Son 8 kilo..

Aynen öyle yarın mutlaka çıkarım ama asıl Kilomu ogrenirim . Ya kıskançlık gibi de huyum yok ki birine inat zayıflasam. Onu da yapamıyorum hiç hırslı değilim

Sporla çok kolay erir de işte düzenli yapmak lazım . Bende attığım o linkteki gibi sabah akşam makas hareketi yapıcam inşallah bende de ise yarar baya küçüldü diyolar
bende yapim bari bir ikide karın hareketi eklerim müzikle beraber hiç yoktan iyidir

Sabah 300
Aksam 300 yapmış 3 hafta kadar bi süre içinde etkisini görmüş . Çok iyi değil mi ya yattığımiz yerden yapalım nolcak sanki . Sonuç alanlar çok fazla biz neden almayalim değil mi

Sabah 300
Aksam 300 yapmış 3 hafta kadar bi süre içinde etkisini görmüş . Çok iyi değil mi ya yattığımiz yerden yapalım nolcak sanki . Sonuç alanlar çok fazla biz neden almayalim değil mi
yani tabiki ama işte sadece baseni eritip karın kalsın istemiyorum ben o yüzden karında çalışmam lazım , yarın ölçeyim bakim baseni 3 haftanın sonunda ne değişecek , hergün yapmazsam bana ceza verebilisiniz ( dizimde salatlık yaratmadığı takdirde)

Allah korusun dikkat edelim tabi ki . Bende yarın olcup başlıcam düzenli yapıcam . Benim tek problemim bacak basen. Gönerim falan yok zaten o yüzden baya alt kısma yüklenmem gerekiyo . Baya zorlarim kendimi

Allah korusun dikkat edelim tabi ki . Bende yarın olcup başlıcam düzenli yapıcam . Benim tek problemim bacak basen. Gönerim falan yok zaten o yüzden baya alt kısma yüklenmem gerekiyo . Baya zorlarim kendimi
hadi gazamız mübarek olsun ben kaçar yarın görüşmek üzere iyi geceler diler sabah eksili sonuçlar görmeyi temenni ederim

Bugün bu soylediklerimi yedim başka bişey yemedim ama dün. ..
Patates salatası
Bisürü pogaca
Koca bir bardak kola
1 dilim yaş pasta
Patlamış Mısır
Dondurma
...
Daha aklıma gelmiyo
İnanamıyorum 2 kasik makarnayla doy sonra önüne geleni ye bunları bir günde mi yedin çok kızdım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…