Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bebeğim nasıl uzatıyosun bizede yöntem sölermisin benimde hep kısa hep kısa bir türlü uzatamıyorum

valla kuzum özel bir yöntemim yok sdece saçlarımı aşırı derecede önemsiyorum onlarla bildiğin aşk yaşıyorum bide ben sık sık yıkarım saçlarımı.. yani kışın bile sık banyo yaparım bilmiyorum etkisi varmıdır ama.. bide bol meyve yerim :78:

crystaller iceler ooh maşallah kızlar hepiniz lenslenmişsiniz şimdiden hayırlı olsun sedosh senin charm icelar bütün foruma ice aldırcak galiba

:)))) oh ohhhh ne guzel herkes lenslensın :) alın cnmmm yaaaaa walla cok guzel bendekı gıbı durur sızdede ben emınım guzellere ne yakısmazzz :)) ... bu arada sıyah boyatsana saclarını bayılıyorum ben sıyah sac beyaz ten ve renklı goze

tabiiki de canım alabilirsin:)
ben deneten yer var istanbulda orada deniycem ben.
crystali iceminti falan deneyerek almıştım:)
diğerlerini sabredemedim sipariş ettim gitti:))))))

aaaa nasıL ? ben sımdı orayı hıc bılmıyorum taksımde kalacakmısım ? nasıl alabılırım nereye gıdebılırım? yakınmı taksıme ?adres varsa versene taksıcıye o adresı verırırm

ya şekerim zaten saçlarım siyaha yakın o yüzden siyaha boyatsam anlaşılmaz yanii ha boamışım ha boyamamışım birazcık farklı olsun istedim.. luthien bi resim koymuş bi kaç sayfa öncesine bakabilirsen bak ordaki kızıl çok hoşuma gitti sanırım öyle bişiler yaptırcam

evet guzel ama cok akar kı kızılllllllllll

arkadaslar kendısıyle msnde ben konustum kendısı lıseye gıdıyor erkeğim dedi hatta okula gıttığı için pttye gıdemem yok semt fatıhte okuyorummu dedı tam hatırlamıorum ama sundan emınım erkek ve lıse öğrencisi kımseyı inandırmak zorunda değilim ama yalanda atmıyorum...

evet guzel ama cok akar kı kızılllllllllll

evet ama napiiim

bide cnm soloticayı istanbulda deneyebileceğin yer leventte bir optik,, bende telefon numarası var ama buraya yazmam doğru olur mu bilmediğim için vermesem daha doğru olur =(.. msj sayım 84 olmuş.. az kaldı 100 e sana özelden atarım numarasını arayıp sorarsın adresini.. ama şunu söyleyeyim forumdan deneyen bir kaş kişinin gözleri enfeksiyon kapmış,, dikkatli olun yani Allah korusun

hııııı aman ıstemem o zamannn bnm gozlerım cok hassas bırde sımdı enfeksıyon kapmayalım ... saol canımmmmm cok .. zaten alacagım bır crystal kaldı onuda alacaık gıtsın bıtsın artık

yosuncum sendeki verdelerle ilgili görüşler tepkiler ne yönde ? ya ben verdelerimden soğudum..sana da bana söylendiği gibi gözüne renkli plaka taktırıp taktırmadığını soranlar oldu mu ? ya hakikaten öyle gibi mi duruyor sence ? :44:
new color iris de de bu tip renkler var ya..o yüzden gözüne naptın sen diyenler oldu lens olduğunu düşünmeyip

Son düzenleme:
hııııı aman ıstemem o zamannn bnm gozlerım cok hassas bırde sımdı enfeksıyon kapmayalım ... saol canımmmmm cok .. zaten alacagım bır crystal kaldı onuda alacaık gıtsın bıtsın artık

sen zaten crystali koymuşsun kafana ya alacaksın ya alacaksın :95::84: inşallah tammm istediğin gibi olur yahuuu.. yosunun vereleri gibi :) onunkiler tam istediği gibi çıkmıştı seninkiler de tam istediğin gibi çıkar =) deneme konusuna gelince bence de enfeksiyon riskli iş yani kim bilir kaç kişi deniyordur :S

:) evet aklıma koydum gercekten.. ınsallahhhhhhh amın :) ..

merhaba bende solotica almak istiyorum ama açık yeşil istiyorum quartzo mu alsam yoksa hidrocore ice mı alsam açık durmasını istiyorum gözlerim açık kahverengi sarışın beyaz tenliyim..kullanan warmı acabaa??

cnm hıdrocor ıce yesıl durmaz mavı grı durur.. quartzo yesıl grı durur

Arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum..bu aktörün göz rengine bayılıyorum..ama şu resminde lens takıyor olduğu kanısına vardım özellikle resmi kaydedip büyüterek bakınca sert renk geçişi daha belli oluyor..ve orta mavi tonundaki gözüne nc ice taktığını tahmin ediyorum..ne dersiniz ? sizce nc ice mı kullanıyor ?

Son düzenleme:
aaaa nasıL ? ben sımdı orayı hıc bılmıyorum taksımde kalacakmısım ? nasıl alabılırım nereye gıdebılırım? yakınmı taksıme ?adres varsa versene taksıcıye o adresı verırırm

yakın taksime leventte metroyla bile gidebilirsin.
leventte yeri buradan adresi tam yazabilir miyim bilemedim en iyisi özelden göndereyim ben:)

Cok kararsizim brownicim, cristale fena takildim ama ya istedigim gibi durmazsa fikri caydiriyo beni Önce icelarimi satmam lazim...

canım sahibi hilal bilmiyorum görürse kızarmı ama kendi gözleri koyu kahve almanyada yaşıyor

Hmm gözleri koyu kahveyse ondaki gibi durmaz bende Kizmaz insallah :82: cok begendim napimmmm :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…