- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.661
arkadaşlar ahazize bayan yaaa... ama 16 yaşında bir erkek kardeşi var ve lens kullanıcısı o da bilgim bu
kızlar size bir soru.. şimdi ben çok saçlarımı boyatmam normalde,, 1 kere boyatmıştım bakır rengine.. şimdi icemintlerime en çok yakışacak bir renge yeniden boyatmak istiyorum.. saçlarım kopkoyu kahve rengi.. sizce ne renk boyatayım??
dip not: 23 yaşıma girdim ona göre bir renk söyleyiiiin:82:
dip not 2: tenim de açık buğday rengi.. valla nasıl olur demeyin ben de bilmiyorum
evet nile katılıyorum bayan kendisi .. biri bi sıfat yapıştırıyor herkes arkasından gidiyor ya kimse ilk başlatan kişinin haklı olabileceği ihtimalini düşünmüyor malesefbu arada nilcim seninle galiba hemen hemen aynı göz tonumuz charm grafite aldım aynı oldu hemen hemen seninkiyle
cnm senin icemintlerin fotosu varmıydı forumda? aslında bence saçlarına hiç dokunmasan çünkü mavi yeşil gözde koyu renk saç çok yakışıyor bence
canım hem verde hem azul kullanan birisi olarak diyebilirim ki verdelerin en büyük artısı kahve gözlerde pupil boşluğunu neredese hiç belli etmemesi ve günışığında karşıdan güneş vurduğu zaman hiç şeffaflaşmaması...bunlar iyi yönleri...kötü yönleri ise doğada öyle bir yeşil göz rengi olmadığı için doku ne kadar ustaca kaynaşsa da renk saf renk ve tek renk olduğu için gözün doğal olmadığı anlaşılıyor..hele yakından konuşma mesafesinden renk hemen dikkat çekiyor...normal lens olduğunu konduramayanlar oluyor..özel bir tip lens sanan oluyor ya da dokudan dolayı lens olduğunu konduramayanlar ise gözüme kalıcı göz rengi değiştirme işlemi yaptığım ihtimalini bile düşünüyorlar ki bunun düşünülmesi gözde lens olduğunu düşünmelerinden daha beter bence...verdeli resmimi gösterdiğim birkaç kişi (yabancıydı bunlar) gözüme ameliyatla renkli iris taktırdığımı düşündüler...(hani onlarda da renkler böyle saf ve tek renk olur ya) normal lens olduğunu duyunca şaşırdılar..o bakımdan biraz ürkütücü diyebilirim...azullar onun yanında daha bir insan gözüne benziyor..benden söylemesi canım..ayrıca lensaholicsteki kişiler beni azulla daha çok beğendiler neredeyse yorum yapan herkes beğenmiş ama verdeleri beğenmeyenler doğal bulmayanlar çıktı..insandaki yeşil göz böyle sert çimen yeşili olmaz zeytin yeşili tonlarında olur diye ukalalık bile yaptılarbunu da ekleyim..
açık kestane olabilir belki canım :) açık kestanenin her tip tene gittiğini okumuştum ve yalan da değil..çünkü ne çok açık ne de çok koyu..orta karar bir renk...
aslında verdeye yönelmemde sendeki görüntünün de payı var:)
aslında doğal göz rengi vardır bence öyle, hatta sanırım sen demiştin katie holmes'un gözlerinin rengi gibi diye tarif ederken.
azul ben de kullanıyorum kesinlikle mükemmel bir renk, hayatımda almadığım iltifatı onunla aldım ama hayatımda uğramadığım nazara da azulla uğradım
azulla dışarı çıktığım bir gün yolda bayıldım, bir gün gene fenalaştım dün gene takmıştım bugün de gözümde arpacık çıkıyor:))) öyle iddialı ve güzeller:) ki azulu almamda en büyük pay senin yorumların ve sendeki görüntüsüydü yine:)
bi de verde marine var azuldan daha açık diyolar bir yandan da bazıları reelde öyle renk yok diyor gerçekten de öyle kiminde daliahta mesela harika bir renk durmuş bazılarında da özellikle charm serisinde hoş ama reelde bulunmayacak bir renk olmuş.
waooowww bayıldııım kesinliklee böölee bişiii diyebiliriim.. ölellikle kızıla bittim ayy kızıl mı yapsam yahuu bu renk tutar mı acaba saçım :S :18:
eğer saçında boya fln yoksa tutar bence ve icemintlerle de çok yakışır cnmsaçların da uzunmuş hem çok güzel olur :) icemint fotolarını bekliyoruz bu arada :) benim de mellerden sonra aklımda icemint var çünkü, daha biri gelmeden ikinci lensi düşünüyorum
boya yok ,, uçlarda var onlar da problem diil.. saçlarım uzun evet hem de baya bi uzun.. aslında renginden gayet memnunum da değişiklik olsun istiyorum :).. tamam canımcım koycam foto inşallah.. senden de mel fotoları bekliyorum.. gerçi bendeki icemintler gri yeşil olduğu için mel de yeşil ela olduğu için melden sonra icemint düşünmessin gibi geliyor ama tabi 1 ton farklılığı bile bizim için çok şey ifade edebiliyor
mellerim gelir gelmez hemen koycam foto,sabırsızlanıyorum valla ya hemen gelsin istiyorum
dediğinde haklısın tabi pat diye yargılamadan önce sorgulamak gerekli..ancak azize ile erkek kardeşinin bilgisayarı ortak kullanmak gibi bir durumu var sanırım bundan o anlaşılıyor...kendine ait kullanıcı hesabını kardeşi dahi olsa onunla paylaşması ..onun da kullanmasına izin vermesi ne kadar doğru onu da tartışmak lazım..hem ayrıca burasının kadınlar kulubu olduğunu da unutmayalım...
erkek kardeşinin de lens merakı varsa lensaholicse üyelik açıp oraya katılabilir orada kadın erkek ayırımı da yok..hem orada daha kendisine uygun tavsiyeler alır..biz burada anca kadınca tavsiyeler verebiliriz o yüzden işine de yaramaz...
hangi seri almıştın cnm mellerini??
boya yok ,, uçlarda var onlar da problem diil.. saçlarım uzun evet hem de baya bi uzun.. aslında renginden gayet memnunum da değişiklik olsun istiyorum :).. tamam canımcım koycam foto inşallah.. senden de mel fotoları bekliyorum.. gerçi bendeki icemintler gri yeşil olduğu için mel de yeşil ela olduğu için melden sonra icemint düşünmessin gibi geliyor ama tabi 1 ton farklılığı bile bizim için çok şey ifade edebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?