hiç uyumadan mı gitsem acabaAhahaha
Yok yok güzelce uykunu al o da önemli sonuçta şimdi uyumaya çalış sabah erken kalk . Şimdi uymazsan benim gibi tabi 1 de uyanirsin : Dhiç uyumadan mı gitsem acaba
uyku ne gezsin bu saatte bendeYok yok güzelce uykunu al o da önemli sonuçta şimdi uyumaya çalış sabah erken kalk . Şimdi uymazsan benim gibi tabi 1 de uyanirsin : D
Valla ben mışıl mışıl yatar uyurum da ... erkek arkadaşımla 2- 4 nöbeti tutuyorumuyku ne gezsin bu saatte bende
hahha nerde asker ne zaman geliyo sevdiceğinValla ben mışıl mışıl yatar uyurum da ... erkek arkadaşımla 2- 4 nöbeti tutuyorum
Amasya da asker 8 ay sonra geliyo inşallahhahha nerde asker ne zaman geliyo sevdiceğin
hadi inşallah daha varmış gelmesine Allah kavuştursunAmasya da asker 8 ay sonra geliyo inşallah
İnşallahhadi inşallah daha varmış gelmesine Allah kavuştursun
keşke antrenman videoları izleyerek zayıflasak o kadar çok izliyorum ki şimdiye 34 bededimİnşallah
İnternetten zayıf kızlara bakip gaza mi gelmeye çalışsam acaba
keşke antrenman videoları izleyerek zayıflasak o kadar çok izliyorum ki şimdiye 34 bededim
oyy oy ne olacak bu halimiz bende artık 36 beden istiyorumbende öyle genelde seyrediyorum yaparım diye ama ...
Bende bi popo var bi basen var anammmoyy oy ne olacak bu halimiz bende artık 36 beden istiyorum
çok moralim bozuldu şimdi yine yaBende bi popo var bi basen var anammm
Bide popom çatlak dolu birden kilo alonca çatladi
Benim de ...çok moralim bozuldu şimdi yine ya
bi sigara yakasım geldiBenim de ...
Yok yakma boşver içme . Ne anliyosun sigara içmekten. Bide iç organlarina zarar vermebi sigara yakasım geldi
açlık otu aldın mı senBöyle olmuyo gerçekten ... sabah ben cezama razıyım ama 1.5 kilo için bu hafta çok gayret edicem . İyice moralim bozuldu şimdi.
Hayır ben A101 den bi bitki cayi alıyorum onu içtiğim zaman da yaptırıyor açlık otu gibi aynı . Bazen karın ağrısıyla uyandiriyor . Daha bitmedi onu kullanıyorum suanaçlık otu aldın mı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?