son 2 gundur taniyamadigim ani degisen kocam

Can'ı birşeye sıkılmıştır bence üsteleme o anlatmadıkça.Sana özel birşey degil demekki...Nasılsa anlatır.Üsteledikçe iyice gerilir ve o Zaman sorun çıkar.

Sinirlenme bukadar sakin ol bekle biraz günlerce uzatırsa ozaman sende koyarsın tepkini.belki gururunu kıracak bişey olmuştur işle ilgili anlatmak istemiyordur sana üstüne gitme bakalım nasıl olsa çıkar kokusu

Adam size aglamaniz gereken bagirmaniz gereken bisey yapmamis ki lise asik triplerine girmissiniz.
Ben olsam gun icin de aramazdim.aksam bende soguk davranirdim isime gucume bakardim aglayip bagirmazdim ama.
Muhtemelen bir sikintiai var esinizin yya gorimce kv yada baska bisey doldurulmus olabilir sakin ve stabil kalin.nokdu noldu yapmayin

rahat bırak. erkekler kafalarında ki sorıunu kendileri de çözemiyorsa susmayı ve somurtmayı severler. o sorıunu kendi içinde çösün. relax.

sattiginiz arabanin parasi nerde ?
onun basina bi is gelmis olabilirmi ? ne bileyum ailesie verlis,borsa oynamis vs vs hersey olabilir

Yakınlarda özel gününüz var mı? Doğum günü evlilik yıldönümü vs... Çok iyimser düşünüyorum galiba ama size bı sürpriz yapacak olabilir mı öncesinde sizi sinirlendirmek umursamiyor gibi görünmek istemiş olabilir. Okur okumaz bu geldi yani benim aklıma.
Ay çok mu iyi niyetli düşündüm ne.

Iyi akşamlar,açtığınız bir diğer konuda da eşiniz size karşı mesafeli ve sevgisini göstermeyen biriydi...
Şimdi ise yorumlarda yazdığınıza göre 'eskiden aşkım der sarılır operdi' demiştiniz
Ben hiçbirsey anlamadım

Yedi zikkim yesin ne hakkin var beni boyle uzmeye diyorum o kadar soguk kanli ki ben naptim bisey yapmadimki yorgunum diyo ama normalde askim der bi oper iki takilir bu is yorgunluk degilde anlamadim

Işte buda diğer konunuz

aa o uye bu uyemii
hiçbisey anlamadim ben
gerçekse iki konuda ki sahte duuryor nedense :)
diyecek bisey bulamaidm valla
Evet o üye bu üye.
Biz sadece konulara dikkat ediyoruz ama aptal değiliz tabiki benim gözümden kaçmadı bir açıklaması vardır herhalde

Evet o üye bu üye.
Biz sadece konulara dikkat ediyoruz ama aptal değiliz tabiki benim gözümden kaçmadı bir açıklaması vardır herhalde
aptallik deilde gunde o kdr konu açiliyor nicklere pek bakmam ben
anca geçmisi arastirisam oyle

açiklamasini çok merak ettim ama konu gerçekse kendide bilmiyodur
aklima bisey geldi

konu sahibesi esin burayi okuyup sana kizmis olabiliRMI ?

Iyide böyle durumlarda sürekli , neyin var neyin var denmez ki ? Sorulur , cevabı alınır. Sonra zamana bırakılır.
Devamlı sordukça o da kendinde boncuk arar. Insan psikolojisi ..
Nasılsa çıkar kokusu.

Bilmiyorum vallahi açıklaması varmı yokmu. Sende haklısın ben nickini değil profil fotosunu tanidim

Iyide konusunda da demiş, bazen karşılık verir diye. Bu konuda da 2 gündür diye yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…