Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sanirim koyu kahve gozlere solotica lensler daha cok yakisiyor keske benim gozler de koyu olsaydi
crystal alamiyorum icemint alamiyorum cor ice soluk dururmus offf

Son düzenleme:

bak işte siz öyle diorsunuz ben de keşke bari biraz daha açık kahve rengi olsaydım diyorum,, nerdeyse gözbebeğim belli olmuyor çünkü çoğu kez.. ayyy ne doyumsuz varlıklarız biz yaaa gökkuşağı gibi gözlerimiz olsa eminim yeni bir renk icat eder onu isterdik

canim ayni anda ayni seyi dusunmusuz:)

koyu ve canlı renk alıyosun cırt oluyor..ela yada bal rengi alıyosun seni solgun hastalıklı gibi sarılık geçirmiş gibi birşeye çeviriyor..hele açık renklerde de pupil görünümü var :44: yok anam anlaşılan bana kahverengi dışında renk yok

Gerçekten bu solotica artık "ne çıkarsa bahtına oldu" bir ay önceki lens 1 ay sonrakini tutmuyor benim yeni aldığım mellerimde bildiğin ocre

gerçekten mi hay allah yaa...ne olurdu seninkiler bana denk geleydi

yani gerçekten şans işi bu...bambam da bilir bi ara gelen meller bildiğin ocre:)) gün ışığında baktım özellikle bugün..eşime de sorup durdum gözlerim ne renk olmuş diye,gün ışığında tam bal rengi,hareli bal..bendeki seri melin opasitesi çok düşük...sarı renkler gözde yeşermiyor...açık karamel,bal rengi..

saolasın şekerin kendi göz rengim koyu kahve rengi oldukça koyu.. şöyle ama burda güneş vuruyor bundan bi ton daha koyu düşün =)

mavisim lensli de lenssiz harika bu gozler masalla
iice icemint ister oldum sayende valla ozendirdin hepimizi hihihihi

Ya kızlar fx eyes'ın adriana ve foxx renkleri cok cok güzel(

Adriana videosu:)

YouTube - Another Adriana Inside

bu arada crystallerim cumartesi elimde olacak, foto cekip ekliyecegim:))

beyb cnm benm hosgeldin hhihih. sana msg atmistim msnden yaw meraktayim almadin mi! ozledim pek vaktim yoktu bu aralar giremedim nese yazisiriz
crystaller o guzel gozlerine harika olacak merakla bekliorm valla ben de

charm mel alsaydım belkide istediğim sonuca çok daha yakın olabilirdi o halde..kısmet..bu 2.ocrem ve yine hüsran benim için

bambam canım crystal sıparısı de werdım bgn :)))))

aaa super :79:cok iyi ettin bence tatlim aklin kalmicak ki bence begeniceksin de rengi hatta ice dan sonra favorin o olabilir bile bence. merakla bekliorm ne sonuc rengi olucak die. ne olursa olsun eminim ki cok yakisicak

aaa super :79:cok iyi ettin bence tatlim aklin kalmicak ki bence begeniceksin de rengi hatta ice dan sonra favorin o olabilir bile bence. merakla bekliorm ne sonuc rengi olucak die. ne olursa olsun eminim ki cok yakisicak

tesekkur ederım tatlımm ınsallah beyenırım resım koyarım sıze alınca xxxx

gene guldurdun mavis beni yaf! hotmint
tatlim valla iltifat deil gercegi yazdim. hem bu cici tatli yorumuna ben tesekkur ederim senin icin o kdr guzel ki aynen de oole bakiosun maviscik

ay topikte icemint ve crystal firtinasi esio resmen! yeni resimleri 4 gozle bekliorm kizlar valla.

yihhuuuu hep gülelliiiimmm

ayh keşke böle mavişcik diosunuz ya kendimi mavi gözlü gibi hissediyorum ama sonra aynaya bakıp gerçeklerle yüzleşiyorum olsun ama şükürler olsun Rabbime en azından iki gözümüz var sapasağlam ve görüyoruzz

mavisim cok icten cok tatlisin gercekten

ah cnm benm gozlerin sekli daha onemli derler dooru valla o yuzden uzulmeyelim hem kuzey avrupali ulkelerde kahve gozler acayip ilgi cekio o kdr guzel bi goz seklin var ki ne mavi gozler vardir sekli hos olmaz inan degismek istemezsin gozunu

ayyyyy demeyin bana böle şeyler yahuu

hımm demek kuzey avrupa,, oraya mı gitsem yok yok ben gözlerimden memnunum ama işte benimkisi tutku,, maviye kaarşı tutkum var.. saatlerce bakabilirim mavi gözlü birine aaah ahh.. ama dediğin çok doğru yani şekil de önemli bazı gözler mavi dahi olsa beğenemeyebiliyorum Allah affetsin =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…