son 2 gundur taniyamadigim ani degisen kocam

Geçen ben de yakaladım birini böyle. Amaç ne anlamıyorum ki ilgi çekmek mi

Aynı bizim ki Dr öyle .. işte bişey olur gelir bana tavır alır .. en en en çok kızdığım şeylerden biri .. böyle bişey yapmaya hakkı yok .. sonuçta ben onun işte neler yasadini bilemem.. ama bana yansıtır hep

Bence erkeklerde ara ara bizdeki adet dönemi gibi oluyor
Benim eşimde bazen aksi agresif olabiliyor neyin var deyince yok birşey YORGUNUM diyor gelde delirme
Kendi haline bırak en güzeli erkekler zor ve karmaşıklar
Benimki de bu ara adet döneminde sanırım

Şu an Bir yerlerde canı sıkkın bir adam var ve derdini bilmiyoruz , kafa patlatıyoruz derdi ne diye.. :)

Vhalla bizde pek normal değiliz

sessizlikten ben de çok korkarım, haklısın tedirgin olmakta. ama madem paylaşmıyor, gördüğün muamelenin aynısıyla karşılık ver derim.. bırak o rahatsız olsun.. en azından müsterih davranmış olursun

Bence konu sahibinin konuları çelişkili değil yani gayet normal dertleri neden kandırsın gelip burda milleti bu kanıya nasıl varıldı ilginç. ayrıca bahsedildiği gibi bi durum olsa yönetim el atardı

Konuya gelince
Eşiniz ilk defa mı böyle davranıyor

Konu sahibiiiii nerelerdesin ?konum gerçek ki değilmi hiç savunma din kendini biri şunu şikayet etsin zira şikayet etmeyi bilmiyorum

Susunca unutulacaginimi zannettim. Sayfada geziniyorsun bari cevap yazma zahmetinde bulun...

Her şeyden neden nem kaparsınız anlamam. Ben konularında bir çelişki görmedim kaldı ki konu sahibi fake falan değil burun estetiği konularından aşinayım kendisine. Yazamamış da olabilir malum iki çocuğu var.

Herseyden ben kaptığım yok.
Kaldırılmak boşa zaman harcamak istemiyorum o kadar bir açıklama yapabilirdi başka konular okuyacagina

Ay cok güldüm ya. istediği olmayınca ağlayan çocuklar olur ya ayni öyle davranmissin. Belli ki adamin canini sikan birsey olmus ve senlede ilgisi yok. Ama olayi evirmissin cevirmissin kendine baglamissin pes

Benim esimde böyle. Sık bogaz etme adamı az kafasini toplasin izin verde. Sonra gelir anlatir sana derdini.

Hanımlar,
konular veya üyeler fake'se şikayet et butonuna basarsınız yöneticiler inceler, ayrıca üye son yorumunu Perşembe gecesi yazmış, dün sabah siteye sadece giriş çıkış yapmış. Sitede olsa da yazmasa siteminizde haklısınız lakin üye sitede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…