Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

şu renkleri bir standarta bağlasalar da gönül rahatlığıyla korkmadan sipariş etsek mel alcam korkuyorum yahu:)
aslında bu soloticaların özellikle neredeyse hepsi doğal duruyor da biz biraz fazla inceleye inceleye kimsenin göremeyeceği kusurları görür olduk:)
şahsen kendi adıma yüzlerce lensli fotoğraf incelemiş bir de üstüne, aynada dakikalarca bakıp kusur aramışımdır. :))))
haliyle günlük hayatta çevremizde kimsenin farkedemeyeceği kusurları bulup bu lens doğal değil diye yakınıyoruz:)

yaaaaaa evet ıcelarım cok guzel kızlarrrrrrrrrrr onları cok sevıyorum :) brownı supersın cnm al gıtsın yaaaaaa heheh :)) hosuma gıttı... yaaaa kızlar bıranda cor ıce , quartzo, topazıo ve crystalım olacak hebsını sıparıs werdım ınanabılıyormusunuz ama bnm gıbı olan ınsnları gorunce mutlu oluyorum :))) crystalı sıparıs werecem yanı yrn heralde dıgerlernı coktan werdım :) cok heycanlıyımmmmmmm

valla canım hevesini kaçırmak istemem ama bence topazio ya da quartzodan bence ilk önce birini sipariş et dene derim.
şahsen ben ikisini aldım ve opak oldukları için ikisini de sevemedim:S
zevk meselesi tabii opak lens çok da sevebilirsin ama denerken çok risk almamak en iyisi..
bence sen de birini dene eğer opak lens sevebiliyorsan diğerini de alırsın sonuçta çok da ucuz şeyler değil:)

oylemııııı kıbrısa cok gec gelıyor dıe ıkısınıde aldım :S opak derken? gozunumu rahatsız ettıler ? renklerı nasıl sence ? takmıyormusun sımdı onlarııııı? Bu arada quartzonun rengını sende cok beyendımmm topazıo resmın neden yokk

Son düzenleme:
oylemııııı kıbrısa cok gec gelıyor dıe ıkısınıde aldım :S opak derken? gozunumu rahatsız ettıler ? renklerı nasıl sence ? takmıyormusun sımdı onlarııııı?

gözü rahatsız etmesinde çok fark yok aslında
ama ben alışamadım bilemiyorum, alışmışım hep gözle kaynaşan rengini bulan renklere bunlar direkt gözün üstüne kağıt gibi birşey yapıştırmışsın da gözü kapatmış gibi geldi.
benim düşüncem tabii hevesini kaçırmak istemem bu lensleri çok beğenen o kadar çok da kişi var belki sen de çok seveceksin:)
topaziolarımı arkadaşıma verdim o da bayıla bayıla takıyo mesela:))
quartzolar da evde öyle kutularında yatıyolar. ama gece dışarı çıkarken süper lenslerdir kendileri onu söyleyebilirim 10 m öteden renk kendini belli ediyor o derece:)
ama gün ışığında ve yakın mesafedee diğer serilerdeki doğallığı bulamadım ben malesef..
biraz da bu lensleri sevebilmek bununla da alakalı doğal olsun kendini az belli etse de olur diyorsan sevmeyebilirsin ama çok doğal olmasına gerek yok çarpıcı olsun diyosan üstüne lens tanımam:)

cnmmm ben hanı dusundum ıce larmı gunluk takarım quartzo we topazıoyuda gece dısarı cıkacagımda makyajla falannn takarımmmm yanı gunduz makyajsız goze hos durmaycagını dusunmusdum bende.. hanı bırde crystal alırsam crystal ve ıce gunduz lenslerım quartzo ve topazıo gece lenslerım olur dıye dusundum cnmm nası fıkır ?? :))) zaten baskada lens alacak deılım artık battıımm bırıktırdıım paralarmı lense yatırdım zaten mel ocre falan sevmıyorum butun sevdıgım renklerı almıs oldum:) hastalık ıstee

hahh o zaman pişman olmassın işte:) iceteki doğallığı bekleme diye demiştim.
topazioyu yazın kullanırdım, gece makyajla şık giyimle falan kimse anlamazdı ve çok çarpıcı dururdu:)
quartzo da aynen öyle bir lens mesela günlük kullanmıyorum kullanamıyorum ama rengi çok güzel doğal olmasa da diye vermeye kıyamamıştım:)
hatta şöyle olur topazio iceların gece lensi olur, quartzo da crystallerin:))
bildiğin hastalık bende cor azul,crystal,icemint,cor mel,quartzo var ama doymuyorm hala bu defa da iddialı renklerle kafayı bozdum azuldan sonra:)
verde ve verde marine'e taktım kafayı:))
senden sonra da charm ice'da aklımı karıştırmıyor değil bildiğin hastalık insanın gözü doymuyor:)
bak onları al daha da isteyeceksin

yaaaaa lal supersın ben cok sewdım senıııııııııııııııııııııııı :)) ne guzel anlıyorsun benııııı yaaaa ... sendede bayagı lens varmıssssss ne guzellllll :) al ama charm ice madem bu kdr lensın var sen charm ıce al ben crystal :)))

neredeyse ben hariç bütün ev ahalisi renkli gözlü olunca insan böyle lens koleksiyonu yaparken buluyor kendini:)
icetan zombi gibi olur diye korkuyodum, charm serisini de hiç kullanmadığım için tereddütteydim kalın hare çok yapay durur mu diye ama zombi+kalın hare=doğallıkmış:)))
ben de bu haftasonu istanbula gidicem ekibe verde,verde marine ve charm ice'ı katmayı düşünüyorum:)
aynenn canımm ben de seni sevdim:))

