- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.281
mavis güle güle kullan tatlim nazar degmesin kasina gözüne tü t üt tü tü Icemint senin rengin inan, gerci taktigin her lens yakisir o gözlere o baska
sanirim koyu kahve gozlere solotica lensler daha cok yakisiyor keske benim gozler de koyu olsaydi
koyu kahve gözlü olduğun için çok şanslısın canımcım..çikolatalı puding gibi ne güzelben böyle görünsün diye kahverengi lens alıcam valla bana sorarsan lenslerde en şanssız grup orta kahve gözler..
koyu kahve gözlü olduğun için çok şanslısın canımcım..çikolatalı puding gibi ne güzelben böyle görünsün diye kahverengi lens alıcam valla bana sorarsan lenslerde en şanssız grup orta kahve gözler..
canim ayni anda ayni seyi dusunmusuz:)
arkadaşlar ocreler bende charm melden farksız oldu,yeşil ton hakim..ama boyamasına çıkarıp çıkarıp baktım direk turuncu,charm mel kabında trunculuk yok bildiğim kadarı ile.. sanki charm ocre değil de charm mel almışım,resimleri paylaşacağım sizle ben mi yanılıyorum ,anlamadım:26:
gerçekten mi hay allah yaa...ne olurdu seninkiler bana denk geleydiGerçekten bu solotica artık "ne çıkarsa bahtına oldu" bir ay önceki lens 1 ay sonrakini tutmuyorbenim yeni aldığım mellerimde bildiğin ocre
gerçekten mi hay allah yaa...ne olurdu seninkiler bana denk geleydi
Ay saol canım:)) bende cok merak ediyorum bakalım crystal nasil duracak:)) fx eyes super duruyor ama 450 $ verip risk almak zorbu arada ben forumda cok takılamıyordum bu topige soyle bir goz attım lenslerinde sana cok yakısmıs gule gule kullan :)
Ya kızlar fx eyes'ın adriana ve foxx renkleri cok cok güzel(
Adriana videosu:)
YouTube - Another Adriana Inside
bu arada crystallerim cumartesi elimde olacak, foto cekip ekliyecegim:))
charm mel alsaydım belkide istediğim sonuca çok daha yakın olabilirdi o halde..kısmet..bu 2.ocrem ve yine hüsran benim içinyani gerçekten şans işi bu...bambam da bilir bi ara gelen meller bildiğin ocre:)) gün ışığında baktım özellikle bugün..eşime de sorup durdum gözlerim ne renk olmuş diye,gün ışığında tam bal rengi,hareli bal..bendeki seri melin opasitesi çok düşük...sarı renkler gözde yeşermiyor...açık karamel,bal rengi..
mavisim lensli de lenssiz harika bu gozler masalla
iice icemint ister oldum sayende valla ozendirdin hepimizi hihihihi
bambam canım crystal sıparısı de werdım bgn :)))))
Eki Görüntüle 170902
bu da icemintin yakından görünüşü gün ışığında flaşsız.. normalde pupili hiiiiiiç dikkat çekmiyor ona aldırmayın lütfeeen
harika olmuş. yeşillimi bu?
bambam canım crystal sıparısı de werdım bgn :)))))
aaa super :79:cok iyi ettin bence tatlim aklin kalmicak ki bence begeniceksin de rengi hatta ice dan sonra favorin o olabilir bile bence. merakla bekliorm ne sonuc rengi olucak die. ne olursa olsun eminim ki cok yakisicak
saolasın şekerim evet yeşil renk,, yer yer gri ve bugün keşfetim ışıkla birlikte aqua
bambamıımmm saol güzelim yaaa beğenmene iltifatına çok sevindim canımcım,, sen icemint de alsan hotmint de alsan yakarsın ortalığı :)
gene guldurdun mavis beni yaf! hotmint
tatlim valla iltifat deil gercegi yazdim. hem bu cici tatli yorumuna ben tesekkur ederim senin icin o kdr guzel ki aynen de oole bakiosun maviscik
ay topikte icemint ve crystal firtinasi esio resmen! yeni resimleri 4 gozle bekliorm kizlar valla.
yihhuuuu hep gülelliiiimmm
ayh keşke böle mavişcik diosunuz ya kendimi mavi gözlü gibi hissediyorumama sonra aynaya bakıp gerçeklerle yüzleşiyorum olsun ama şükürler olsun Rabbime en azından iki gözümüz var sapasağlam ve görüyoruzz
mavisim cok icten cok tatlisin gercekten
ah cnm benm gozlerin sekli daha onemli derler dooru valla o yuzden uzulmeyelim hem kuzey avrupali ulkelerde kahve gozler acayip ilgi cekioo kdr guzel bi goz seklin var ki ne mavi gozler vardir sekli hos olmaz inan degismek istemezsin gozunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?