- Konu Sahibi White Mocha
-
- #19.301
ayyyyy demeyin bana böle şeyler yahuu
hımm demek kuzey avrupa,, oraya mı gitsemyok yok ben gözlerimden memnunum ama işte benimkisi tutku,, maviye kaarşı tutkum var.. saatlerce bakabilirim mavi gözlü birine aaah ahh.. ama dediğin çok doğru yani şekil de önemli bazı gözler mavi dahi olsa beğenemeyebiliyorum Allah affetsin =(
ekteki gözler nasıl mavimacım:))))hep söylerim en güzel göz SEVGİyle bakan gözdür...yürekteki iyiliği dışarı yansıtan gözdür...
Eki Görüntüle 170816 Eki Görüntüle 170815 Eki Görüntüle 170814 Eki Görüntüle 170813 Eki Görüntüle 170812 Eki Görüntüle 170811 Eki Görüntüle 170810 Eki Görüntüle 170809 Eki Görüntüle 170808
bazııs oda ışığı ve pancere kenarı flaşsız
arkadaşlar bu charm mel mi n.c mı lütfen charm diyin benimkide böle olur İNŞALLAH
ben nc mel kullanmıştım ama en açık olduğu zamanda kullandım çiğ bir yeşil olmuştu bende..ya şimdi çok üzüldüm bende charm mel diye seviniyordum charm mel buna göre nası durur sence bir fikrin var mı
nil çok saol yanında sonunda sitede bana yardımcı olacak birileri çıktı benimki yeni seri char mel mi öyle bişeymiş galiba haresi daha az belirginmiş n.c gibi ama sein lensi görünce keşke ocre alsaymışım çünkü ben koyu durmasını istiyorum bu arada senin göz rengin ne benimki koyu kahve ama wetnam kendisininkinden daha açık olduğunu söyledi
parafin canım bunlar charm ocre
arkadaşlar bu charm mel mi n.c mı lütfen charm diyin benimkide böle olur İNŞALLAH
canım eski ocrelerimle aynı boyaması resmen turuncu,birtane yeşil sarı noktacık yok... yani anlamış değilim ama boyaması turuncu ocre ile aynı,lenlser 16 günlük ve sadece 1 kez kullanıldı, belki ondan belki 15 gündür kullanılmadığı için solüsyonda çok fazla kaldı vs vs yada bunun duruşu bu benim gözümde böyle oldu ..belki zamanla özüne döner,aldığım arkadaş leventteki optikçiden almış ,ve yeni seri denilerek almış..neyse sağlık olsun..böyle kalırsa charm mel takıyorum gibi olacak,ocre yakıyorum gibi hissetmeyeceğim..olmadı satarım ,takas yaparım bakarım çaresine,bende üzgünüm ,işin kötüsü mel hiç sevmiyorumyaaa gerçekten bunlar nasıl ocre? yeşillik var içinde...hiç anlam veremedim inan ki...enteresan geldi...cnm bence aldığın yere yolla bu fotoları derim eski ocrelerle beraber
brownicim ,bende inanamadım gözlerime çıkardım lensi baktım iyice boyamalar turuncu ,bildiğimiz turuncu ocre yani.. mel in boyamasını biliorum değil.. bende bu hali aldı herhalde,mele yakın bir ocre mi bilemediğim göremediğim bir boyama şeklimi bilemm ama boyama turuncu..sevgili NİL aynı benim charm mel bunlar o kdr yeşil bendekiler de bunlar nasıl ocre :S olamaz yahu VETMAN ne diyor bu işe ? o bilir belki doğrusunu
brownicim ,bende inanamadım gözlerime çıkardım lensi baktım iyice boyamalar turuncu ,bildiğimiz turuncu ocre yani.. mel in boyamasını biliorum değil.. bende bu hali aldı herhalde,mele yakın bir ocre mi bilemediğim göremediğim bir boyama şeklimi bilemm ama boyama turuncu..
rica etsem bana charm melli foto atarmısın ,ister buradan ister özelden,karşıdan eçık yeşil durmuyor ama gözüm koyu diye büyük ihtimal,elamsı duruyor karşıdan kahve yeşil karışımı..ama bal hazel amber vs yok .. vetman girdi gördü ,eski seri ocre olarak yorumladı..
edit:netten arattım gördüm canım ,benimkiler o kadar açık olmadı bende ,resimleri karşılaştırısan seninkiler açık ..
canımcığım açık koyusundan ziyade yeşil durmuş bunlar bildiğin mel yeşili durmuş yani hiç ballık yok senin eski ocreler böyle değildi ama onla da mı boyamaları aynı diyosun.. çok tuhaf yaa nasıl olur bu kdr yeşil.. bunları bence solotica cılar şişelerken meli ocre şişesine koymuşlar olur mu olur yani :) bu kdr yeşil olur mu yahu :)
canım boyaması turuncu ama neyse sağlık olsun ..
charm ocre nin bal tonu bana yar olmayacak gibivar bir kısmetsizliğim ..
keşke charm mel olaydı bu ,onlar da bal hazel tonu varmiş bir arkadaşa
varsa benimle yeni seri ocre yada charm mel-ıce takası yapmak isteyen değişim yapabiliriz,elimdeki lenlser 16 günlük...neyse ben cor grafitelerimin son halini ekliyim size
sevgili NİL aynı benim charm mel bunlar o kdr yeşil bendekiler de bunlar nasıl ocre :S olamaz yahu VETMAN ne diyor bu işe ? o bilir belki doğrusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?