benimkide kek yapim felan diyor aman dedim yarın geçsinÖğlen 1 pogaca daha yedim başka bişey yemiyorum artık tuvalete de çıkamıyorum . Annem pogaca yapti dayanamadımbugün biraz daha azalttım dün çok fena yemek yedim
Pogaca da bittiğine göre yarın daha güzel beslenebilirim
2 gündür tık yok bende yarın tartilmaktan çok korkuyorumbenimkide kek yapim felan diyor aman dedim yarın geçsin
bakalım yarın 1 kilo vermiş olacak mısın2 gündür tık yok bende yarın tartilmaktan çok korkuyorum
Tabi ki hayirrrrrbakalım yarın 1 kilo vermiş olacak mısın
yarın sonuca bakalımda ona göre düşünürüzTabi ki hayirrrrr
Bana ne ceza vereceksiniz ?
Ben cezama razıyım
Sonu çok fena . Çok kizcaksin banayarın sonuca bakalımda ona göre düşünürüz
.........artı mı çıktın kız yoksa
anneme yok derken kalktım pastayı ben yaptım ruh halime anlam vermek imkansız bi yorumu olan varsa buyursun gelsin.........
Saol canim bugün ağrıyan yerim yok çok şükür 2-3gun iyiyim 4-5gun kötü. Allah beterinden saklasın .kizira dayanamadım aldım geldim.eşimde çok yoğun ve stresli en ufak şeyde bize bağırıyor. Kıza bagirincanım da bana bağırlık gibi hissediyorum. Ne zamana kadar dayanacagim bilemiyorumbety21 canımmm atak dönemin gelmiş senin galiba.. kızın gitmiş, eşin görevde.. herşey üst üste gelmiş sanki. Sabret. Umutsuzluğa kapılma. İnşallah bu günler tez geçer. Ama bil ki geçecek..
Tuvalet için açık otu iç canimÖğlen 1 pogaca daha yedim başka bişey yemiyorum artık tuvalete de çıkamıyorum . Annem pogaca yapti dayanamadımbugün biraz daha azalttım dün çok fena yemek yedim
Pogaca da bittiğine göre yarın daha güzel beslenebilirim
Canım bende yaptım bugün ıslak kek yaptım kızlar için insan dayanamiyor vallaanneme yok derken kalktım pastayı ben yaptım ruh halime anlam vermek imkansız bi yorumu olan varsa buyursun gelsin
bide yeni yaptım soğusun diye bekliyorum kaçta yerim allah bilirCanım bende yaptım bugün ıslak kek yaptım kızlar için insan dayanamiyor valla
Canım bi gün daha dişini siksaydin keşke 1hafta emek ettin.açlık otu nasıl gidiyorbide yeni yaptım soğusun diye bekliyorum kaçta yerim allah bilir
bilmiyorum belki olana kadar isteğim geçer yemem..Canım bi gün daha dişini siksaydin keşke 1hafta emek ettin.açlık otu nasıl gidiyor
yeme yeme boşverMutfağa gittikçe kek beni çağırıyor; 1 lokma baksana tadıma
Hayır diyorum.yarın salı. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?