Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bak simdi ben de korkmaya basladim. Ya benim charme icelar da oldugundan cok farkli bir ton cikarsa.. yo hayiiirrr

Son düzenleme:

nil sen bana şişesindeki seri numarasını tarihi söyle ben sana ocrelerinin hangi tonda olduklarını söylüyeyim :)

kızlar bu ocre muhteşem yaaa siyah kalemle nasıl durucağını bi düşünsenize uf inanamıyorum :) bi de ince bi çerçevesi olsa tadından yenmez ama ocreler koyuldu sanırımm arzu abla son gelen ocreler nasıll ?

bende bal rengi-ela duracak bir ocre almayı düşünüyrm ama burada ocre lerin yeni serisi hakkında yazışmaları okuyunca tereddütte kaldım doğrusu

renk gri gibi duruyor.ocre ler normalde bu renk mi duruyor?birde hangi göz renginde böyle duruyor acaba?koyu kahvede mi,orta kahvede mi yoksa açık kahvede mi?herkeste farklı duruyor ocre

nil sen bana şişesindeki seri numarasını tarihi söyle ben sana ocrelerinin hangi tonda olduklarını söylüyeyim :)
canım arkadaş şişeleri atmış ama arayıp leventteki optiği sordu,yeniseri demiş ,gelenler hemen satılıyor ,elimizdeki sürekli yeniliyoruz satıldıkça yeniler geliyor tarzında konuşmuş satıcı ama ben bilemiyorum..bence kimse sorun etmesin bu ocreler eskidir yani kafanızda soru işareti kalmasın,unutmayın ki benim göz tabanımda çok koyu belki nedeni bu,siz bu ocreleri baz almayın ,vetmanın dediğine bakın. ben inanıyorum ki bendeki bu ocreler daha açık gözlü birinde aslında harika bir sonuç yaratır, ama siyah gözümde ben beklediğim sonucu alamadım..

Son düzenleme:
nazlı serap nasıl durdu merak ettim,yeni seri grafiteler koyulaşmıştı,sence
nasıl ,taban rengin ne ? açılmışta olabilirler :)
resim eklersen görmek isteriz

Son düzenleme:

nilcim ben de ocreleri o arkadaşın aldığı yerden aldım..hatta önceki lenslerim de ordandı ve hepsi yeni seriydiler...belki satan yer doğru söylüyor..belki de benim şansımaydı... eski mi yeni mi diye de sormadım hiç..
ama sen önceki yorumunda sendekilerle bendekileri karşılaştırmıştın ve farklı durduklarını söylemiştin canım..senin de dediğin gibi bendekiler hiç yeşermiyor..bal sarısı- koyu gri arası pastel kirli sarı tonunda birşey..ten rengi gibi...koyultan solusyona da koydum yine de en ufak yeşerme olmadı..kaplangözü gibiler...sadece fotolarda çok az yeşilli gibi çıkıyor bazen...hatta kapta duruş resmini çekip koymuştum kabın bulunduğu tahta masayla bile aynı renktiler lensler aynı yerden alınıp da bu kadar farklı olması beni düşündürdü açıkcası...ya solusyonda kapta çok yattılar..yada ona ocre diye mel gönderildi..ikisinden biri.....sana yardımı olur mu bilmem ama benimkinin şişesinde yazan tarihi söyleyim...07/2015 tarihliler...

Son düzenleme:

canım ocrelerin kabındaki duruşunu çekip koyabilir misin ? benimkilerin kapta duruşuyla aynı mı değil mi karşılaştıralım istersen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…