Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ocrelerin sendeki duruşuna bayılıyorum nilcim keşke benim gözüm de seninki gibi koyu olsaydı da bende öyle dursalardı..ben onları kahve koyuluğu ayarında koyu yeşile dönen bir renk olarak düşünüp almıştım.. iyi ki de cor veya charm almamışım nc almışım buna rağmen böyle...
genel olarak bu hazel ve bal tonu renklerden çok şikayetçiyim hangi markayı aldıysam (kahveye yakın olduğunu düşünerek) hepsi tahminimden çok açık durdular ve tam tabiriyle yuh oldum hepsinde

ben her iki kahveyide kullanan biri olarak elegance hem daha büyük gösteriyo ve daha rahattı diyebilirm 3 aylık lensi 5 ay kullandım en son sıkılıp attım hiç sorun yoktu freshlook daha 1.haftada batmaya başladı bide gerçekten hiç belli olmadı boyaması çok azdı daha çok siyahtan oluşuyo çok az kahve boyama var nasıl diyim bildiğin kahve çekirdeği renginde kutusundan bak istersen bi optikçide almaktan vazgeçeceğine eminim feci koyu canım elegance.ın 2 tone ve 3 tone kahvesi var koyu istiyorsan 3 ton almalısın 2 tonda daha ocremsi hare daha belirgin olur

canım evet 2. aldım ama 15 günlük lens daha yakmış çıkarmış o kadar,acaba yeni diyemi böyle dicem ama ben ocre kullandım yani ..aldığım kişiden eminim o konuda bir şeyim yok ,onun suçu değil ,yapsa söylerdi bana ,ben açmaya çalıştım vs .. anlamıyorum bilemiyorum ..resimleri yüklüyorum şuan ,sizler ne diceksiniz bakalım ,belki ben yanılıorum ..

yaaaa ben de ocre alcaktım amaa niiiil fotolarını bekliyorum ben de şimdi acil çıkmam lazım gelişmelerden beni de haberdar ediiin puuff inşallah bir yanlışlık varır sorunun çözülür o ocre değildir meldir

teşekkür ederim yosuncum bu 2 ton 3 ton konusundaki verdiğin detay çok işime yaradı canım o zaman 3 ton olanı düşüneyim ben..renk yine açık çıkıp da hüsrana uğramaktan bıktım artık açtığım konuya resim koyan arkadaş kaç tonlu olduğunu söylemedi ama o 2 ton galiba canım dimi ?

soloticanın renklerle oynama kabusuna denk gelmiş olabilir o kızcağızda canım dur bi bakalım önce fotolara moralini bozma hemen

rica ederim canım senin yaptıklarının yanında hiç kalıyor dur bakayım görmedim fotoyu döncem geri

güneşim onlar 2 tone 2 bayan koymuş bi tek göz bi çift göz ikiside 2 tone tatlım dediğim gibi hare belirgin ocremsi 3 ton daha çikolata rengi olur çevreside charmla aynı eleganceların kalın haresi var bebek gözü gibi oluyo diğer renkleri yapay evet ama kahveleri güzel aylık lensler arasında

canım ben bunları hiç mele benzetemedim..eski seri ocrelerin koyu renk gözde koyu yeşil gibi duran hallerinden hiçbir farkı yok..ben bir fark göremedim...
ah keşke ocreler bende de böyle dursalardı..böyle duracak diye almıştım

çok teşekkür ederim yosuncum yordum seni ..zira ben sıcak çikolata kahvesi arıyordum ve onları hiç de aradığım tona benzetememiştim..sarı sarı parlıyorlar..çikolatalı puding gibi değiller ancak yine de ocreden koyular diye atlıycaktım üzerlerine..sağol canım beni çok önemli bir hatadan kurtardın

canım kızmazsan dürüstçe söyleyeceğim ben beğenmedim bu ocreyi çok koyu yağ yeşili durmuş kendi gözlerin bin kat güzel mel olsaydı keşke daha güzel dururdu gördüğümüz ocre fotolarıyla alakası yok satan kişiye bişey demek istemiyorum ama bu yüzden satmış olabilirmi umarım kızmazsın bana canım

simsime ben 3 lü opak seriden hoşlanmıyorum,iyah gözlüyüm zaten birde ben kullansam onları feci yapay olurlar ama açık gzlerde bazen doğala yakın durabiliyor...

güneş bilemiyorum ama diğer ocremden farklı bu barzi yeliş bu ,o bal2 a çalıordu yine..sendeki de orta tonda bal rengi veriyor yeşil sende yoktu ,ocrelerde yeşillik yok resimlerde vs de hatta boyamasında...
ilk ocrelerimde de yeşillik vardı ama koyu askeri yeildi bu bildiğin yağ yeşili kahve bozması bişi karışımı bişi oldu ...bilmiyorum alışırmıyım bakalım ..kötü olmadı çok doğal oldu ama ben beklemiyorum bunu hiç bal a çalar derken yeşil-kahve oldu

rica ederim canım benim ne demek puding dedinde canım istedi şimdi şöyle buz gibi bu arada açık isteyene koyu koyu isteyene açık geliyo ne bahtsızız yaff siz en iyisi ocreleri değişin nille

nil sana kesınlıkle en cok crstal yakısıyorr .. super oluyorsun crstallerle...

canım niye kızayım bende şaşkınım ..bilemiyorum olabilir tabii..bende lesnlerimi benzer nedenlerle sattım çok doğal..ama boyaması duruşu vs ocre bunun,ondan eminim..

canım hemen moralini bozma...belki uzun süre aynı solusyona maruz kaldıysa ve kullanan kişi solusyonları senin yaptığın gibi dönüşümlü kullanan biri değilse rengi matlaşmış olabilir ondan farklı görünüyordur

nil sana kesınlıkle en cok crstal yakısıyorr .. super oluyorsun crstallerle...
sedoshçum tşk ederim ..cristali çok seviyorum bende ve yakıştırıyorm ..ama fazlasıyla dişi bir ifadem oluyor..ama ben her dişi görünmeyi sevmiyorum masum bakışlar da arıyorum yüzüme yansıyan..tip olarak ne yazık ki bir masumiyetim yok, ama ocrelerle biraz yumuşatıyorum diyerek ocre edindim..tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…