Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedosh senin ekledigin videoda resmen mavi duruyo ama cristaller :) bu arada portekizce konusanlara bayiliyorum müzik gibi geliyo kulagima :))

yeni seri bildiğiniz mavi-gri:)
eğer buradaki görüntüyü istiyorsanız yani mele daha yakın iceminttir tavsiyem:)

arkadaşım cristal almıştı bende denedim.ama bu videodaki gibi durmadı biraz daha koyu.bide benim kendi göz rengim çok açık. ama çok doğal duruyor.lens olduğunu bilmeyen kimse anlayamaz.

e senın goz rengın acıksa we sende koyu durduysa o zaman bende hıc olmaz ((((( yenı serımıydıııııııı arkadasıının crstallerı ??

Son düzenleme:
e senın goz rengın acıksa we sende koyu durduysa o zaman bende hıc olmaz ((((( yenı serımıydıııııııı arkadasıının crstallerı ??

yeni serisidemi çıktı valla alalı 2-3 ay fln oldu.eski seri mi oluyo o artık.bana koyu geldi.mesela uzaktan biri baksa gözlerimin renkli olduğunu fark edemez öyle bişey işte.

ahh ne güzelllll olar sicaktir da simdi oralar :) bu gece bi uyuyalim, düsünüp tasinalim yarinda hayirlisiyla kararimizi verelim derim :82: Sence?

cok sıcakkkk gunduz tshırt lerle gezıyoruz :) sımdıden boyleyse yazda ne olacak bılmıyorum :) tamam anlastık bak yarın gır amaaa burayaaa kararını soyle :)

yeni serisidemi çıktı valla alalı 2-3 ay fln oldu.eski seri mi oluyo o artık.bana koyu geldi.mesela uzaktan biri baksa gözlerimin renkli olduğunu fark edemez öyle bişey işte.

yenıdır o heralde hadı yawwwww mavı grı gıbı durmuyormu yanı? nası dıuruyor daha cok yesıl gıbımı mawı gıbımı ıcedan cok mu koyu?

yenıdır o heralde hadı yawwwww mavı grı gıbı durmuyormu yanı? nası dıuruyor daha cok yesıl gıbımı mawı gıbımı ıcedan cok mu koyu?
canım criistal 3lü opak seriden sonra en opak lens..benim kullandıklarım arasında gözümü en çok o açtı.. birkaç sayfa öncesinde kendi gözümü koymuştum..yarı opak geçmesine karşın garfiteden melden vs den f2-3 tonfazla açıyor cristalin düzü arkası hareli tarafı oyu duruyor cristaln..

bu arada bendeki crstal ocak ta alındı ve su yeşl ama aqua yansımaları zaman zaman oluyor ama genel hal su yeşili ve benden sonra criistal alan bazı arkadaşların yşil gri bazılarının ki ise gri mavi çıktı..birde böyle durum var..

Son düzenleme:
cok sıcakkkk gunduz tshırt lerle gezıyoruz :) sımdıden boyleyse yazda ne olacak bılmıyorum :) tamam anlastık bak yarın gır amaaa burayaaa kararını soyle :)

Oh ne güzel, bizim burda totomuz donuyo Tamam yarin kararimi bildiricem ama sey geldi aklima, bugün browni söyledi cristallerin charm serisi cikicakmis hemde haresi siyah olmiycakmis mavimsi olcakmis. O da güzel olur ama demi?

Arkadaşlar gündüz yabancı forumda ice ın kalkıcak olduğuna dair söylentiler içeren bir konu açıldığını söylemiştim..şimdi baktım o konuya kilit vurulmuş ordaki moderator tarafından..ve demiş ki

"Clearly Ice has not been discontinued..." demiş..şu an için içiniz rahat olabilir

anladım cnmm saollll bılgılerın ıcınnn sımdı resımlerne bakdım evet sende daha yesıl durmusssss

lal senınkı yenı serımııııı ıce la cok renk farkı warmııı

bilmiyorum ben hiç ice kullanmadım ama icemintle fark var icemint griyeşilken crystal gri mavi
fotoğraflara göre ice ı andırıyor hafiften sanki ama kullanmadgm için net yorum yapamıcam
ben ocakta aldım. yeni seridir heralde
bir de göz rengine göre de değişkenlik gösteriyor sanırım:)

nerden duymussss kı onuuuuuuuu cok guzel olur oyle bıseyyy

işte budurrrrrrrrrrrrrrrrr :) heyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…