- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.221
canım hemen moralini bozma...belki uzun süre aynı solusyona maruz kaldıysa ve kullanan kişi solusyonları senin yaptığın gibi dönüşümlü kullanan biri değilse rengi matlaşmış olabilir ondan farklı görünüyordur
canım niye kızayım bende şaşkınım ..bilemiyorum olabilir tabii..bende lesnlerimi benzer nedenlerle sattım çok doğal..ama boyaması duruşu vs ocre bunun,ondan eminim..
evet ben mavi tonlarını seviyorum ama cesaret edemedim ıce denemeye çok tırsıyorum..ama aklımda denemek istediğim tek kalan ıce..2.el falan belki alıp denerim bir ara bakalım ..tşk ederimbencede sedoş yeşil bal gibi sıcak tonlar değilde gri mavi tonlu soğuk renkler nile acaip yakışıyor
evet ben mavi tonlarını seviyorum ama cesaret edemedim ıce denemeye çok tırsıyorum..ama aklımda denemek istediğim tek kalan ıce..2.el falan belki alıp denerim bir ara bakalım ..tşk ederim
crstal de mavi gibi duruyor ben açık yeşil istiyorum ama yok sanırım(
crstal de mavi gibi duruyor ben açık yeşil istiyorum ama yok sanırım(
quartzo acık yesıll deılmı canım ? bence solotıcada en acık yesıl quartzo hatta ben gorunce seda sayanın gozlerne cok benzıyor demıstım resımde
canımm benim gözlerim koyu kahve de değil ki ,çok çok koyu kahve..bunedenle ürktüm ondan ..ama son okuduğum bir yorumd başka sitede ıce daki lilalık artık yok deniliyor bakalım denk düşerse denerim inşallah..yoksa açık mavi istediğim ton benim deyaaaa neden korkan kıı kesınlıkle denemelısınnn cok yakısacgına emınımmmmm...
evet ben mavi tonlarını seviyorum ama cesaret edemedim ıce denemeye çok tırsıyorum..ama aklımda denemek istediğim tek kalan ıce..2.el falan belki alıp denerim bir ara bakalım ..tşk ederim
güneş haklı...canım ben kristalleri yeşil duruyor diye biliyorum..mavi durduğuna kesin emin olsam o lensi düşünürdüm belki ama hatırladığıma göre boyamasında beyaz ve sarı noktacıklar olduğunu söylemişlerdi..bilemiyorum sürekli seri değiştiriyorlar ama kumar oynamaya niyetim yok
Gözlerinizle oynamayın, tüm ışıgınız gidiyor.. Gözler degilmidir tüm duyguları anlatan size en çok yakışan kendi gözleriniz bunu unutmayın..
açık yeşil quartzo değil kesinlikle sedoş ya esmeralda daha yeşil ondan quartzo gri-mavi yeni seri gri--yeşil eski seri idi. şu an bilemiyorum ama kesinlikle açık yeşil değil zaten seda saynın gözleri sarı alt tonlu çok açık bi yeşil lensle denkliği yok şu anda
canım quazrtolar eski haline gelmişti ama en son ..yani 1-2 kişideki mavilikler gerek cristalde gerek quartzo da yanıltıcı mı yada boyama hatası ne anlamasım ama bu 2 lensin kendine has renkleri gri yeşil..açık yeşil quartzo değil kesinlikle sedoş ya esmeralda daha yeşil ondan quartzo gri-mavi yeni seri gri--yeşil eski seri idi. şu an bilemiyorum ama kesinlikle açık yeşil değil zaten seda saynın gözleri sarı alt tonlu çok açık bi yeşil lensle denkliği yok şu anda
canım quazrtolar eski haline gelmişti ama en son ..yani 1-2 kişideki mavilikler gerek cristalde gerek quartzo da yanıltıcı mı yada boyama hatası ne anlamasım ama bu 2 lensin kendine has renkleri gri yeşil..
yani olması gereken bu 2 lenste yeşil ve gri ton ..
yenı serı grı mavı mı quartzoda bu habere cok sevındımmmmmmm :)))))
kafam karıştı şimdi :) crstal yeşil duruyor değilmi?hepimizi kafası karıştı gerçekten şu mavili yansıyan fotolardan..
en iyisini vetman söyleyecektir..boyamalarına bakıp ,ama sanmıyorum cristalde yada quarzto da bir tane mavi noktacık olsun ..
birde şunu söyleyim benim bazı fotolarımda cristallerim bildiğin mavi çıkıyor bazen ,ama reelde aynda öyle değil..ben onları koysam yeşilleri ayırsam ve desem ki baskın cristallerime ..sizde a mavi diceksiniz ..ama değill işte çok nadir qua yansıması olması bu lensi mavi yapmıyor bendeki lens bariz yeşil..bazı insnların farklı ve radikal olmak bazen hoşlarına gidiyor ,dikkat çekmek istiyor vs bilemiyorum ama aynada gördüğünden foto da çıkanı daha çekici bulup reeldekinideğil ,fotoda çıkanı ekliyor gibi bazen .. yada lensleri hatalı üretim ,aklıma başka bişi de gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?