Eveet çok mantıklı . Daha da hirslaniriz :) tamamdır mesela senin haftaya kilo hedefin nedir ?kızlar kendimize haftalık kilo verme hedefi koyalım veremediğimiz zaman o hafta fazladan 1 saat spor yada verdiğimizde 1 öğüne istediğimiz bir yiyecek tarzında ödül koyalım veya o hafta en fazla kilo veren ve an az kilo veren için geçerli olsun bu kurallar ne dersiniz
reglin ödemini atacağımda düşünülürse 1,5 kilo hedefimdirEveet çok mantıklı . Daha da hirslaniriz :) tamamdır mesela senin haftaya kilo hedefin nedir ?
Ooo ben bi haftada 500 gram anca verebilirim diye düşünüyorumreglin ödemini atacağımda düşünülürse 1,5 kilo hedefimdir
bence 2. fikrim daha mantıklıOoo ben bi haftada 500 gram anca verebilirim diye düşünüyorum
yarım kilo ne kız o zaman azcık arttır son gün su içmesenden yarım kilo verirsinAhahah yok yok hedef koyalım dediğin gibi veremezsek de yapacak bisey yok ama biz yine de hedef koyup cabalayalim belki de daha kolay vericez
yarım kilo ne kız o zaman azcık arttır son gün su içmesenden yarım kilo verirsin( ne fenayım )
sporada düzenli başlayalım artık havalarda azcık serinlese açık havada koşarız mis gibitamam o zaman 1 hafta da 1 kilo olsun ( hiç su içmeyim de yarım kilo gitsin )
Evet demi her evlinin evinde var bitseahahh hahh ilahibety21 hepimizde (evli bebeli olan) ondan bir adet mevcut hayatım, kullanmaya bakıcaksın en üst seviyede yararlanmaya bak, canını da hiiiç sıkma, bizim evde de var ondan :)))
Ben yürüyüşe çıkmiyorum arrik evde bacak hareketleri yapıyorumsporada düzenli başlayalım artık havalarda azcık serinlese açık havada koşarız mis gibi
İyi olur bencede"akşam 7 den sonra bişiycik yemedim" mesajları atmayı öneriyorum kendimize.. bu akşam ilk akşamımız olsun.
Evet tam tersi olmusakşama yiceğine gündüz yesene kız yemeğini
Hello honey here i am
you are late todayHello honey here i am
Canım hedef koymak iyi tabiki ceza korkuttu benikızlar kendimize haftalık kilo verme hedefi koyalım veremediğimiz zaman o hafta fazladan 1 saat spor yada verdiğimizde 1 öğüne istediğimiz bir yiyecek tarzında ödül koyalım veya o hafta en fazla kilo veren ve an az kilo veren için geçerli olsun bu kurallar ne dersiniz
1 saatcik fazladan spor oda hedefe ulaşamazsanCanım hedef koymak iyi tabiki ceza korkuttu beni
Wowwwreglin ödemini atacağımda düşünülürse 1,5 kilo hedefimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?