Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ekteki gözler nasıl mavimacım:))))hep söylerim en güzel göz SEVGİyle bakan gözdür...yürekteki iyiliği dışarı yansıtan gözdür...

Eklentiler

• $uglyeyes.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 31
ekteki gözler nasıl mavimacım:))))hep söylerim en güzel göz SEVGİyle bakan gözdür...yürekteki iyiliği dışarı yansıtan gözdür...

tek kelime sölüyorum şekerim:

FAKE!

gerçi senin ne demek istediğini anladım vermek istediğin msjı güzel anlatıyor ama yine de bukadar da olmaz yani

arkadaşlar bende h.charm mel aldım çarşamba hala elime geçmedi heycanla bekliyorum acaba hiç yeni charm meli olan var mı foto koyabilir mi meraktan öldüm valla

ya şimdi çok üzüldüm bende charm mel diye seviniyordum charm mel buna göre nası durur sence bir fikrin var mı
ben nc mel kullanmıştım ama en açık olduğu zamanda kullandım çiğ bir yeşil olmuştu bende..
bu ise resmen charm mel oldu,ocre gibi değil yani ..bildiğin charm mel duruşu bu ve benzeri..

ve buda bildiğimiz charm mel

resim alıntıdır.....

Son düzenleme:
nil çok saol yanında sonunda sitede bana yardımcı olacak birileri çıktı benimki yeni seri char mel mi öyle bişeymiş galiba haresi daha az belirginmiş n.c gibi ama sein lensi görünce keşke ocre alsaymışım çünkü ben koyu durmasını istiyorum bu arada senin göz rengin ne benimki koyu kahve ama wetnam kendisininkinden daha açık olduğunu söyledi

canım rica ederim benim gözlerim çok çok koyu kahve (siyah)vetmanınkinden koyu benimki tabii..
bende daha açık bala dönük dursun diye aldım ama böyle çıktı..yeni seri meller hk. bilgim yok ,koyulaştı deniliyordu açıldı denildi yaz geldi diye vs ama bilemiyorum.. ama benim aldığım bu ocrenin ocre ile alakası nerdeyse yok ,charm mel gibi durdu siyah gözümde..daha evvelde ocre kullanmıştım ama bu farklı çıktı mel geçen yaz açıktı ama öyle bağırmıyordu,sende de açılmış bile olsa meller kötüduracağını sanmıyorum güzel olur bence,doğallıktan uzak olmaz endişe etme..mel çok riskli bir ton değil ..beğenirsin bence...yani bu benim ocreme aldanma bu sıradışı

yaaa gerçekten bunlar nasıl ocre? yeşillik var içinde...hiç anlam veremedim inan ki...enteresan geldi...cnm bence aldığın yere yolla bu fotoları derim eski ocrelerle beraber
canım eski ocrelerimle aynı boyaması resmen turuncu,birtane yeşil sarı noktacık yok... yani anlamış değilim ama boyaması turuncu ocre ile aynı,lenlser 16 günlük ve sadece 1 kez kullanıldı, belki ondan belki 15 gündür kullanılmadığı için solüsyonda çok fazla kaldı vs vs yada bunun duruşu bu benim gözümde böyle oldu ..belki zamanla özüne döner,aldığım arkadaş leventteki optikçiden almış ,ve yeni seri denilerek almış..neyse sağlık olsun..böyle kalırsa charm mel takıyorum gibi olacak,ocre yakıyorum gibi hissetmeyeceğim..olmadı satarım ,takas yaparım bakarım çaresine,bende üzgünüm ,işin kötüsü mel hiç sevmiyorum

bu arada parafin 1-2 sayfa geide arkadaş söyledi,onun cahrm melleri de kendi gözünde ocre tonunu vermiş hazel bal tonu olmuş..düşünüyorum da bende charm mel alsam honey diye geçiyor ya katologunda solotıcanın bende de hazel bal olurmuydu,şimdi ben birde ona takarım, amber hazel tonu bulacağım diye uğraş dur

sevgili NİL aynı benim charm mel bunlar o kdr yeşil bendekiler de bunlar nasıl ocre :S olamaz yahu VETMAN ne diyor bu işe ? o bilir belki doğrusunu

sevgili NİL aynı benim charm mel bunlar o kdr yeşil bendekiler de bunlar nasıl ocre :S olamaz yahu VETMAN ne diyor bu işe ? o bilir belki doğrusunu
brownicim ,bende inanamadım gözlerime çıkardım lensi baktım iyice boyamalar turuncu ,bildiğimiz turuncu ocre yani.. mel in boyamasını biliorum değil.. bende bu hali aldı herhalde,mele yakın bir ocre mi bilemediğim göremediğim bir boyama şeklimi bilemm ama boyama turuncu..

rica etsem bana charm melli foto atarmısın ,ister buradan ister özelden,karşıdan eçık yeşil durmuyor ama gözüm koyu diye büyük ihtimal,elamsı duruyor karşıdan kahve yeşil karışımı..ama bal hazel amber vs yok .. vetman girdi gördü ,eski seri ocre olarak yorumladı..

edit:netten arattım gördüm canım ,benimkiler o kadar açık olmadı bende ,resimleri karşılaştırısan seninkiler açık ..

Son düzenleme:

canımcığım açık koyusundan ziyade yeşil durmuş bunlar bildiğin mel yeşili durmuş yani hiç ballık yok senin eski ocreler böyle değildi ama onla da mı boyamaları aynı diyosun.. çok tuhaf yaa nasıl olur bu kdr yeşil.. bunları bence solotica cılar şişelerken meli ocre şişesine koymuşlar olur mu olur yani :) bu kdr yeşil olur mu yahu :)

canım boyaması turuncu ama neyse sağlık olsun ..
charm ocre nin bal tonu bana yar olmayacak gibivar bir kısmetsizliğim ..
keşke charm mel olaydı bu ,onlar da bal hazel tonu varmiş bir arkadaşa
varsa benimle yeni seri ocre yada charm mel-ıce takası yapmak isteyen değişim yapabiliriz,elimdeki lenlser 16 günlük... neyse ben cor grafitelerimin son halini ekliyim size

Son düzenleme:

flaşsız...
resimlerin üzerine tıklayın büyüsünler:)

Eklentiler

• $127.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

cnm bennce levetteki optikle bi konuş belki lensin boyamasında bi sorun vardır...

brownii İNŞALLAH benimkide senin gibi olur kızlar kargom geldi ama merkeze gidip almam gerekiyor bu arada benim 100 msjım olmadığı için buraya fotoğraf koyamıycam ama sizi bilgilendiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…