- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.541
Arkadaşlar,
solotica icemint üretmicek miymiş artıkoff koyulaşan mellerden sonra en yakın alternatifiydi eski mellerin...
hayret yaniii.....
oyuncak ettiler iyice rengini aç,koyult,değiştir,piyasadan kaldır...
wallai üşenmicem Sao-Paolo'ya gidicem,en derin saygılarımı ileticem kendilerine.....:))))))
bu arada topic yeniden açılmış..iyi olmuş,hayırlı olmuş:))))
Betty sende verde marine var değil mi ? Sence rengi nasıl ,tavsiye eder misin ?
Azuldan mı memnun kalmamış :26:azul aslında pek insanı solduracak bir renk de değil aslında ,neden öyle demiş ki :26:
Peki ya Güneşcim verde marine ve azul u kıyaslar mısın desem =) Sence hangisini alsam ? Azul, verde marine ye göre daha mı koyuydur ki :26:
Google da görsellerden bir lens buldum ki :26: asik oldum resmen
Nasil güzel yakismis yaaa cristali hic böyle gördünüz mü arkadaslar??? Valla ekliycem resmi insallah sahibi görüpte kizmaz ekledigime...Affina siginarak
Eki Görüntüle 169566 Eki Görüntüle 169568 Eki Görüntüle 169567
Mükemmel yaa
cristal deılmı buuu ??
bu kızın gözünde bir çok lens çıkıkor görsellerde ve hepsi birbirinden hoş.bu kızda görünce insan işte aradığım renk bu diyor maşallahı var güzel duruyor.bakıyım bulursam görsellerde eklerim şimdi diğer soloticalarınıda
Valla ben cristali bu kizda görünce, kendi kendime kizdim keske cristal alsaydim diye... ama böyle durcakmiydi? Bi de o varBayildim yaaa cristal alcam ben
bendeeeee alacammmmmmm :) kesınlıkle sıparıs werıyorum arzu abla gırınce :)
bizdee böyle durur mu sedoshhhhh :78:
yaa cnm neden durmasınnnnn youtube dada ızledınmı? ben ızledım bır kız war gozu hemen hemen bnm renkde orta kahve gıbı bence guzel duururrrr alalımmm mıııııııı :))?
Valla alalim almasina da benim gözüm acik kahve... bu kizin gözü ne renk acaba? Koyu gibi duruyo alttan. Offf ya sirada charm mel vardi halbukicokkkkkkkkk kararsizim
Valla alalim almasina da benim gözüm acik kahve... bu kizin gözü ne renk acaba? Koyu gibi duruyo alttan. Offf ya sirada charm mel vardi halbukicokkkkkkkkk kararsizim
yaaaaaa crıstal melden cok daha guzellllllllll alalım alalım boswer melıde obur ay alırsın :)))))
sedosh bak bende bu videodaki kizdaki gibi durabilir, cünkü dogal göz rengimiz cok benziyor.
[video=youtube;wbcQpf6d6-M]http://www.youtube.com/watch?v=wbcQpf6d6-M[/video]
cok fena aklim kaydi su an :98: her an siparis verebilirim sedosh, sende iyi gaz veriyosun bu arada :82:
e bu vıdeoda mel e benzıyorrrrr ama bu eskı serı olabılır arzu abla yenı serı daha mavılestı demıstıııı bnm koydugum vıdeodakı kızın gozlerının rengıde bnmkı gıbı super durmus.. senın yolladıgında cok dogal durmus benceeee
sen benımle bır alıswerıse cık alıswerıs sonunda soversın bana kesın :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?