Evet canım dedim ya karın agrisıyla uyanabilirsin diyebilmiyorum belki olana kadar isteğim geçer yemem..
açlık otunu yatmadan içiyorum sabah tuvalete çıkmada sıkıntı yaşamıyorum ama bugün etkisini erken gösterdi sabah 6 da karın ağrısıyla uyandım kalkmışken koşuya gitsem diye düşündüm uykumda açılmıştı ama vazgeçtim sonra
Ay bi kahve keyfim vardı ondan da oldum 1 haftadır kalp çarpıntısı var içmeye korkuyorumyeme yeme boşversade kahve yap bi tane
bu sabah uyanırsam gidim bari bende 2 gündür niyetine giriyorum ama kalkmıyorumEvet canım dedim ya karın agrisıyla uyanabilirsin diye.şimdi ben koca bi kupa yapacağım içinde 8tane atacağım bana ceza.keşke gitseydin koşuya ne güzel keşke bende yapabilsem hep erken uyanıp yürüyüşe çıkmak isterim hem uyanamam hem çocukları bırakacak kimsem olmaz
sütlü seviyorsan öyle iç canikomAy bi kahve keyfim vardı ondan da oldum 1 haftadır kalp çarpıntısı var içmeye korkuyorum
spor olabilir senin cezan dur bakalım diğerleride gelsinKizlar ben ölmüşüm aglayanim yok .
Yarın cezam ne olcak hadi simdiden söyleyin kendimi alistiriyim
ne yedin kızAyy tamam herkes itirafları dökülsun
Yarından itibaren yok
Bugün bu soylediklerimi yedim başka bişey yemedim ama dün. ..ne yedin kız
Bugün bu soylediklerimi yedim başka bişey yemedim ama dün. ..
Patates salatası
Bisürü pogaca
Koca bir bardak kola
1 dilim yaş pasta
Patlamış Mısır
Dondurma
...
Daha aklıma gelmiyo
Ben kesin +yarın sabahı bekliyorum merakla ben eksi çıkarımda 1.5 kilo olurmu
acayip şiş hissediyorum ve suçluBen kesin +
Sen inşallah -
Ya ben ne yapayım 2 gün olduacayip şiş hissediyorum ve suçlu
hayır bide cesarete bak tartı öncesi yapıyoruz her haltı
hayır bide cesarete bak tartı öncesi yapıyoruz her haltı
ben alarm kurup erken koşuya gidecem şimdilik planım buevet evet ben iki gün önceden başladım bide . Bakalım neler olcak yarın sabaha gerçi ben 1 de anca Kalkiyorum düzensiz uyku da kilo yapıyo sisiriyo
Ooo supersin vallaben alarm kurup erken koşuya gidecem şimdilik planım bu
( 1 de uyandı)Ooo supersin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?