- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.581
nerden duymussss kı onuuuuuuuu cok guzel olur oyle bıseyyy
Daha öncede konusulmus burda canim ben kacirmisim :) ben daha yeni ögrendim
bekleyelımmı dıyorsun
yenıdır o heralde hadı yawwwww mavı grı gıbı durmuyormu yanı? nası dıuruyor daha cok yesıl gıbımı mawı gıbımı ıcedan cok mu koyu?
ben crystal alirsam kesin crystallerin gri-yesil i denk gelir
Ne zaman cikacagi belli degil ki canim :26: yada ben bi mail atip sorucam satan yerlere ne zaman cikacagini... Cok uzun sürerse degmez beklemeye cristaller bu halleriylede cok güzeller bence. Ama böyle mavimsi bir hareylede tam süper olurdu tabi
canım maviyle alakası yok bile.yeşile daha yakın diyebilirim.
ben crystal alirsam kesin crystallerin gri-yesil i denk gelir
tmm o zaman cnm sen arastır banada haber ver ben kesın alacam ama :)
canım bozma moralini...ben crystal alirsam kesin crystallerin gri-yesil i denk gelir
sedoshcum napicaz biz simdi :)
ben crystal siparis vermeye korkuyorum ya gri-mavi cikmazsa
Tamam canim :) bana mavi-gri de gelebilir yesil-gri de her ikiside kabulüm)
hadi yaaaaa((
yaaa sen 2 turlude beyendınnnnn sen kesın al o zaman :))
cnm oncelıkle sakın ıce sıparısını degısme ıce ı al bır kere
2. lens olarak crıstalı dusun :)) yaaa bende cok grı mavı olmasını ıstıyorum alırsam kesınlıkle... yanı sans artık... almazsamda ıcımde kalacak dıye dusunurum cunku resımlerde vıdeolarda cok beyendımmm grı mavı olanları :) hanı dıyorum ıcımde kalacagına alayım nede olsa yesıl grı bıle gelse kotu duracagnı sanmıyorum cunku esmerelda gıbı bır yesıl deıl sonucta oyle caksın... grılı bır renk kotu duracagnı sanmıyorum tatlımm ne dersın?[/Q
yok canimmm ondan vazgecmeyecem ice da en azindan yesillik olmadigi garanti :)
bu arada ben gecenlerde buradan site ismi vermek yasak degil di mi:) adreselens i aradim crystal ne renk diye sordugumda bana gri-mavi dediler.
nil bana cesaret verdi belki yesil-gri olsa da severiz:)
evet canim ama dogrusunu söylemek gerekirse :78: ahaaa su kizdaki gibi dursun istiyorum aynisinin tipkisi olsun :)))) daha yesimlimsi mi ne bu?
[video=youtube;6ycftpeTL54]http://www.youtube.com/watch?v=6ycftpeTL54[/video]
cnm oncelıkle sakın ıce sıparısını degısme ıce ı al bır kere
2. lens olarak crıstalı dusun :)) yaaa bende cok grı mavı olmasını ıstıyorum alırsam kesınlıkle... yanı sans artık... almazsamda ıcımde kalacak dıye dusunurum cunku resımlerde vıdeolarda cok beyendımmm grı mavı olanları :) hanı dıyorum ıcımde kalacagına alayım nede olsa yesıl grı bıle gelse kotu duracagnı sanmıyorum cunku esmerelda gıbı bır yesıl deıl sonucta oyle caksın... grılı bır renk kotu duracagnı sanmıyorum tatlımm ne dersın?[/Q
yok canimmm ondan vazgecmeyecem ice da en azindan yesillik olmadigi garanti :)
bu arada ben gecenlerde buradan site ismi vermek yasak degil di mi:) adreselens i aradim crystal ne renk diye sordugumda bana gri-mavi dediler.
nil bana cesaret verdi belki yesil-gri olsa da severiz:)
evet cnm zaten ıcee super bır mavı grıııııı... bıdeyesıl grı olurrrr gunluk falan dogal guzel bır lens gıbıııııı :) ayyyyyy bılmıyorum kıııııııı cok cok 175 tl kaybetmıs olacaık :))))
e bu yesılımsııııı senın ılk paylastıgın vıdeodakının aynısı buuuuuu... :)) .. tmm bız aynı renklere gıtmıyoruz anladım ben mawılısıne wuruldum sen yesıl duranına :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?