100 yan bölge 30 squat200 ip, 300 basen hareketi, 100mekik 70 kalça hareketi birazda yan bölge ve squat yapayım unutmuşum
Bugün tatildi açamadım blgsyrı...geldim şimdi cep tlfnundan yazıyorum.
Aynen canım yaa ben de salonda iyi ter atıyor baya çabalıyordum ama salon çok kalabalıktı düşününce hevesim kaçıyor.gidimde sporumu yapayım bakalım bacaklar ne hale gelecek
allah biliyor ama salona gitmek bana her anlamda çok iyi geliyor tekrar gitmek istiyorum
ablam oraya gidince günümde düzenli oluyordu bide o kadar emek verince daha dikkat ediyodum kilo vermesem bile inceliyordum daha zayıf görünüyordumAynen canım yaa ben de salonda iyi ter atıyor baya çabalıyordum ama salon çok kalabalıktı düşününce hevesim kaçıyor.
4 ay gittim senle aynı duygulardayım. Belki bi daralırım deliririm gider gene başlarım.ablam oraya gidince günümde düzenli oluyordu bide o kadar emek verince daha dikkat ediyodum kilo vermesem bile inceliyordum daha zayıf görünüyordum
Kızlar ben ütü mütü yapıyorum.. yarın yazıcam. Roxennn süpersin tatlım 68... waoww.. devam... durmak yok
Cankuş çok tşk. Ayrıca hedefe ulaşamadım.. 1.5 kg yerine 1.2 kg verdim. Yarın mı tartılıcaz... napıyoruz bugün 71.1 im.kolay gelsinn ablamm bekliyoruz yarın hedefinle gel bize
yok abla bugündü.. hedefe ulaşamayanlara ceza vardı senin ki yemek cezasımı olsun spormuCankuş çok tşk. Ayrıca hedefe ulaşamadım.. 1.5 kg yerine 1.2 kg verdim. Yarın mı tartılıcaz... napıyoruz bugün 71.1 im.
evet canım 1 dibety21 senin geçen haftaki hedef 1 kilomuydu
aslında çok az ama dunun telafısı olsunSabah : kupa bardak adaçayı
1 haşlanmış yumurta
Öğle : çeyrek ekmek biber kızartması domatesli minnacik yağda
Aksam : 2 tane kelek sulu sulu
Bitti bugün yemek işi
Ne söyledin yemek kızspor beni deli gibi acıktırdı kızlar dısardan yemek soyledım
az bu az metabolizman yavaşlayacak hiç veremezsin o zaman kiloSabah : kupa bardak adaçayı
1 haşlanmış yumurta
Öğle : çeyrek ekmek biber kızartması domatesli minnacik yağda
Aksam : 2 tane kelek sulu sulu
Bitti bugün yemek işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?