- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Ofkeyle kalkan zararla oturur evet. Huyunuzuda biliyorsunuz. Yapmayin bence. Belki size soylemek istemiyor uzulursunuz diye. Belli ki canini sıkan bir durum var. Sessiz kalin tepkinizi oyle koyun bence elbet anlar tepkinizi. Sessizlikte guzel bir cevaptir.Bundan 2 gun once birlikte film izledik pc den araba baktik arabamizi yeni sattik ve ise arabayla gittigi icin biran evel bulup almasi lazim internetten bakiyoruz hersey guzel hic bi sorun yoktu opustuk ettik yattik sabah ise gitti aradim sesi soguk resmi gonulsuz konustu hayirdir sesin kotu geliyo dedim yorgunum dedi ustelemedim aksam oldu eve geldi kizlarim hep onu kapida bekler oda onlara hergun ufak defek biseyler getirir sarilir sever naber beybi filan konusur
Neyse kapiyi actim selam sabah yok sanki bisey yaptim da tavir aliyo gibi
Is yerinde mi bisey oldu
Yok
Ben mi bilmeden bisey yaptim
Yok dedimya yorgunum
Ya diyorum sen hep yorgunsun ama bu hal baska hal bisey olmus iste
Yok diye bisey demiyo hemen odaya girdi yemek filan yemeden acti araba bakiyo ne cocuklarin ne benim yuzume bakmiyo
Catmadim
Gittim yattim
Bugun oldu
Sabahtan aksama kadar hic aramadi beni ben aradim naber diye aksama pohaca yapcam dedim bu yine soguk konistu kapadi
Aksam geldi hic yuzume bakmiyo bi triplerde
Nolduysa soyle diye yine usteledim kac sefer insanca sakinca sordum
Hic bisey yok yorgunum diyo
Bende dayanamadim bagirdim derdin ne senin insan yorgun olunca selam sabah vermezmi bi cift laf etmezmi sende bisey var vs...diye
Tek kelime etmedi sinirlerim zipladi iyice
Mutfaga gittim agladim bagra bagira
Geldi mutfaga ; delimisin ne agliyon dedi ve gitti iceri
Yaptigim pohacadan da yemedi canim istemiyo sonra yerim diye
Cok moralim bozuk
Bisey yapmadigima eminim
Hayir canini sıkan bisey tabiki olabilirde bana niye aksami zehir ediyon ben gotunde dolanip hos tutuyum dedikce
Napiyim ben simdi
Birazda o uzulsun cok agladim napiyim simdi deyin hele
Cok fevri bi tipim ofkeyle kalkip zarsrla oturabilirim
Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadimPeki sana ne düşündürüyor böyle olması..
Ayrıca poĞaçayı yemedi mi
Kiz yok hic bi kotu huyu yok bana herseyi oter ben sormadan her konuda fikrimide alir hani oyle arkadamdan soylemeden bisey yapcak sanmiyorum yani bu daha cok bana gicik oluyo gormezden geliyo gibi davraniyo ama bende kendimden eminim hic bisey yapmadimBi haltlar oldugu belli ama senle alakasi yok bence. Arabayla ilgili olumsuz bir gelisme ilabilir. Sana soylemwdigi bir sorunu var bence. Ailesiyle ilgili olabilir. Ne bilim benim aklima araba parasini ailesi istemistir belki o da vermistir. Ya da ne bilim kumar aliskanligi felan varsa oraya gitmis olabilir para. Ay ben de cok supheciyim ama bu kk da neler okuduk. Aklima her turlu sey geliyor.
Ne olursa olsun sizinle paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Ben olsam gayet soğuk davranırdım söyleyene kadar ...Bundan 2 gun once birlikte film izledik pc den araba baktik arabamizi yeni sattik ve ise arabayla gittigi icin biran evel bulup almasi lazim internetten bakiyoruz hersey guzel hic bi sorun yoktu opustuk ettik yattik sabah ise gitti aradim sesi soguk resmi gonulsuz konustu hayirdir sesin kotu geliyo dedim yorgunum dedi ustelemedim aksam oldu eve geldi kizlarim hep onu kapida bekler oda onlara hergun ufak defek biseyler getirir sarilir sever naber beybi filan konusur
Is yerinde mi bisey oldu
Yok
Yok dedimya yorgunum
Yok diye bisey demiyo hemen odaya girdi yemek filan yemeden acti araba bakiyo ne cocuklarin ne benim yuzume bakmiyo
Catmadim
Gittim yattim
Bugun oldu
Sabahtan aksama kadar hic aramadi beni ben aradim naber diye aksama pohaca yapcam dedim bu yine soguk konistu kapadi
Bende dayanamadim bagirdim derdin ne senin insan yorgun olunca selam sabah vermezmi bi cift laf etmezmi sende bisey var vs...diye
Cok moralim bozuk
Bisey yapmadigima eminim
Hayir canini sıkan bisey tabiki olabilirde bana niye aksami zehir ediyon ben gotunde dolanip hos tutuyum dedikce
Napiyim ben simdi
Belki bir sorunu vardır. Ben de sorunlarımı kendim çözmeye çalışırım kimseye anlatmam. Zıkkım yesin lafı hiç hoş olmamış.Sonuçta o sizin eşiniz. Yıllardır eşlerinden çeken bayanlar varken sizin 2 gün içerisinde olan bir değişim için bu denli öfkelenmeniz çok saçma. Adamı bir süre rahat bırakın.Zamanı gelince kendisi anlatır.Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadim
Bana araba parasını ya kaptırdı yada mecbur birine verdi alamıyor gibi geldi, bi sıkıntı varBundan 2 gun once birlikte film izledik pc den araba baktik arabamizi yeni sattik ve ise arabayla gittigi icin biran evel bulup almasi lazim internetten bakiyoruz hersey guzel hic bi sorun yoktu opustuk ettik yattik sabah ise gitti aradim sesi soguk resmi gonulsuz konustu hayirdir sesin kotu geliyo dedim yorgunum dedi ustelemedim aksam oldu eve geldi kizlarim hep onu kapida bekler oda onlara hergun ufak defek biseyler getirir sarilir sever naber beybi filan konusur
Is yerinde mi bisey oldu
Yok
Yok dedimya yorgunum
Catmadim
Gittim yattim
Bugun oldu
Cok moralim bozuk
Bisey yapmadigima eminim
Napiyim ben simdi
Valla hep böyle tatlım balımsa bu hiç hoş değil.Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?