Hakketen baya varmis basenin canım o sadece diyetle gitmez bölgesel hareket yapmalısın. Bende çocuk olmadan sadece basen vardi yan yatıp bacaklarımı yukarı doğru kaldırıp indiririm 1ayda anca etkisi oluyor.çocuk olunca göbekte eklendi orantili oldumBel :66
Yan:75
Basen : 96
Beteri var canım hicccc üzme kendiniölçüler
göbek deliğinden : 78
yan bölge : 91
basen : 100
anamm tipe bak kendimle gurur duydum
kız bir zamanlar belim 64-65 ti ah gençlikBeteri var canım hicccc üzme kendini
Evet bugün başlıcam bende o harekete baya etkisi varmış . Vücudumla gerçekten çok orantisiz alt tarafim baya geniş yani .Hakketen baya varmis basenin canım o sadece diyetle gitmez bölgesel hareket yapmalısın. Bende çocuk olmadan sadece basen vardi yan yatıp bacaklarımı yukarı doğru kaldırıp indiririm 1ayda anca etkisi oluyor.çocuk olunca göbekte eklendi orantili oldum
kız orda bi tam kaldırma bi küçük küçük kaldırma vardı ikisinden toplam 300 mü yapıcaz kafamda deli sorularEvet bugün başlıcam bende o harekete baya etkisi varmış . Vücudumla gerçekten çok orantisiz alt tarafim baya geniş yani .
kız orda bi tam kaldırma bi küçük küçük kaldırma vardı ikisinden toplam 300 mü yapıcaz kafamda deli sorular
300 tanecik 100 de crunch 100 ip atlama dersek 1 haftaya 36 bedenimbikaç tane yapın küçük küçük hareket diyolar direkt kesmemek için
Bide bana sor catlqmayan sadece kollarım şaka değil dizden asagisi bile çatlak bırak mayo giymeyi dizde etek bile giymiyorum ki bekarken çok giyerdim öğretmen olaraktankız bir zamanlar belim 64-65 ti ah gençlikherkes manken gibisin derdi şimdi zayıflasam bile çatlak var
Ooo ooo maşallah600 bacak hareketi , 100 crunch , 100 ip atlama , 30 sn plank
bacaklarımın durumunu soracak olursanız hissetmiyorum kendilerini
haydi erteleme sende kızO
Ooo ooo maşallah
haydi erteleme sende kız
sana topluca kızgınız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?