- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.181
teninde hafifden bronz kimbilir nasıl yakışmıştır ama bana bir foto göndermedin henüz mavimacım :) akşam msnde selam vermişsin ama ben dışarıdaydım gelince gördüm kusura bakmamışsındır umarım
foto isterim ıcemintlerleee:)
175tl uygun lens için ama önemli olan doğal durması dandik lensler gibi olmaması ..
hıc degıl canım ınan bugune kdr her marka lensı denedım hıcbırı solotıca gıbı durmadı ınan gercekten cok dogal ve rahat kımse lens oldugunu anlamıyor
bende alıcam ama rengine karar veremiyorum açık yeşil yada mavi isityorum
cnm brownicimcok tesekkur ederim gene bu aralar bi cor ice takiyim hihihi takmamistim son zmnlarda icemint/crystal olayi cok ilginc mavi-gri arayanlar yesil durucak die korkuor yesil-gri arayanlar mavi-gri durucak die cunku her ikisinin de 2 sekilde durdugu arkadaslar var. sansina ne ton duserse herhalde
evet canım aynı mel gibi mesajlarda da dedim beren saatin gözlerine benzettiler standdaki bayanlar :) gerçi bu fotoda net çıkmadı ama reelde gerçekten benziyor gibi.. ne yazıkki mavilik yok halbuki vetmancığımda mavilik var gibi olduğundan almıştım ama olsun ben bu rengini ne çok beğendim :) herşeyden önce benim için önemli olan doğallıktı bu lenste tahminimden daha da doğal ve güzel çıktı :) burdan arzucuğuma birkere daha teşekkürlerimi sunuyoruumhava çok kapalı burda o yüzden fotolar iyi çıkmıyor :S ama yine de deneyeceğim :)
Arkadaşlar fxeyesların çifti 450 dolar..bir de 9mm var onların teki 300 dolar..sanırım 9mmler daha kaliteli...
evet canım o eleganceları kastetmiştim ben de...sitelerinde övmüşler sandviç tekniği boyama falan diye solusyondan etkilenmiyo rengi diye...kahverengisini denedin mi bilmiyorum ama ben en çok da kahverengisine niyetliydim..ben ocre veya mel gibi orta açıklıkta ela tonlarında lensleri kendimi bir türlü yakıştıramıyorum..ya tamamen açık yada kahve gözüme yakın koyulukta renkler hoşuma gidiyor...gözleri büyütsün demiştim ama sanırım çok abartılı büyütüyor hay Allahben avrupa yakasındayım canım o yüzden deneme şansım yok..yada en olmadı yıllığını değil de aylığını alıyım bari..hiç değilse daha az zarara uğrarım..nasıl olsa kahverengidir diye dokusunu çok da dert etmemiştim ama dana gözü gibi yapması şüphe düşürdü :26: aylığını kullanan hatta resmini koyan bir kullanıcı da ilk başlarda beğenmiş sonra gözümde düğme varmış hissine kapıldım diyor kullanmayı bırakmış..teşekkür ederim canım yorumun için
canım o azul resmi eski bir resim gerçi..bir de lenslerde güneş vurunca şeffaflaşma durumu varya..güneşi yiyince nasıl göründüğünü görmek istemişti bettybluee onun için koymuştum..ama evet ben onları alalı 6 ay oluyor..haliyle dokusu bozuldu canım...sürekli sauflon kullanmak lenslerin dokusunu bozuyor onu anladım..eğer sauflon kullanıyorsan aman diyim canım...azul bir tarafa verdelerin bile noktaları gözüküyor sauflon yüzünden şu an...
acık mavı ıstersen kesınlıkle ıce al derım yesıl daha hıc kullanmadım ama acık yesılde quartzo guzel gıbı duruyor ama acık mavı ıstersen kesınlıkle ıce al ben cok memnunum
beyaz tende nc ice lar nasıl durur arkadaşlar? ne zamandır bakıyorum hala karar veremedim.
