- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.561
YouTube - solotica cristal, natural colors lentillas baksana guzellıge lenstekııı
e bu vıdeoda mel e benzıyorrrrr ama bu eskı serı olabılır arzu abla yenı serı daha mavılestı demıstıııı bnm koydugum vıdeodakı kızın gozlerının rengıde bnmkı gıbı super durmus.. senın yolladıgında cok dogal durmus benceeee
arkadaşım cristal almıştı bende denedim.ama bu videodaki gibi durmadı biraz daha koyu.bide benim kendi göz rengim çok açık. ama çok doğal duruyor.lens olduğunu bilmeyen kimse anlayamaz.
sedosh senin ekledigin videoda resmen mavi duruyo ama cristaller :) bu arada portekizce konusanlara bayiliyorum müzik gibi geliyo kulagima :))
yeni seri bildiğiniz mavi-gri:)
eğer buradaki görüntüyü istiyorsanız yani mele daha yakın iceminttir tavsiyem:)
:)))))))) sen bırgun kıbrısa gel alıswerıs yapalım o zaman :))) ... bak yenı serı mavı grıymıs alıyormuyuzzzzzzzz
e senın goz rengın acıksa we sende koyu durduysa o zaman bende hıc olmaz((((( yenı serımıydıııııııı arkadasıının crstallerı ??
ahh ne güzelllll olarsicaktir da simdi oralar :) bu gece bi uyuyalim, düsünüp tasinalim yarinda hayirlisiyla kararimizi verelim derim :82: Sence?
yok ben mele yakın ıstemem mavı grıııı ısterımmm :) acaba yenı serı oylemıııııı
yeni serisidemi çıktıvalla alalı 2-3 ay fln oldu.eski seri mi oluyo o artık.bana koyu geldi.mesela uzaktan biri baksa gözlerimin renkli olduğunu fark edemez öyle bişey işte.
mavi gri istiyosan kesinlikleeee crystallllllllllllllll :)))))
canım criistal 3lü opak seriden sonra en opak lens..benim kullandıklarım arasında gözümü en çok o açtı.. birkaç sayfa öncesinde kendi gözümü koymuştum..yarı opak geçmesine karşın garfiteden melden vs den f2-3 tonfazla açıyor cristalin düzü arkası hareli tarafı oyu duruyor cristaln..yenıdır o heralde hadı yawwwww mavı grı gıbı durmuyormu yanı? nası dıuruyor daha cok yesıl gıbımı mawı gıbımı ıcedan cok mu koyu?
cok sıcakkkk gunduz tshırt lerle gezıyoruz :) sımdıden boyleyse yazda ne olacak bılmıyorum :) tamam anlastık bak yarın gır amaaa burayaaa kararını soyle :)
bu arada bendeki crstal ocak ta alındı ve su yeşl ama aqua yansımaları zaman zaman oluyor ama genel hal su yeşili ve benden sonra criistal alan bazı arkadaşların yşil gri bazılarının ki ise gri mavi çıktı..birde böyle durum var..
lal senınkı yenı serımııııı ıce la cok renk farkı warmııı
Oh ne güzel, bizim burda totomuz donuyoTamam yarin kararimi bildiricem ama sey geldi aklima, bugün browni söyledi cristallerin charm serisi cikicakmis hemde haresi siyah olmiycakmis mavimsi olcakmis. O da güzel olur ama demi?
Arkadaşlar gündüz yabancı forumda ice ın kalkıcak olduğuna dair söylentiler içeren bir konu açıldığını söylemiştim..şimdi baktım o konuya kilit vurulmuş ordaki moderator tarafından..ve demiş ki
"Clearly Ice has not been discontinued..." demiş..şu an için içiniz rahat olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?