son 2 gundur taniyamadigim ani degisen kocam

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Bundan 2 gun once birlikte film izledik pc den araba baktik arabamizi yeni sattik ve ise arabayla gittigi icin biran evel bulup almasi lazim internetten bakiyoruz hersey guzel hic bi sorun yoktu opustuk ettik yattik sabah ise gitti aradim sesi soguk resmi gonulsuz konustu hayirdir sesin kotu geliyo dedim yorgunum dedi ustelemedim aksam oldu eve geldi kizlarim hep onu kapida bekler oda onlara hergun ufak defek biseyler getirir sarilir sever naber beybi filan konusur
Neyse kapiyi actim selam sabah yok sanki bisey yaptim da tavir aliyo gibi
Is yerinde mi bisey oldu
Yok
Ben mi bilmeden bisey yaptim
Yok dedimya yorgunum
Ya diyorum sen hep yorgunsun ama bu hal baska hal bisey olmus iste
Yok diye bisey demiyo hemen odaya girdi yemek filan yemeden acti araba bakiyo ne cocuklarin ne benim yuzume bakmiyo
Catmadim
Gittim yattim
Bugun oldu
Sabahtan aksama kadar hic aramadi beni ben aradim naber diye aksama pohaca yapcam dedim bu yine soguk konistu kapadi
Aksam geldi hic yuzume bakmiyo bi triplerde
Nolduysa soyle diye yine usteledim kac sefer insanca sakinca sordum
Hic bisey yok yorgunum diyo
Bende dayanamadim bagirdim derdin ne senin insan yorgun olunca selam sabah vermezmi bi cift laf etmezmi sende bisey var vs...diye
Tek kelime etmedi sinirlerim zipladi iyice
Mutfaga gittim agladim bagra bagira
Geldi mutfaga ; delimisin ne agliyon dedi ve gitti iceri
Yaptigim pohacadan da yemedi canim istemiyo sonra yerim diye
Cok moralim bozuk
Bisey yapmadigima eminim
Hayir canini sıkan bisey tabiki olabilirde bana niye aksami zehir ediyon ben gotunde dolanip hos tutuyum dedikce
Napiyim ben simdi
Birazda o uzulsun cok agladim napiyim simdi deyin hele
Cok fevri bi tipim ofkeyle kalkip zarsrla oturabilirim

Sakin kalıp beklemen gerek şuan.
Belli ki senin sormanla anlatmayacak belki iş yerinde, belki annesi vs ile ilgili bir durum olabilir. Kendisinin dökülmesini bekle. Normal davranıp üstüne gitmediğinde kendisinin gelip anlatacağını düşünüyorum

Belki işyerinde sorun yaşıyordur bu kadar üstüne gitmek yerine anlayışla bekleyin mutlaka kokusu çıkar

Ofkeyle kalkan zararla oturur evet. Huyunuzuda biliyorsunuz. Yapmayin bence. Belki size soylemek istemiyor uzulursunuz diye. Belli ki canini sıkan bir durum var. Sessiz kalin tepkinizi oyle koyun bence elbet anlar tepkinizi. Sessizlikte guzel bir cevaptir.

Bi haltlar oldugu belli ama senle alakasi yok bence. Arabayla ilgili olumsuz bir gelisme ilabilir. Sana soylemwdigi bir sorunu var bence. Ailesiyle ilgili olabilir. Ne bilim benim aklima araba parasini ailesi istemistir belki o da vermistir. Ya da ne bilim kumar aliskanligi felan varsa oraya gitmis olabilir para. Ay ben de cok supheciyim ama bu kk da neler okuduk. Aklima her turlu sey geliyor.

sakin olun önce.
belki laf arasında geçen birşeye takıldı.
derdini söylemeyip çocuk gibi davranan adamlarda çok itici oluyor.
kadının neysede erkeğin nazlisida hiç çekilmiyor
üstüne gitmeyin elbet anlatacak.
doğal davranın yeter.bir noktada içinde tutmayı bırakır:)
ciddi bir sorunu yoktur umarım.sizi üzmemek için gizlemeside bir ihtimal..

