Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım iceminte birşey olduğu yok...ice için öyle bir söylenti var ...

beyaz perim o w.marıneler benım değildi gözlerin açıkkahwe ws ise bide çapı buyukse tawsıye ederım ben cor marıneleri..
buarada icemintler sattığım tıpkı fotodakı gıbı duruyordu icemınt düşünenler bu renge çok benzıor..değişmediyse tabii

Son düzenleme:

belki beklentisi farklıydı canım..belki de dikkat çeken gökmavisi ton elde etmeyi umuyordu bilmiyorum..yabancı forumda azulu beğenip beğenmediği konusunda kararsız olduğunu söylemişti..ama sen resimleri beğendiysen ve istediğin sonuç tarzı oysa onun zevki ve yorumu seni etkilemesin
canım ben verde marine kullanmadım bende normal verde var...ama verde marine ile azul kullanan bir erkek kullanıcı youtube yorumlarında azulun daha pastel ve soft olduğunu söylemişti yani daha doğal demişti verde marineye göre...

bu kızın gözünde bir çok lens çıkıkor görsellerde ve hepsi birbirinden hoş.bu kızda görünce insan işte aradığım renk bu diyor maşallahı var güzel duruyor.bakıyım bulursam görsellerde eklerim şimdi diğer soloticalarınıda

kızlar buldum eklicektimde.bayanın kendi bloğu var orda paylaşmış resimlerini ayıp olmasın şimdi vazgeçtim

Valla ben cristali bu kizda görünce, kendi kendime kizdim keske cristal alsaydim diye... ama böyle durcakmiydi? Bi de o var Bayildim yaaa cristal alcam ben

Arkadaşlar konuda gerekli temizlik yapılmıştır. Burada bu kadar sayfa konuşacağınıza kötü içerik ile bildirmeniz daha sağlıklı olurdu. Bu vesile ile herkese hatırlatalım üyelik bilgilerinizi lütfen sadece kendiniz kullanın ki bu tarz gereksiz karışıklıklar önlensin.

Güzel paylaşımlar dilerim.

yaa cnm neden durmasınnnnn youtube dada ızledınmı? ben ızledım bır kız war gozu hemen hemen bnm renkde orta kahve gıbı bence guzel duururrrr alalımmm mıııııııı :))?

Valla alalim almasina da benim gözüm acik kahve... bu kizin gözü ne renk acaba? Koyu gibi duruyo alttan. Offf ya sirada charm mel vardi halbuki cokkkkkkkkk kararsizim

Valla alalim almasina da benim gözüm acik kahve... bu kizin gözü ne renk acaba? Koyu gibi duruyo alttan. Offf ya sirada charm mel vardi halbuki cokkkkkkkkk kararsizim

yaaaaaa crıstal melden cok daha guzellllllllll alalım alalım boswer melıde obur ay alırsın :)))))

sedosh bak bende bu videodaki kizdaki gibi durabilir, cünkü dogal göz rengimiz cok benziyor.

[video=youtube;wbcQpf6d6-M]http://www.youtube.com/watch?v=wbcQpf6d6-M[/video]

sedosh bak bende bu videodaki kizdaki gibi durabilir, cünkü dogal göz rengimiz cok benziyor.

[video=youtube;wbcQpf6d6-M]http://www.youtube.com/watch?v=wbcQpf6d6-M[/video]

e bu vıdeoda mel e benzıyorrrrr ama bu eskı serı olabılır arzu abla yenı serı daha mavılestı demıstıııı bnm koydugum vıdeodakı kızın gozlerının rengıde bnmkı gıbı super durmus.. senın yolladıgında cok dogal durmus benceeee

ben kullanmıştım iyi yerden olunca doğal gibi duruyo bide oval olcak düzleride var onlar balık gözü gibi duruo aynı ben ilk takarken çok zor takmıştım sonra alştm 2 snyede takıyodum:)

evet mele benziyo ama quartzo yuda andiriyo sanki :) daha dogali ben begendim bu kizdaki durusunuda.

sen benımle bır alıswerıse cık alıswerıs sonunda soversın bana kesın :)))))

alisveris konusunda kendimi tek gecerim, sen bana söversin kesin ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…