son 1 hafta,fikirlerinize ihtiyacım var

o.m.a.y.r.a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
377
1
96
Ankara
meraba sevgili arkadaşlar,bi konuda ciddi anlamda sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Kendi yolunu asla bir başkasına göre çizme. Sen, senin için doğru bildiğini yap, olacağı varsa diğer şeyler bir şekilde olur. Ama öbür türlü çok pişman olursun, ve asla telafisi olmaz.

böyle biri için mi gideceksiniz?

bulunduğunuz ortamı terk edeceksiniz

işiniz mi yok kuzum, heyecan mı arıyorsunuzkaydirigubbakcemile2

teşekkürler haklısınız bende her zaman bu fikri savunurdum ama insan böyle bir duruma düşütüğünde düşünemiyor...

böyle biri için mi gideceksiniz?

bulunduğunuz ortamı terk edeceksiniz

işiniz mi yok kuzum, heyecan mı arıyorsunuzkaydirigubbakcemile2

:))))anlamlandıramadığım şu benim yarattığım huzursuzluktan ötürümü bu davranışları sergiliyor yoksa birşeyler bittiği için mi?buna cevap alamıyorum sorduğumda cok gurur yapan ve inat bi kişiliği var,şimdi aşkta gurur olmaz diyeceksiniz ama bazı insanların kişiliğinde oluyor işte...

sen ankarada kalmak istiyorsun ve orda kal, o olmasaydı orda kalacaktın değil mi
adam sana karşı net bir tutum sergilemiyor, kaçak dövüşen birinden ne bekliysoun ki

erkekleri anlamlandırmaya mı çalışıyorsun kaydirigubbakcemile3 boşa uğraşıyorsun

ankarada istediğin bölüm tutuyorsa kendi memleketinde kal

el oğlu için şehir şehir gezilmez

erkekler için kılını kıpırdatmaya değmezkötükedihüso

yaptığı davranışları anlamlandırmaya calışıyorum...neticede bazen hepimiz böyle oluyoruz...
doğru söylediklerinize saygı duyuyorum,ama şu var ki evlenmeyi düşündüğüm ve ailesiyle tanıştığım bir insan.yani boş beleş bi ilişki değil..sonucta bende cok dır dır yaptım günlerce..aynı sey bize yapılsa biz davranmazmıydı o şekilde...şimdi bana kızabilirsiniz ama ben burda o,bu şekilde davranıyo suçlu diyemem sonucta bende güzel giden ilişkinin içine limon sıktım sürekli ona guvensizliğimi belirterek...

sen ankarada kalmak istiyorsun ve orda kal, o olmasaydı orda kalacaktın değil mi
adam sana karşı net bir tutum sergilemiyor, kaçak dövüşen birinden ne bekliysoun ki

tabi ki o olmasaydı ankarada kalıcaktım...başka bi şehir aklımdan bile geçmiyordu...kaçak dövüşen biri gerçekten cok güzel bi tabir..teşekkürler.

boş beleş bir ilişki değilse şu anda size yardımcı olması gerekmiyor mu?

hata yaptığınızı düşünüyorsanız özrünüzü dilersiniz o da affeder boş beleş olmayan ilişkilerde.

şu durum da var madem evlenmeyi düşünüyordunuz, ilişkinizi boş beleş görmüyordunuz neden güvenmiyorsunuz veya güvensizliğinizi belirtiyorsunuz bu durum da çelişkili

"boş beleş" ifadeniz hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

valla canım hepimiz sevgilimize yada eşimize zaman zaman kapris, dırdır, kıskançlık yapıyoruz, bunlar kadınsal şeyler ama yine sevgilinin sana karşı genel geçer bi duruşu var mı ona bak,
ilişkinizden emin mi, gelecek planlarına devam ediyor mu, yani bu soruların cevapları çok önemli, bunlar devam ediyodur ama sana kızıdığı için surat yapmaya da devam ediyodur, ikisi farklı olaylar
yoksa ilişkiniz hakkında çelişkiliyse tavrı, asıl tehlikeli olan durum bu, o zaman antalyayı yazmamalısın

:))harikasınız mesajlarınız gülümsetiyo beni...benim dırdır kaprislerime kadar çok hoştu gayet rayında güzeldi ama olan oldu(güvensizliğim de en başından beri değil bazı yaşadığımız sorunlardan dolayı son zamanda ortaya cıktı,paranoyak bi insanım bunuda belirteyim:)sonrasında boş beleşe dönüştü birden bire
daha net anlattığımı düşünüyorum,çelişkiden kurtarmıstır umarım sizi

bu sorduğunuz sorular zaten benim beynimi kemiren sorular,net cevap alamıyorum hala oraya gelmemi istiyo musun ,benle bir gelecek düşünüyor musun diye soruyorum...
cevabı:BENİM AĞZIMDAN LAF BİR KERE CIKAR BEN SANA Bİ KERE GEL DEDİM SÜREKLİ BUNU SÖYLEMEK HOŞUMA GİTMİYO diyo..çok sert bi erkek zaten...cidden inanılmaz kararsızım,çok emek verdim..inanın emek vermesem zaten takmam hayatıma bakarım ama bi ilişkide emek varsa düşünmek gerekiyo sonunda yemek olabilir:)

valla şuan içinde bulunduğun pozisyon bana pek hoş gelmedi, senin açından
yani evet gel derse gideceksin, gelme derse gitmiceksin, sadece seçilen tarafmışsın gibi, seçen ve karar veren sadece oymuş gibi ilişkide etkisiz elemanmışsın gibi
belkide ben ankarayı yazcam bu şekilde de devam edebilirsiz diye zarf atmalısın, bakalım tepkisi ne olacak, işe yarar mı dersin

ben de diğer arkadaşlara katılıyorum..hayatını bi erkeğe göre şekillendirme..yanlış anlama ama ne biliym nişanlı olsaydınız ya da uzun bi ilişkiniz olmuş olsaydı tamam git derdim..ama 4-5 ay çok kısa bir zaman dilimi..sen Ankara'da yaşamak istiyorsan Ankara'yı yaz..sonra ayrılırsanız çok üzülürsün çünkü böyle bir olay arkadaşımın başına gelmişti...ama tabi aranızda olan biteni, ilişkinizin gidişatını sen daha iyi bilirsin..istersen karşına al ve ciddi ciddi konuş..bu senin geleceğini etkileyecek bir karar..yeni bir kentte düzen kurmak öyle kolay değil..tecrübeyle sabit!

Bence kesinlikle Ankara yaz.
Sonra baktın ki ilişki güzel bir şekilde devam ediyor, iş ciddiye de biniyor, çok gerekiyorsa yatay geçiş yaparsın.
Nasılsa böyle bir şansın var.
Bir yıl içinde her şey daha netleşmiş olur.
Belki de iyi ki gitmemişim dersin.

ben ilişkimiz de sorun başladığından beri ankara yazıcam diyorum ben böyle dedikçe düzelmiyo belkide..yani burda böyle size karşı içimin acısını belli ediyorum fakat ona karşı hiç bi zaman eğilmiyorum.teşekkür ederim yorumlarınız için.

çok teşekkürler değerli fikirleriniz için inanın rahatlıyorum okudukça..

çok teşekkürler,zamanınızı ayırıp yardımcı olmaya calıştığınız için.haklısınız enine boyuna düşünüyrum zaten.sonuclarını tartıp biçiyorum...ve biterse cok üzülürüm geri dönüşümde olmaz..yeni bi şehir bambaşka bi hayat cok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…