esmeralda quartzo topazio yapı ve doku olarak aynıdır tüm serilerle kalınlıgıda aynıdır hepsini bilen ve kullanan birisi olarak :) oksijen geçirgenliğide aynıdır gayet de rahattırlar bilir kişi olarak konuşuyorum kızlar her yorumu dikkate almayınız bilende bilemeyende konuşuyor çünkü
aynen cnm ya sevgili DİDEM in icemintleri mesela buz mavisiydi resmen tam istediğim gibiydi keşke o zmn alsaymışız :)) bence sen düşün düşün icemint veya crystal 2si de süper durur sende açık tonlar olucaklar snçta ama tabi gri mavi mi gri yeşil mi bakalım hangisi bahtına düşerse cidden :))
cnm en güzeli ztn senin içine sinmesidir bence çnkü bnm içime birşey sinmişse kim ne derse desin umursamam :)) foto kalitesi evet kötü olduğundan lensin kendisini pek seçemedim sen yeni aldın sanırım yeni seri bu icemint değil mi? çok benzettim mele cidden.. göremedim cnm o stand knşmasını kaçırdım heralde neyse güle güle güzel günlerde kullanmanı dilerim zamanla renk oturur ztn daha da gzl olur bence.. benim tek istediğim icemint in mavi gri durmasıydı bundan bu yorumum yanlış anlama :) solotica lenslerimiz bölümünde DİDEM in resimleri var bir bak istersen aradaki farkı görmen açısından bayağı değişmiş icemintler sanırım..
hadi ya ben 1 lens 400 dolar diye görmüştüm 1çift lens ise 800 dolardı yok artık diyorum :)) bir de 9mm daha kaliteli evet katılıyorum filmlerde filan kullanılan lensler hep 9mm miş.. ya ama bence hepsi de çok yapay boş bir ifadeye sahip renkler doğal ama tek olarak gözde bakılınca ama takıldığında çift gözlerde hiç doğal bir bakışı olmuyor insanın çok korkunç ve lensin ne kadar kalın olduğu acaip belli oluyor..
cnm kahverengi değilde elasını denemiştim kahve gibi durmuştu ama bnm gölzer çok koyu ya ondan olabilir bu.. cidden bayağı kalın bir lens gözünde lens olduğunu hissediyosun yani soloticalarla kıyaslamam bile bir de aşırı büyüktü yani öyle taşma filan gibi değil bildiğin büyük bir çapı var lensin :) bence sen aylığını dene yazık etme parana cidden senin beğenceğini hiç sanmam :) ayrıca ocrelerin çok gzl bence niye onları kullanmıyorsun..
ay ben de souflon kullanıyorum 3aydır filan acaba ondan mı noktalar belli oldu öyle bak şmdi solocare a döniyim o zmn ben :S açılsın diye koymuştum açıldı sanki biraz ama o kdr da açılmadı şu freshcare solüsyon için ne diyorsun kullandın mı onu ?
arkadaşlar ocreler bende charm melden farksız oldu,yeşil ton hakim..ama boyamasına çıkarıp çıkarıp baktım direk turuncu,charm mel kabında trunculuk yok bildiğim kadarı ile.. sanki charm ocre değil de charm mel almışım,resimleri paylaşacağım sizle ben mi yanılıyorum ,anlamadım:26:
şimdi de kahverengi lens mi istiyorsun güneş:)
kahverengi lensi neden istiyorsun ki? doğal yeşil alcaktık hani:)
evet canım aldım doğallı için vazgeçilmez bir lens ooldu o bende ama bu ocrelerim resmen charm mel , ama boyaması direk turuncu1 nokta yok yeşil sarı ya nasıl olur anlamıyorum ..msn den arkadaşıma attım charm mel bu dedii , o da benim gibi ama değil ocree işte.. resimleri atacğım çok ekleyeceğim farklı açılardan ,bir bakın bakalım ,çok şaşkınım ..mel sevmem o da bende mel oldu resmenşu an ocren varmı nilcim ay bende bu ara taktım ocreye paylaşırsan çok sevinirim senle göz tonumuzda yakın belli ediyormu kendini ocreler ??
canım kahverengi lens istiyorsan freshlook alma bence çok koyu kahvesi ben aldım boş yere hiç belli olmadıonun yerine bi önerim var elegance.ın kahvesi ocreyle benzer neden dersen oda turuncu bal boyamaya sahip çok doğal duruyor ama ocren olduğu için yine boşa para vermiş olursun gibime geliyor tatlım nacizane fikrim tabi amacım karışmak değil yanlış anlama
evet canım aldım doğallı için vazgeçilmez bir lens ooldu o bende ama bu ocrelerim resmen charm mel , ama boyaması direk turuncu1 nokta yok yeşil sarı ya nasıl olur anlamıyorum ..msn den arkadaşıma attım charm mel bu dedii , o da benim gibi ama değil ocree işte.. resimleri atacğım çok ekleyeceğim farklı açılardan ,bir bakın bakalım ,çok şaşkınım ..mel sevmem o da bende mel oldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?