Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

estağfrllah canımcım ne kusuru :) bütün fotolar sana feda olsun :) ilk fotoları sana yollicam sıcak sıcak yeni çıkmış

aynen cnm ya sevgili DİDEM in icemintleri mesela buz mavisiydi resmen tam istediğim gibiydi keşke o zmn alsaymışız :)) bence sen düşün düşün icemint veya crystal 2si de süper durur sende açık tonlar olucaklar snçta ama tabi gri mavi mi gri yeşil mi bakalım hangisi bahtına düşerse cidden :))

cnm en güzeli ztn senin içine sinmesidir bence çnkü bnm içime birşey sinmişse kim ne derse desin umursamam :)) foto kalitesi evet kötü olduğundan lensin kendisini pek seçemedim sen yeni aldın sanırım yeni seri bu icemint değil mi? çok benzettim mele cidden.. göremedim cnm o stand knşmasını kaçırdım heralde neyse güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim zamanla renk oturur ztn daha da gzl olur bence.. benim tek istediğim icemint in mavi gri durmasıydı bundan bu yorumum yanlış anlama :) solotica lenslerimiz bölümünde DİDEM in resimleri var bir bak istersen aradaki farkı görmen açısından bayağı değişmiş icemintler sanırım..

Arkadaşlar fxeyesların çifti 450 dolar..bir de 9mm var onların teki 300 dolar..sanırım 9mmler daha kaliteli...

hadi ya ben 1 lens 400 dolar diye görmüştüm 1çift lens ise 800 dolardı yok artık diyorum :)) bir de 9mm daha kaliteli evet katılıyorum filmlerde filan kullanılan lensler hep 9mm miş.. ya ama bence hepsi de çok yapay boş bir ifadeye sahip renkler doğal ama tek olarak gözde bakılınca ama takıldığında çift gözlerde hiç doğal bir bakışı olmuyor insanın çok korkunç ve lensin ne kadar kalın olduğu acaip belli oluyor..

cnm kahverengi değilde elasını denemiştim kahve gibi durmuştu ama bnm gölzer çok koyu ya ondan olabilir bu.. cidden bayağı kalın bir lens gözünde lens olduğunu hissediyosun yani soloticalarla kıyaslamam bile bir de aşırı büyüktü yani öyle taşma filan gibi değil bildiğin büyük bir çapı var lensin :) bence sen aylığını dene yazık etme parana cidden senin beğenceğini hiç sanmam :) ayrıca ocrelerin çok gzl bence niye onları kullanmıyorsun..

ay ben de souflon kullanıyorum 3aydır filan acaba ondan mı noktalar belli oldu öyle bak şmdi solocare a döniyim o zmn ben :S açılsın diye koymuştum açıldı sanki biraz ama o kdr da açılmadı şu freshcare solüsyon için ne diyorsun kullandın mı onu ?

acık mavı ıstersen kesınlıkle ıce al derım yesıl daha hıc kullanmadım ama acık yesılde quartzo guzel gıbı duruyor ama acık mavı ıstersen kesınlıkle ıce al ben cok memnunum

ewt resmlerine baktımda çok güzel mavisi ama bana sanki yeşil daha çok yakışıyor lenste ama quartzoda çok açık yeşil durmuyor ben seda sayanın gözleri gibi baya açık yeşil istiyorum

beyaz tende nc ice lar nasıl durur arkadaşlar? ne zamandır bakıyorum hala karar veremedim.

canim ben de ilk basta nc ice i dusunuyordum ama nc ice pek tutulan bir renk degilmis. nc yerine iceta cor ya da charme serisini dusunebilirsin. ben charme ice siparisi verdim.

Son düzenleme:

Tesüf ederim Vetman, üclü opak seri hakkinda bi önceki sayfalarda yorum yaptigim icin bu yazmis oldugun mesaji üstüme alindim.

Ben de kullanmis biri olarak izlenimleri bildiriyorum... topazio yu kesinlikle dogal bulmadigimi ama quartzoya bayildigimi söyledim. Ayrica rahatlik acisindan diger serilerle bir olmasi mümkün degil, cünkü pupili cok daha dar ve boyamasi yogun.

Yani ben bilen biri olarak konusuyorum... amacim kesinlikle senin satislarini etkilemek degil....

hmmm anladım canım sağol yorumun için ay büyük çap hissi de çok kötü olur gerçekten...o zaman ben hiç riske girmeyim..illa ki kahverengi istiyorsam freshlook alıyım bari..hiç değilse onların bana ince geldiğini ve rahat ettirdiğini biliyorum ocreleri kullanıyorum canım ama öyle bayıla bayıla değil..kötü değil tabi ama...ben nedense böyle ela gibi bal rengi gibi orta koyulukta lenslere bir türlü ısınamıyorum..ya açık yada koyu renk seviyorum...bazı arkadaşlar makyaj dediler ama makyajla da sevemedim..ben aslında gök mavisi koyu yeşil ve menekşe seviyorum en çok bunlar yakışıyor bana..bir de kendi gözüm :) bildiğin ten rengi duruyor ocreler yahu..solusyonla koyulttuydum ama ilk taktığım anlar koyu durup gözde durma süresi geçtikçe yine açık görünüyorlar...buğday tenim ne renkse gözler de aynı renk düşünsene aslında çok güzeller ama benim tene ve göztabanına ve istediğim tarz renk sonucu beklentimi karşılamıyor..
koyu tabanlardaki duruşunu seviyorum ocrenin..böyle doğal bir koyu yeşile dönüyor ya o hali çok güzel..ben de o beklentiyle almıştım ama istediğim kadar yırtınayım o sonuç bende olmuyor..

