yarın tuvalete çıkmak mühim2 gündür de içmeyi unutuyorum hep bugün içtim yarın sabaha rahatlarim inşallah
ben ilk aşk acısından zayıfladım aslında bu kadar sevip ayrılsammı ne yapsamAynen öyle yarın mutlaka çıkarım ama asıl Kilomu ogrenirim . Ya kıskançlık gibi de huyum yok ki birine inat zayıflasam. Onu da yapamıyorum hiç hırslı değilim
Ahahahaben ilk aşk acısından zayıfladım aslında bu kadar sevip ayrılsammı ne yapsam
ay bilmiyorum ne yapsakAhahahaama o zaman da uzuluyosun sana zarar . Bana da ters tepti bu çocuk önceden inceciktim sonra ne hale geldim yaglandim basenlerim çıktı civiklastim iyy
yok canım bende fazlalıklar orantılı gittimide hepsi gidiyor sadece yanlardan biraz şikayetçiyimhttp://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-504662.html
Şuan bunu okuyorum ve yarından itibaren düzenli bi şekilde yapmaya başlıyorum . Umarım ise yarar . Sende de basen sorunu var mı ?
Sporla çok kolay erir de işte düzenli yapmak lazım . Bende attığım o linkteki gibi sabah akşam makas hareketi yapıcam inşallah bende de ise yarar baya küçüldü diyolaryok canım bende fazlalıklar orantılı gittimide hepsi gidiyor sadece yanlardan biraz şikayetçiyim
bende yapim bari bir ikide karın hareketi eklerim müzikle beraber hiç yoktan iyidirSporla çok kolay erir de işte düzenli yapmak lazım . Bende attığım o linkteki gibi sabah akşam makas hareketi yapıcam inşallah bende de ise yarar baya küçüldü diyolar
yani tabiki ama işte sadece baseni eritip karın kalsın istemiyorum ben o yüzden karında çalışmam lazım , yarın ölçeyim bakim baseni 3 haftanın sonunda ne değişecek , hergün yapmazsam bana ceza verebilisiniz ( dizimde salatlık yaratmadığı takdirde)Sabah 300
Aksam 300 yapmış 3 hafta kadar bi süre içinde etkisini görmüş . Çok iyi değil mi ya yattığımiz yerden yapalım nolcak sanki . Sonuç alanlar çok fazla biz neden almayalim değil mi
hadi gazamız mübarek olsunAllah korusun dikkat edelim tabi ki . Bende yarın olcup başlıcam düzenli yapıcam . Benim tek problemim bacak basen. Gönerim falan yok zaten o yüzden baya alt kısma yüklenmem gerekiyo . Baya zorlarim kendimi
İyi geceler tatlı uykular. İnşallah güzel sonuçlar alırızhadi gazamız mübarek olsunben kaçar yarın görüşmek üzere iyi geceler diler sabah eksili sonuçlar görmeyi temenni ederim
itiraf geliyorr
1 dilim pasta
1 bardak yedigün
2 avuç çekirdek
açlık otunu 1 litre mi içsem keser mi ki acaba
İnanamıyorum 2 kasik makarnayla doy sonra önüne geleni ye bunları bir günde mi yedinBugün bu soylediklerimi yedim başka bişey yemedim ama dün. ..
Patates salatası
Bisürü pogaca
Koca bir bardak kola
1 dilim yaş pasta
Patlamış Mısır
Dondurma
...
Daha aklıma gelmiyo
İnşallah. ...İyi geceler tatlı uykular. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bende kendimi çok çirkin gorurdum 60li kilolarda sonra 90-80-70leri görünce boşuna kendimi uzmusum o günlere raziyimBari incecik olsam da o gözüme batmasa bu kadar gerçekten ben iyi hissetmiyorum kendimi ya aynaya bakınca çok çirkin gözüküyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?