Evet 1 günde yedim hepsini . Çok utanıyorumİnanamıyorum 2 kasik makarnayla doy sonra önüne geleni ye bunları bir günde mi yedinçok kızdım sana
şu mesaj beni o kadar çok mutlu ettiki ve azim verdi anlatamam tabiki yapacaksın herzaman destekçinim bende bayrama kadar hedef 65.9 olsada 65 görmek haydi bismillahKızlar usenmedim baktım geçen sene 21agustosta 75.0misim
16 eylülde 70.3 muşum
O zamanlar sıkı ip atlayıp üstüne spor yapıyormuşum 26 günde 5kilo vermişim olmayacak bişey değil yani araya bayram girmese aynı kilo hedefini koyardim malum bayramda et yeniyor bende cok severim bol bulmuşken. Ama size söz minimum ekmek hatta 0 olmasına uğraşırım.
Ve yeni hedef haftaya 74.9da olsa 74u görmek
Ve 19 eylülde (okulun açıldığı gun) 70.9da olsa 70i görmek. ..
Çok hırslarını ve kendime kızdım kosssskoca bir yıl geçmiş OKADAR SPOR O KADAR DİYET BOŞA GİTMİŞ 374 GUNDEN SONRA BAŞLADIĞIM YERDEYİM.
YETER ARTIK BENDE ZAYIF OLUCAK
GEÇEN SENE YAPMIŞIM BU SENEDE YAPARIM
allah seni napmasın vermediği gibi bide +200Gunaydinnn
supersin maşallah böyle devam .
Evde ki pogaca lari bitirdiğime göre bende bugun dikkat edip spor yapıcam . Eee bide ceza alcam bugün malum
56.7kilom =200 gram almışım
Woooowwwwinanması güç olsada bu sabah 68.1 kilo geldim
fark : 1.9 kg
haftaya hedef 67.0
Bende ölcüyüm bi ama benim yan bölgem göbeğim falan yok sadece basen bacak . Bakalım kaç çıkacak merak ettimölçüler
göbek deliğinden : 78
yan bölge : 91
basen : 100
anamm tipe bak kendimle gurur duydum
Unlu gıdalar yiyince fark ettim beni kabız yapıyor şişiriyor o şişliktir atarsin inş.Gunaydinnn
supersin maşallah böyle devam .
Evde ki pogaca lari bitirdiğime göre bende bugun dikkat edip spor yapıcam . Eee bide ceza alcam bugün malum
56.7kilom =200 gram almışım
Hakket ip atlasana canım sen çok çabuk sikilasirsinşu mesaj beni o kadar çok mutlu ettiki ve azim verdi anlatamam tabiki yapacaksın herzaman destekçinim bende bayrama kadar hedef 65.9 olsada 65 görmek haydi bismillah
Canım senin o 70 normal degildi zaten.ne güzel vermişsininanması güç olsada bu sabah 68.1 kilo geldim
fark : 1.9 kg
haftaya hedef 67.0
dizim sakat benimde canısı zorluyor baya ama deneyeceğimHakket ip atlasana canım sen çok çabuk sikilasirsin
aynen öyle bütün ödem gitmişCanım senin o 70 normal degildi zaten.ne güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?