Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar ahazize bayan yaaa... ama 16 yaşında bir erkek kardeşi var ve lens kullanıcısı o da bilgim bu

evet nile katılıyorum bayan kendisi .. biri bi sıfat yapıştırıyor herkes arkasından gidiyor ya kimse ilk başlatan kişinin haklı olabileceği ihtimalini düşünmüyor malesef bu arada nilcim seninle galiba hemen hemen aynı göz tonumuz charm grafite aldım aynı oldu hemen hemen seninkiyle

açık kestane olabilir belki canım :) açık kestanenin her tip tene gittiğini okumuştum ve yalan da değil..çünkü ne çok açık ne de çok koyu..orta karar bir renk...

dediğinde haklısın tabi pat diye yargılamadan önce sorgulamak gerekli..ancak azize ile erkek kardeşinin bilgisayarı ortak kullanmak gibi bir durumu var sanırım bundan o anlaşılıyor...kendine ait kullanıcı hesabını kardeşi dahi olsa onunla paylaşması ..onun da kullanmasına izin vermesi ne kadar doğru onu da tartışmak lazım..hem ayrıca burasının kadınlar kulubu olduğunu da unutmayalım...
erkek kardeşinin de lens merakı varsa lensaholicse üyelik açıp oraya katılabilir orada kadın erkek ayırımı da yok..hem orada daha kendisine uygun tavsiyeler alır..biz burada anca kadınca tavsiyeler verebiliriz o yüzden işine de yaramaz...

cnm senin icemintlerin fotosu varmıydı forumda? aslında bence saçlarına hiç dokunmasan çünkü mavi yeşil gözde koyu renk saç çok yakışıyor bence

hayır canımcım fotom henüz yok,, lenslerimin renklerinin oturmasını bekliyorum :) evet aslında koyu saçla daha güzel olur gibi geliyor bana da ama belki farklı düşüncede olanlar vardır diye sorayım dedimm şekerim :)

aslında verdeye yönelmemde sendeki görüntünün de payı var:)
aslında doğal göz rengi vardır bence öyle, hatta sanırım sen demiştin katie holmes'un gözlerinin rengi gibi diye tarif ederken.
azul ben de kullanıyorum kesinlikle mükemmel bir renk, hayatımda almadığım iltifatı onunla aldım ama hayatımda uğramadığım nazara da azulla uğradım
azulla dışarı çıktığım bir gün yolda bayıldım, bir gün gene fenalaştım dün gene takmıştım bugün de gözümde arpacık çıkıyor:))) öyle iddialı ve güzeller:) ki azulu almamda en büyük pay senin yorumların ve sendeki görüntüsüydü yine:)
bi de verde marine var azuldan daha açık diyolar bir yandan da bazıları reelde öyle renk yok diyor gerçekten de öyle kiminde daliahta mesela harika bir renk durmuş bazılarında da özellikle charm serisinde hoş ama reelde bulunmayacak bir renk olmuş.

açık kestane olabilir belki canım :) açık kestanenin her tip tene gittiğini okumuştum ve yalan da değil..çünkü ne çok açık ne de çok koyu..orta karar bir renk...

aslında senin avatarındaki kızın saçlarında düşünmüştüm bir an oldukça marjinal olurdum ama saçlarım çok uzun bir de yanarlarsa kıyamam ben onlara

canım evet ton olarak katie holmesin tonuna benziyor ancak onun tonu daha pastel..zaten onun da yeşil lens kullandığını biliyorum..belki göz rengi daha açık olabilir..ela gözlü olduğunu düşünüyorum kendisinin...verdelerin bende duruşu katie holmesinkinin 2-3 ton koyusu da daha doygun olanı..böyle tarif edersem daha doğru olacak..evet renk olarak değerlendirdiğimde şahane bir renk..ama galiba göz rengi olarak değil...insanlar gözlerime implant yakıştırmaları yapınca soğudum açıkcası ve günlük hayatta kullanmamaya başladım..aynaya baktığımda artık bana da sanki öyleymiş gibi gelmeye başladılar..artık soğuk geliyorlar..arada zevkime evde falan takmaya başladım....bir de verdeler az uzaktan koyu renk göz olarak kahverengiymiş gibi duruyorlar..rengin farkedilme alanı 1 metre falan yani..azullar daha çok farkediliyor çünkü verdeden daha açıklar.. verdelere göre...bir de verdeler azuldan bir parça daha pastel..
canım ben de verde marinenin azuldan açk olduğunu tahmin ediyorum kullanmadım ama şişede duruş resmini görmüştüm beyaz boyaması daha çok olan ve ışıklı bir duruşa sahipti..

canım evet benim yorumlarımın etkisiyle azul almış olabilirsin ama bence azullar sende bendekinden çok daha güzel duruyor

canım verdeyi aldığım ilk günlerde pencere yanındaki aynada bakınca rengi buna benzetmiştim..bunun koyu versiyonu tabi verde....ama ton benzerliği var sanki..

waooowww bayıldııım kesinliklee böölee bişiii diyebiliriim.. ölellikle kızıla bittim ayy kızıl mı yapsam yahuu bu renk tutar mı acaba saçım :S :18:

waooowww bayıldııım kesinliklee böölee bişiii diyebiliriim.. ölellikle kızıla bittim ayy kızıl mı yapsam yahuu bu renk tutar mı acaba saçım :S :18:

eğer saçında boya fln yoksa tutar bence ve icemintlerle de çok yakışır cnm saçların da uzunmuş hem çok güzel olur :) icemint fotolarını bekliyoruz bu arada :) benim de mellerden sonra aklımda icemint var çünkü, daha biri gelmeden ikinci lensi düşünüyorum

boya yok ,, uçlarda var onlar da problem diil.. saçlarım uzun evet hem de baya bi uzun.. aslında renginden gayet memnunum da değişiklik olsun istiyorum :).. tamam canımcım koycam foto inşallah.. senden de mel fotoları bekliyorum.. gerçi bendeki icemintler gri yeşil olduğu için mel de yeşil ela olduğu için melden sonra icemint düşünmessin gibi geliyor ama tabi 1 ton farklılığı bile bizim için çok şey ifade edebiliyor

mellerim gelir gelmez hemen koycam foto,sabırsızlanıyorum valla ya hemen gelsin istiyorum

dediklerine katılıyorum canım ama ben yinede art niyet aramıyorum azizede iyi bi arkadaşımız yorumları seviyeli iki tarafıda dinlemek lazım kızcağız yeni diye hopp yüklenmek doğru değil tabi bu benim fikrim ama ortak kullanıma bende karşıyım kesinlikle bu arada eklediğin resimdeki göz rengini verdeye benzetmene katılıyorum bende de var evet bi ton koyusu oluyo ama mellerden daha canlı bana görede sende benim gibi melden pek hoşlanmıyosun lens seçimlerimiz benziyo

bebeğim nasıl uzatıyosun bizede yöntem sölermisin benimde hep kısa hep kısa bir türlü uzatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…