- 26 Ağustos 2016
- 376
- 844
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adak olması muhtemel yada başka bir yorumda söylendiği gibi ruya da olabilir. Bize de getirir komsular bu gibi durumlarda. Gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz bence.
Ben artniyet aramazdim birde biliyorsa duyduysa hasta oldugunuzu cikamaz diye dusunmus almistir akliniz kaldiysa islatip kuslara verin havada soguk hepsi acSordum, şifa olsun dedi sadece. İki gündür yorgan döşek yatıyorum, içine doğdu galiba![]()
Ben artniyet aramazdim birde biliyorsa duyduysa hasta oldugunuzu cikamaz diye dusunmus almistir akliniz kaldiysa islatip kuslara verin havada soguk hepsi ac
sokak hayvanlarina ver.Az önce alt katımda oturan teyze bir somun ekmek getirdi, afiyet şifa olsun dedi, verdi gitti. Yaşlı, zararsız, tonton bir teyze. Acaba adak falan mı adadı ki? Sizce neydi bu? Niye zahmet ettin dedim ben de, iyi demiş miyim![]()
Bizim yöremizde bi kaza falan atlatıldığında verilmiş sadakan varmış ekmek ve tuz ver birine denir. O tarz bişey olabilir diye düşündüm.