Kiz yok hic bi kotu huyu yok bana herseyi oter ben sormadan her konuda fikrimide alir hani oyle arkadamdan soylemeden bisey yapcak sanmiyorum yani bu daha cok bana gicik oluyo gormezden geliyo gibi davraniyo ama bende kendimden eminim hic bisey yapmadim

Ne olursa olsun sizinle paylaşması gerektiğini düşünüyorum. Ben olsam gayet soğuk davranırdım söyleyene kadar ...

Belki iş yerinde gururunu kiracak bir sey oldu size de anlatamiyordur kendini ezik hissetmemek için.

Bence siz de kösenize çekilin ya da sinirli olmak yerine gidin ellerinden tutun yüzünü sevin onun sizinbicin ne kadar degerli oldugunu anlatın, onu üzgün görmenin sizi ne kadar acıttığını varsa bir problem sizinle paylasmasını, simdiye kadar ve bundan sonra da acısına iyi gelmek istediginizi vs.. nasılsa aranzdaki muhabbet o sekilde konusun iste. Ben sanki eşinizin gururu kırılmış gibi hissettim

Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadim
Belki bir sorunu vardır. Ben de sorunlarımı kendim çözmeye çalışırım kimseye anlatmam. Zıkkım yesin lafı hiç hoş olmamış.Sonuçta o sizin eşiniz. Yıllardır eşlerinden çeken bayanlar varken sizin 2 gün içerisinde olan bir değişim için bu denli öfkelenmeniz çok saçma. Adamı bir süre rahat bırakın.Zamanı gelince kendisi anlatır.

Belki bir sıkıntısı sorunu olabilir.paylasmak istememis olabilir.(gerci ben paylasilmamasi taraftari olamam boyle bir durumda ) paylasmak iatemedigi konunun etkisinide gizlemeyi becerebilecek biri olmali.cunku kadinlar herseyi hisseder.eslerini tanir.olayin yorgunluk olmadigini dusunuyorum.yorgunluk bedensel enerjiyi cokertir. Duygusal enerjinin sesi kisilir sadece. Ustune gitmeyin. haftasonu yaklasiyor.yorgunlul gidecek

Siz daha soğuk kanlı olun.
Eşinizdeki ani değişimi farketseniz bile kendisi gelip anlatana kadar sormayın,anlattıktan sonra öyle üstünde çok durmayın.
Hisleriniz size ne diyorsa doğrudur,durum değerlendirmenizi yapın ve anlamaya çalışın.

İlle de birşey yapmış olmanız gerekmiyor neden bu kadar kişiselleştiriyorsunuz olayı. Ben de üstüme gelinmesinden hiç hoşlanmam bazen sebepsiz yere enerjimiz çok düşük olabiliyor bunda kimsenin bir suçu yokki. Bu tamamen kişinin kendisiyle alakalı. Biraz kendi haline bırakın inanın bu kadar yıpranmanıza değmez.

Bana araba parasını ya kaptırdı yada mecbur birine verdi alamıyor gibi geldi, bi sıkıntı var

Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadim
Valla hep böyle tatlım balımsa bu hiç hoş değil.
Ani değişikliklerden ben de nefret ederim.
Hiç de hoş şeyler düşünemem .
Allah yardımcın olsun,çok fevri olmamaya gayret et.

bi uzmandan duymuştum
adam işle vs aile dışı bişeyle ilgili canı sıkkındır aklında bazı sorular vardır bunu düşünürken kabuğuna çekilir ve kadın bunu üstüne alınır
o hocanın anlattığının aynısını yazmışsın
bi sorunu olsaydı seninle ilgili sen ağlayınca derdi
ya iş yerinde problem var ya da arabasızlığa takılmış adam
problem yapma

arkadaşlarında dediği gibi size anlatmak istemediği bir sorunu var.
kendisiyle cebelleştiği bir konu oldu çözememiştir veya kendisinden beklemediği bir hata yapmıştır. ruhi iniş çıkışlar, kararsızlıklar, nefsimize hoş gelen bir şeyi reddetmek vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…