bi üniversiteyi zaten ankarada okumuşsun.
ben 17 yaşında üniversiteyi kazandığım gibi kaçtım valla, üniversite dışardayken güzel geliyor bana.
sevgilin için olmasa bile başka bi şehre gitmek lazım bence.
bu konuda tamamen sana katılıyorum iste dovecum:)
üniversite imkanın varsa eğer,başka bir sehirde okunması gereken bir şey..
bana annem çok demişti Bilkent yaz diye,dinlemedim
ailemin dizinin dibinden ayrılmam,izmir i asla terk edemem dedim ama sonra okulda sehir disından gelen arkadaşları gördükçe icim eridi resmen..
bambaşka bir deneyim oldu onlar için ailelerinden uzak yasamak..ve eminim benden daha çok şey hayat tecrübesine sahip oldular..
şimdiki aklım olsa annemi dinlerdim :)
ama kısmet değilmiş..
konu sahibine gelince;senin seçmen gereken sehir,mekan vs değil..seçmen gereken okul ve bölüm olmalı..Ankara daki üniversite mı iyi yoksa Antalya daki mı?hangisinin hangi bölümü sana hitab ediyor?hangisinden mezun olursan,diğer mezunlardan bir artin olur?kusura bakma ama senin düşünmen gereken bunlar.secim yapman gereken bunlar..sen kalkıp sırf erkek arkadasın uğruna bunca yıllık emegini,ailenin emegini elinin tersiyle itip,bunları hesaba katmadan bir secim yaparsan eğer;şuraya yazıyorum;pişman olursun..
belki kızacaksın bana,ama daha çok küçüksün..ben senin yaslarindayken babam 'hayat sandığın kadar toz pembe değil,in o bulutlardan' derdi de bı tarafıma sallamazdim..şimdi bir baskasına bu lafları söyleyeceğim aklımın ucundan gecmezdi..
umarım ben haksız sen hakli çıkarsın..umarım ben yanılırım..umarım pişman olmayacağın kararlar verirsin..