:)))) ıce kesınlıkle allll resımlernı beklıyorum lenslerı aldıgında :) bende sana bnmkılerın resımlernı atarım artık :) xxxxxxx

:)))) ıce kesınlıkle allll resımlernı beklıyorum lenslerı aldıgında :) bende sana bnmkılerın resımlernı atarım artık :) xxxxxxx

aynenn canımm toplu lens alımına gireceğim için şansa bırakmayım dedim özellikle verde ile verde marine riskli renkler denemeden alınmaz.. hani rezil de eder vezir de o cinsten.
hazır istanbula yolum düşmüşken de aradan çıkarıcam onları ve ice'ı da kesinlikle alıcam:))
hepsini eklerim zaten hemen:))

istanbula erken gelırmı acaba ben 10 nısanda 1 haftalıgna oraya gelecem acaba alabılırmıyım o 1 hafta ıcerısınde

Nil'in gozleri koyu kahve siyaha yakin. Crystal onda yesil duruyor ama.

crystaller iceler ooh maşallah kızlar hepiniz lenslenmişsiniz şimdiden hayırlı olsun sedosh senin charm icelar bütün foruma ice aldırcak galiba

merhaba partafin :)nc melllerin internet ortamında bir çok resmi var ama bu renkler zaman içerisinde tonlarını değiştirti yani sadece resimlere aldanmamak lazım şu anda mel renginin hangi tonda duracağını bilen birisine sorman iyi olmuş:)
nc meller .şu anda çok çok açık değiller o resimelrdeki kadar ama son serileri açıldı biraz daha birkaç ay önce iyice koyuydu ve epğer numaralı kullanıyorsanız size hangi serinin gelecegini kestirmeniz çok güç aksine charm serisinin haresinide mel renginde belli belirsiz yazpmışlar ben son seri nc mel ile charm melleri bu yüzden çok benzxettim:)

sevgili daliahın açık tabanında cor azul resmi:)
gördüğün gibi cnm gayet güzell duruyor..
hatta paris hiltonun bile cor azul kullandıgını düşünüyorumm>:)

istanbula erken gelırmı acaba ben 10 nısanda 1 haftalıgna oraya gelecem acaba alabılırmıyım o 1 hafta ıcerısınde

tabiiki de canım alabilirsin:)
ben deneten yer var istanbulda orada deniycem ben.
crystali iceminti falan deneyerek almıştım:)
diğerlerini sabredemedim sipariş ettim gitti:))))))

kızlar size bir soru.. şimdi ben çok saçlarımı boyatmam normalde,, 1 kere boyatmıştım bakır rengine.. şimdi icemintlerime en çok yakışacak bir renge yeniden boyatmak istiyorum.. saçlarım kopkoyu kahve rengi.. sizce ne renk boyatayım??

dip not: 23 yaşıma girdim ona göre bir renk söyleyiiiin :82:

dip not 2: tenim de açık buğday rengi.. valla nasıl olur demeyin ben de bilmiyorum

Son düzenleme:

canım hem verde hem azul kullanan birisi olarak diyebilirim ki verdelerin en büyük artısı kahve gözlerde pupil boşluğunu neredese hiç belli etmemesi ve günışığında karşıdan güneş vurduğu zaman hiç şeffaflaşmaması...bunlar iyi yönleri...kötü yönleri ise doğada öyle bir yeşil göz rengi olmadığı için doku ne kadar ustaca kaynaşsa da renk saf renk ve tek renk olduğu için gözün doğal olmadığı anlaşılıyor..hele yakından konuşma mesafesinden renk hemen dikkat çekiyor...normal lens olduğunu konduramayanlar oluyor..özel bir tip lens sanan oluyor ya da dokudan dolayı lens olduğunu konduramayanlar ise gözüme kalıcı göz rengi değiştirme işlemi yaptığım ihtimalini bile düşünüyorlar ki bunun düşünülmesi gözde lens olduğunu düşünmelerinden daha beter bence...verdeli resmimi gösterdiğim birkaç kişi (yabancıydı bunlar) gözüme ameliyatla renkli iris taktırdığımı düşündüler...(hani onlarda da renkler böyle saf ve tek renk olur ya) normal lens olduğunu duyunca şaşırdılar..o bakımdan biraz ürkütücü diyebilirim...azullar onun yanında daha bir insan gözüne benziyor..benden söylemesi canım..ayrıca lensaholicsteki kişiler beni azulla daha çok beğendiler neredeyse yorum yapan herkes beğenmiş ama verdeleri beğenmeyenler doğal bulmayanlar çıktı..insandaki yeşil göz böyle sert çimen yeşili olmaz zeytin yeşili tonlarında olur diye ukalalık bile yaptılar bunu da ekleyim..

Son düzenleme:

cnm senin icemintlerin fotosu varmıydı forumda? aslında bence saçlarına hiç dokunmasan çünkü mavi yeşil gözde koyu renk saç çok yakışıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…