- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.201
evet canım aldım doğallı için vazgeçilmez bir lens ooldu o bende ama bu ocrelerim resmen charm mel , ama boyaması direk turuncu1 nokta yok yeşil sarı ya nasıl olur anlamıyorum ..msn den arkadaşıma attım charm mel bu dedii , o da benim gibi ama değil ocree işte.. resimleri atacğım çok ekleyeceğim farklı açılardan ,bir bakın bakalım ,çok şaşkınım ..mel sevmem o da bende mel oldu resmen
yosuncum elegance ın kahvesi tam çikolata kahve değil canım..ancak ocrelerden daha koyu..zaten ben ocrelerin açık olmasından şikayetçiyim..ama elegance kahve de hiç rahat bir lens değilmiş..freshlooklar sanki istediğim kahveye daha çok benziyor...canım hiç mi belli olmadı..gözün çevresine hare bile mi katmadı ? sırf hare için ve büyük göstermesi için bile alırım rengi değiştirmesin sorun değil...
canım evet 2. aldım ama 15 günlük lens daha yakmış çıkarmış o kadar,acaba yeni diyemi böyle dicem ama ben ocre kullandım yani ..aldığım kişiden eminim o konuda bir şeyim yok ,onun suçu değil ,yapsa söylerdi bana ,ben açmaya çalıştım vs .. anlamıyorum bilemiyorum ..resimleri yüklüyorum şuan ,sizler ne diceksiniz bakalım ,belki ben yanılıorum ..aaa çok şaşırdım ya birindenmi almıştın canım sarartma falan yapmış olmasın hani oksijenle :26: betty nin aldığı cor melide ben ocreye daha çok benzetmiştim ocreler mel meller ocremi oldu yoksamerakla bekliyorum fotoları
ben her iki kahveyide kullanan biri olarak elegance hem daha büyük gösteriyo ve daha rahattı diyebilirm 3 aylık lensi 5 ay kullandım en son sıkılıp attım hiç sorun yoktu freshlook daha 1.haftada batmaya başladı bide gerçekten hiç belli olmadı boyaması çok azdı daha çok siyahtan oluşuyo çok az kahve boyama var nasıl diyim bildiğin kahve çekirdeği renginde kutusundan bak istersen bi optikçide almaktan vazgeçeceğine eminim feci koyu canım elegance.ın 2 tone ve 3 tone kahvesi var koyu istiyorsan 3 ton almalısın 2 tonda daha ocremsi hare daha belirgin olur
canım evet 2. aldım ama 15 günlük lens daha yakmış çıkarmış o kadar,acaba yeni diyemi böyle dicem ama ben ocre kullandım yani ..aldığım kişiden eminim o konuda bir şeyim yok ,onun suçu değil ,yapsa söylerdi bana ,ben açmaya çalıştım vs .. anlamıyorum bilemiyorum ..resimleri yüklüyorum şuan ,sizler ne diceksiniz bakalım ,belki ben yanılıorum ..
teşekkür ederim yosuncum bu 2 ton 3 ton konusundaki verdiğin detay çok işime yaradı canımo zaman 3 ton olanı düşüneyim ben..renk yine açık çıkıp da hüsrana uğramaktan bıktım artık açtığım konuya resim koyan arkadaş kaç tonlu olduğunu söylemedi ama o 2 ton galiba canım dimi ?
Eki Görüntüle 170816 Eki Görüntüle 170815 Eki Görüntüle 170814 Eki Görüntüle 170813 Eki Görüntüle 170812 Eki Görüntüle 170811 Eki Görüntüle 170810 Eki Görüntüle 170809 Eki Görüntüle 170808
bazııs oda ışığı ve pancere kenarı flaşsız
Eki Görüntüle 170816 Eki Görüntüle 170815 Eki Görüntüle 170814 Eki Görüntüle 170813 Eki Görüntüle 170812 Eki Görüntüle 170811 Eki Görüntüle 170810 Eki Görüntüle 170809 Eki Görüntüle 170808
güneşim onlar 2 tone 2 bayan koymuş bi tek göz bi çift göz ikiside 2 tone tatlım dediğim gibi hare belirgin ocremsi 3 ton daha çikolata rengi olur çevreside charmla aynı eleganceların kalın haresi var bebek gözü gibi oluyo diğer renkleri yapay evet ama kahveleri güzel aylık lensler arasında
çok teşekkür ederim yosuncum yordum seni..zira ben sıcak çikolata kahvesi arıyordum ve onları hiç de aradığım tona benzetememiştim..sarı sarı parlıyorlar..çikolatalı puding gibi değiller ancak yine de ocreden koyular diye atlıycaktım üzerlerine..sağol canım beni çok önemli bir hatadan kurtardın
simsime ben 3 lü opak seriden hoşlanmıyorum,iyah gözlüyüm zaten birde ben kullansam onları feci yapay olurlar ama açık gzlerde bazen doğala yakın durabiliyor...
güneş bilemiyorum ama diğer ocremden farklı bu barzi yeliş bu ,o bal2 a çalıordu yine..sendeki de orta tonda bal rengi veriyor yeşil sende yoktu ,ocrelerde yeşillik yok resimlerde vs de hatta boyamasında...
ilk ocrelerimde de yeşillik vardı ama koyu askeri yeildi bu bildiğin yağ yeşili kahve bozması bişi karışımı bişi oldu ...bilmiyorum alışırmıyım bakalım ..kötü olmadı çok doğal oldu ama ben beklemiyorum bunu hiç bal a çalar derken yeşil-kahve oldu
canım kızmazsan dürüstçe söyleyeceğim ben beğenmedim bu ocreyi çok koyu yağ yeşili durmuş kendi gözlerin bin kat güzel mel olsaydı keşke daha güzel dururdu gördüğümüz ocre fotolarıyla alakası yok satan kişiye bişey demek istemiyorum ama bu yüzden satmış olabilirmiumarım kızmazsın bana canım
simsime ben 3 lü opak seriden hoşlanmıyorum,iyah gözlüyüm zaten birde ben kullansam onları feci yapay olurlar ama açık gzlerde bazen doğala yakın durabiliyor...
güneş bilemiyorum ama diğer ocremden farklı bu barzi yeliş bu ,o bal2 a çalıordu yine..sendeki de orta tonda bal rengi veriyor yeşil sende yoktu ,ocrelerde yeşillik yok resimlerde vs de hatta boyamasında...
ilk ocrelerimde de yeşillik vardı ama koyu askeri yeildi bu bildiğin yağ yeşili kahve bozması bişi karışımı bişi oldu ...bilmiyorum alışırmıyım bakalım ..kötü olmadı çok doğal oldu ama ben beklemiyorum bunu hiç bal a çalar derken yeşil-kahve oldu
sedoshçum tşk ederim ..cristali çok seviyorum bende ve yakıştırıyorm ..ama fazlasıyla dişi bir ifadem oluyor..ama ben her dişi görünmeyi sevmiyorum masum bakışlar da arıyorum yüzüme yansıyan..tip olarak ne yazık ki bir masumiyetim yok, ama ocrelerle biraz yumuşatıyorum diyerek ocre edindim..tşk ederim..nil sana kesınlıkle en cok crstal yakısıyorr .. super oluyorsun crstallerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?