canım sauflon için 3 ay baya uzun süre olmuş azullar benim 3 ay sauflon kullandıktan sonra boncuk maviliği gitmişti neredeyse grafiteye bakan bir renk olmuştular ve de malum nokta görünümü başlamıştı...sonra solusyon değiştim rengi tekrar canlandı ancak hala noktaları görünüyor..dokusu aşınmış bi kere...
yani moralini bozmak istemem ama noktaları görünmeye başladıysa maalesef sonradan marka değiştirerek pek giderilemiyor..
canım freshcarelar anladığım kadarıyla açık renk olan beyaz boyama içeren lensleri daha açık renk yapıyor..daha canlı ve koyu renkleri ise daha koyultuyor canlı renklerin de canlılığını arttırıyor....ben yorumlardan bunu çıkardım..sadece gialloda kullanmıştım bu solusyonu ama koyultmuşlardı..sarı-ela iken koyu asker yeşiline döndürmüştü...ancak crystal icemint grafite gibi lensleri de tersine açıyormuş..

Son düzenleme:
arkadaşlar ocreler bende charm melden farksız oldu,yeşil ton hakim..ama boyamasına çıkarıp çıkarıp baktım direk turuncu,charm mel kabında trunculuk yok bildiğim kadarı ile.. sanki charm ocre değil de charm mel almışım,resimleri paylaşacağım sizle ben mi yanılıyorum ,anlamadım:26:

kızlar işte icemintlerim.. aslında reelde tam böyle değiller daha da güzeller :) benim foto makinesi b,raz dandik anca bukadar çekiyor :)

canım ben daha yeni gördüm resmini topik maşallah bi hız ilerliyorki okumaya gücüm yetmiyo renk çok belli olmasada çekimden dolayı çok doğal olduğu belli kaş göz yapın ve makyajında süper tatlışım maşallah güle güle kullan

şu an ocren varmı nilcim ay bende bu ara taktım ocreye paylaşırsan çok sevinirim senle göz tonumuzda yakın belli ediyormu kendini ocreler ??

canım kahverengi lens istiyorsan freshlook alma bence çok koyu kahvesi ben aldım boş yere hiç belli olmadı onun yerine bi önerim var elegance.ın kahvesi ocreyle benzer neden dersen oda turuncu bal boyamaya sahip çok doğal duruyor ama ocren olduğu için yine boşa para vermiş olursun gibime geliyor tatlım nacizane fikrim tabi amacım karışmak değil yanlış anlama

şimdi de kahverengi lens mi istiyorsun güneş:)
kahverengi lensi neden istiyorsun ki? doğal yeşil alcaktık hani:)

ceycucum aslında biraz renkte kararsızlık yaşıyor gibiyim..şöyle ki kahve gözle iyi kaynaşan cırtlamayan koyu yeşil..yine aynı şekilde bir menekşe rengi bir de pupili sırıtmayan damarsız gökmavi arıyorum..kahverengiyi de doğal göz rengimi vurgulamak için yoğunlaştırıcı niyetine istiyorum

şu an ocren varmı nilcim ay bende bu ara taktım ocreye paylaşırsan çok sevinirim senle göz tonumuzda yakın belli ediyormu kendini ocreler ??
evet canım aldım doğallı için vazgeçilmez bir lens ooldu o bende ama bu ocrelerim resmen charm mel , ama boyaması direk turuncu1 nokta yok yeşil sarı ya nasıl olur anlamıyorum ..msn den arkadaşıma attım charm mel bu dedii , o da benim gibi ama değil ocree işte.. resimleri atacğım çok ekleyeceğim farklı açılardan ,bir bakın bakalım ,çok şaşkınım ..mel sevmem o da bende mel oldu resmen

yosuncum elegance ın kahvesi tam çikolata kahve değil canım..ancak ocrelerden daha koyu..zaten ben ocrelerin açık olmasından şikayetçiyim..ama elegance kahve de hiç rahat bir lens değilmiş..freshlooklar sanki istediğim kahveye daha çok benziyor...canım hiç mi belli olmadı..gözün çevresine hare bile mi katmadı ? sırf hare için ve büyük göstermesi için bile alırım rengi değiştirmesin sorun değil...

aaa çok şaşırdım ya birindenmi almıştın canım sarartma falan yapmış olmasın hani oksijenle :26: betty nin aldığı cor melide ben ocreye daha çok benzetmiştim ocreler mel meller ocremi oldu yoksa merakla bekliyorum fotoları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…