son 1 hafta,fikirlerinize ihtiyacım var

Hadi Sınavı Kazandın Onun Yanına Gittin Bir Süre Sonra Senden Sıkıldı Ayrıldı.
Daha Sonra Yapılabilecekler Hakkında Herhangi Bir Plan Yaptınmı.?
Seni O Kadar İstiyorsa O Ankaraya Gelsin Sen Neden Antalya'ya Gidiyorsun ki.?

yaş olarak muhakkak benden büyüksünüzdür ama hayat tecrübesine gelince yaşdan ziyade insanın yaşadıkları ön plana çıkıyo,şu anda sizden daha çok hayat tecrübesine sahibim diyemem sizi tanımıyorum çünkü.ama ben liseden yeni cıkmış;erkek uğruna şehir şehir gezecek tarzdada toy bi genç kız değilim...

ankarada güzel bir mühendislik bölümünü bitirdim o alanda çalışmak istemiyorum,bayanlar açısından zor bi iş hayatı çünkü.şimdide da öğretmenlik kazandım...ve şu saniyeye gelene kadar hayatımı ben kendim ilmik ilmik ördüm....
haaa gittiğimde hangi okul olursa olsun,mezun olduğumda nerde istersem calışabilirim.okulun önemi yok bu bölümde,ankarada olsa antalyada olsa...burda demek istediğimi az çok üniversite hayatını bölümleri bilenler anlıcaktır....

yazmıssınız ya ayrılırsanız ya pişman olursan...vsvs tabiki bunları bende düşünecek kadar beyne sahibim,hatta hayatta bi hamle yapmadan önce mutlaka 3 sonrasını hesap eden bi insanım..
fikir almak istedim,akıl değil...sonucta en son kararı ölçüp tartıp ben vericem..sakın kimse bunlar gerçekler tarzında konuşmasın lütfen,çnkü ben bu 3-4 sayfalık kısımda kimin neyi ne için kimin ne amaçla hangi ruh haliyle yazdığını anlıyacak kadar asfalt çiğnedim:)
bu kelimelerimi sizleri yermek için de yazmıyorum lütfen kimse üstüne alınmasın ve bana saldıraya geçmesin lütfen yazarkende empati yapın biraz,40 a yakın cevap gelmiş 35 e yakını gitme ankarada kal,acaba gerçek hayatta herkes bu kadar mantığıyla mı hareket ediyo,umarım öyledir bu beni mutlu eder ki bu hayatta tüm acılar,kederler üzüntüler min seviyeye iner

Fikir İstiyorsun Karşındaki Bunca İnsanı Küçük Görüyorsun Sorma O Zaman Git Ölç Tart Karar Ver Ne Yapacaksan Yap.
Buradaki İnsanlarda Sonuçta Sana Zaman Ayırıp Birşeyler Yazıyor.

iyide canım sende diyorsun mantığım kal duygularım git diyor diye,
sonuçta biz senin yaşadığın duyguları yaşamıyoruz ki, yaşamayamız, duyumsamaya çalışsak ne kadar duyumsayabiliriz, sadece mantıklı olanı söylüyoruz dediğin gibi, ayrıca son cümlelerinde gayet doğru tespitler var, insanlar mantıklarıyla hareket etselerdi hayatta daha az acı çekerlerdi.
sonuçta sen zaten sıralamanı yapmışsın, aklında bi soru işareti kalmamış demekki artık

Fikir İstiyorsun Karşındaki Bunca İnsanı Küçük Görüyorsun Sorma O Zaman Git Ölç Tart Karar Ver Ne Yapacaksan Yap.
Buradaki İnsanlarda Sonuçta Sana Zaman Ayırıp Birşeyler Yazıyor.

canım benim ben kimseyi küçük görmüyorum farkındaysan fikir istediğimi de belirttim neden böyle bi kanıya vardın bilmiyorum ama yanlış düşünmüşsün
yaradanı severim yaradandan ötürü benim hayat felsem budur..
görüşlerimi hissettiklerimi belirtmem hataysa ve küçük görmeyse bu hayatta kimse konuşmasın sussun.tamam siz haklısınız ben ankara yazıcam mi deseydim,o noktada da başkalarına göre hareket etmiş olucaktım.bu şekilde cevaplar gelicekti anlatabiliyo muyum ?fikirleri alırım hepsini yoğururum ve en son kararı veririm...ki burda yazılan her kelime hazine değerinde kimseyi küçük görmüyorum yanii... yasakkelime

teşekkürler..tabi ki yaptım mantığıma göre ama içim cız ediyo anlatabiliyo muyum..o noktada insanlar; sorunlarını kafasına takılanları paylaşmak istiyo..sonucta ne demişler sevgi paylaştıkça coğalır,dertler paylaştıkça azalır..akıl akıldan üstündür.. her bir yazılana ihtiyacım var ki burda cırpınıyorum bişeyler duyabilmek için..küçük görme denmiş,bu yazdıklarımı kırk yıl düşünsem küçük görme olarak değerlendirmem.ama insan işte herkes farklı yerden anlıyor...

ben senin ikinci universiten olduğunu bilmiyordum öncelikle bunu belirtmek isterim..
fikir sormussun akıl değil..
şahsım adına konuşacak olursam,akıl vermeye çalışmadım..
tabiikide bende hayatımın hiç bir döneminde mantığımla hareket etmedim..zaman zaman bunun pişmanlığını da yasadım,mutluluğunu da..
üniversite tercihi,üniversitelerin egitimi..konularında bilgi sahibiyim üniversite okuduğum için..
hayat tabiikide senin hayatın..ister ankara da okursun ister antalya da ister fizan da..bu beni ne ilgilendirir ne de bana ucu dokunur :) ama burada kendi hayatımda yaptıgım pişmanlığı dile getirerek fikir vermek istedim sana..herkesin yaşadığı kendine,tecrübesi de kendine..
zaten umarım ben haksız sen haklı çıkarsın dedim..
yine aynı şeyi söylüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…