- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.321
bu arada parafin 1-2 sayfa geide arkadaş söyledi,onun cahrm melleri de kendi gözünde ocre tonunu vermiş hazel bal tonu olmuş..düşünüyorum da bende charm mel alsam honey diye geçiyor ya katologunda solotıcanın bende de hazel bal olurmuydu,şimdi ben birde ona takarım, amber hazel tonu bulacağım diye uğraş dur
parafincim bence senin meller istediğin tonu yakalar eğer koyu olsun belli olmasın diyosan.. bi de haberdar edersen sevinirim renk hakkında...
fgnce cnm 02/2016 nc meller geldi bunlar çok farklı açık belli şişesinden foto eklemeye çalışıcam:)
wetman senden aldığım charm meller geldi bir saate almaya gidecem çok heycanlıyım valla:18:
kızlar bu ocre muhteşem yaaa siyah kalemle nasıl durucağını bi düşünsenize uf inanamıyorum :) bi de ince bi çerçevesi olsa tadından yenmez ama ocreler koyuldu sanırımm arzu abla son gelen ocreler nasıll ?
otica belluciden siparis veren oldu mu? standart gönderimle kac gunde gelir acaba
bugün solotica hidrocor grafite ler elime ulaştı yapısı dokusu süper ama renk istediğim gibi olmadı bende napıcammm =((((
bugün solotica hidrocor grafite ler elime ulaştı yapısı dokusu süper ama renk istediğim gibi olmadı bende napıcammm =((((
canım arkadaş şişeleri atmış ama arayıp leventteki optiği sordu,yeniseri demiş ,gelenler hemen satılıyor ,elimizdeki sürekli yeniliyoruz satıldıkça yeniler geliyor tarzında konuşmuş satıcı ama ben bilemiyorum..bence kimse sorun etmesin bu ocreler eskidir yani kafanızda soru işareti kalmasın,unutmayın ki benim göz tabanımda çok koyu belki nedeni bu,siz bu ocreleri baz almayın ,vetmanın dediğine bakın. ben inanıyorum ki bendeki bu ocreler daha açık gözlü birinde aslında harika bir sonuç yaratır, ama siyah gözümde ben beklediğim sonucu alamadım..nil sen bana şişesindeki seri numarasını tarihi söyle ben sana ocrelerinin hangi tonda olduklarını söylüyeyim :)
canım eski ocrelerimle aynı boyaması resmen turuncu,birtane yeşil sarı noktacık yok... yani anlamış değilim ama boyaması turuncu ocre ile aynı,lenlser 16 günlük ve sadece 1 kez kullanıldı, belki ondan belki 15 gündür kullanılmadığı için solüsyonda çok fazla kaldı vs vs yada bunun duruşu bu benim gözümde böyle oldu ..belki zamanla özüne döner,aldığım arkadaş leventteki optikçiden almış ,ve yeni seri denilerek almış..neyse sağlık olsun..böyle kalırsa charm mel takıyorum gibi olacak,ocre yakıyorum gibi hissetmeyeceğim..olmadı satarım ,takas yaparım bakarım çaresine,bende üzgünüm ,işin kötüsü mel hiç sevmiyorum
brownicim ,bende inanamadım gözlerime çıkardım lensi baktım iyice boyamalar turuncu ,bildiğimiz turuncu ocre yani.. mel in boyamasını biliorum değil.. bende bu hali aldı herhalde,mele yakın bir ocre mi bilemediğim göremediğim bir boyama şeklimi bilemm ama boyama turuncu..
rica etsem bana charm melli foto atarmısın ,ister buradan ister özelden,karşıdan eçık yeşil durmuyor ama gözüm koyu diye büyük ihtimal,elamsı duruyor karşıdan kahve yeşil karışımı..ama bal hazel amber vs yok .. vetman girdi gördü ,eski seri ocre olarak yorumladı..
edit:netten arattım gördüm canım ,benimkiler o kadar açık olmadı bende ,resimleri karşılaştırısan seninkiler açık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?