- Konu Sahibi White Mocha
- #27.301
çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu videolarınız, cristalin bile çok çok açmadığını görmüş oldum istediğim renk olmuş yani, mel denedim daha önce ben bile göremedim aynada kayboldu gitti renk menk vermedi, soloticalar opak değiller diye söyledi bana arkadaşlar bende umudumu kestim ama cristalleri önerdi arzu hanım sizde yardımcı olunca içim ferahladı doğrusufiyatına gelince biraz beklemem lazım almak için ama reng,imi bulduğuma sevindim :)
cristaller video da aslında olduğundan çok az daha koyu çıkmıştı diyebilirim, o gün hava kapalı idi çünkü, ama bunu baz alıp ona göre düşünebilirsiniz,en azından siyah gözü tatmin edebilecek kadar açıyor yarı opak olmasına rağmen..birde herkesin opaklık anlayışı farklı ,bazısına göre videodaki görüntü çok opak gelir bazısına hiç opak gelmez,mesela topazio ve quartzo gibi bir opaklık beklemeyin ama onlara kıyasla fazlasıyla doğal kıyaslanınca.. ortalama bir yorum olarak bence açıyor ,mel bende askeri yeşil duruyordu mesela ama cristal belli belirsiz diyemem yşil duruyordu grilik hiç yoktu bende mesela cristalde,çok çok fazla opaklık beklemiyorsanız ve yeşil olsun derseniz cristal siyah göz için birebir diyebilirim...hayırlısı olsun

ben bulabildiğim nc cristal resimlerimden ekliyorum sizin için

Son düzenleme: