum sen yesıl duranına :))

Ilk ekledigim fotodaki cristaller de yesilimsi sanirim... yesil-gri quartzo nun dogali gibi ama tek korkum cok acik durma ihtimali.... bu arada charm icelari satsam iyi olur heralde, cristal alirsam onlari takmam artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…