- Konu Sahibi White Mocha
-
- #18.681
bebeğim nasıl uzatıyosun bizede yöntem sölermisin benimde hep kısa hep kısa bir türlü uzatamıyorum
crystaller iceler ooh maşallah kızlar hepiniz lenslenmişsinizşimdiden hayırlı olsun sedosh senin charm icelar bütün foruma ice aldırcak galiba
tabiiki de canım alabilirsin:)
ben deneten yer var istanbulda orada deniycem ben.
crystali iceminti falan deneyerek almıştım:)
diğerlerini sabredemedim sipariş ettim gitti:))))))
:)))) oh ohhhh ne guzel herkes lenslensın :) alın cnmmm yaaaaa walla cok guzel bendekı gıbı durur sızdede ben emınım guzellere ne yakısmazzz :)) ... bu arada sıyah boyatsana saclarını bayılıyorum ben sıyah sac beyaz ten ve renklı goze
ya şekerim zaten saçlarım siyaha yakın o yüzden siyaha boyatsam anlaşılmaz yanii ha boamışım ha boyamamışımbirazcık farklı olsun istedim.. luthien bi resim koymuş bi kaç sayfa öncesine bakabilirsen bak ordaki kızıl çok hoşuma gitti sanırım öyle bişiler yaptırcam
arkadaslar kendısıyle msnde ben konustum kendısı lıseye gıdıyor erkeğim dedi hatta okula gıttığı için pttye gıdemem yok semt fatıhte okuyorummu dedı tam hatırlamıorum ama sundan emınım erkek ve lıse öğrencisi kımseyı inandırmak zorunda değilim ama yalanda atmıyorum...evet nile katılıyorum bayan kendisi .. biri bi sıfat yapıştırıyor herkes arkasından gidiyor ya kimse ilk başlatan kişinin haklı olabileceği ihtimalini düşünmüyor malesefbu arada nilcim seninle galiba hemen hemen aynı göz tonumuz charm grafite aldım aynı oldu hemen hemen seninkiyle
evet guzel ama cok akar kı kızılllllllllll
evet ama napiiim
bide cnm soloticayı istanbulda deneyebileceğin yer leventte bir optik,, bende telefon numarası var ama buraya yazmam doğru olur mu bilmediğim için vermesem daha doğru olur =(.. msj sayım 84 olmuş.. az kaldı 100 esana özelden atarım numarasını arayıp sorarsın adresini.. ama şunu söyleyeyim forumdan deneyen bir kaş kişinin gözleri enfeksiyon kapmış,, dikkatli olun yani Allah korusun
dediklerine katılıyorum canım ama ben yinede art niyet aramıyorum azizede iyi bi arkadaşımız yorumları seviyeli iki tarafıda dinlemek lazım kızcağız yeni diye hopp yüklenmek doğru değil tabi bu benim fikrim ama ortak kullanıma bende karşıyım kesinliklebu arada eklediğin resimdeki göz rengini verdeye benzetmene katılıyorum bende de var evet bi ton koyusu oluyo ama mellerden daha canlı bana görede sende benim gibi melden pek hoşlanmıyosun lens seçimlerimiz benziyo
hııııı aman ıstemem o zamannn bnm gozlerım cok hassas bırde sımdı enfeksıyon kapmayalım ... saol canımmmmm cok .. zaten alacagım bır crystal kaldı onuda alacaık gıtsın bıtsın artık
sen zaten crystali koymuşsun kafana ya alacaksın ya alacaksın :95::84: inşallah tammm istediğin gibi olur yahuuu.. yosunun vereleri gibi :) onunkiler tam istediği gibi çıkmıştı seninkiler de tam istediğin gibi çıkar =) deneme konusuna gelince bence de enfeksiyon riskli iş yani kim bilir kaç kişi deniyordur :S
merhaba bende solotica almak istiyorum ama açık yeşil istiyorum quartzo mu alsam yoksa hidrocore ice mı alsam açık durmasını istiyorum gözlerim açık kahverengi sarışın beyaz tenliyim..kullanan warmı acabaa??
Arkadaslar aranızda gozlerı acık kahve olup da crystal kullanan var mı?
cnmmmm crystalda sıparıs verdım sımdı arzu ablayaaa
aaaa nasıL ? ben sımdı orayı hıc bılmıyorum taksımde kalacakmısım ? nasıl alabılırım nereye gıdebılırım? yakınmı taksıme ?adres varsa versene taksıcıye o adresı verırırm
ay 2saat bakmadım neler dönmüş burda yine doldurmuşsunuz kızlar :))
cnm evet olabilir ben işte leventte denemiştim orda açılanlar da eski seriler hep belki ondan bu durum bu soloticanın her serisini farklı üretmesine sinir oluyorum resmen..!!!!!!!!! kumar oynar gibi lens alıyoruz alırken aman ya istediğim seri gelmezse diye korkuyoruz filan
daha önce WHISKEY isimli arkadaş koymuştu buraya crystal fotosunu mesela onun da gözleri bayağı açık renkti ela gibi çok güzeldi ama çok açık durdu demişti ama bence şahaneydi ona bir bak.. sende de süper durur bence cnm daha önce de senle sevgili BAMBAM da harika durur diye söylemiştim hatta bence crystal açık gözlerle şahane kaynaşıyor bence melden önce crystal al sen nasıl olsa meli çok kullandın ehehehPPp
canım sahibi hilal bilmiyorum görürse kızarmı ama kendi gözleri koyu kahve almanyada yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?