Son 8 kilo..

Böyle iyi bence
öyleyse sıkıntı yok az dememizin sebebi şuan kilo vermekte zorlanıyoruz son kilolar hiç gitmez o zaman çünkü artık kısacak yer kalmıyor aç kalman gerekiyor o yüzden..ben yemek yemeyide yapmayıda çok seven biriyim detoks dışıdaki günlerde yine sevdiğim herşeyi yiyorum çünkü hayatım boyunca onlardan vazgeçemem yavaş gidiyor belki ama yaşam düzenim böyle bety21 de ben gibi düşünüyor sanırım , ama böyle iyi diyorsan böyle devam

akşam : 1 tabak patlıcan et ( fırında ) , pilav , kola zero
henüz yemedim ama öğle yemeğini bugün atlayınca baya acıktım belkim ekmekte yerim , yersem onuda gelir yazarım

Doğru söylüyorsun aslında ama ben onu bi türlü dengeleyemiyorum . Sağlıklı şeyler yeyip düzenli yesem bile kilo alıyorum vücudum kaldırmiyo . Normalde de az yiyorum çünkü mesela ben kilo aldigim zaman nasıl beslendigimi söyleyim örnek 1 günluk beslenme şekli
Sabah: 2 bardak ilik su domates peynir yumurta salatalik normal kahvaltiliklar hemde ekmeksiz
Öğlen dersaneye gidiyordum orda çiğ köfte dürüm yiyorduk genelde ayranla birlikte
Aksam : ekmeksiz yemek ne varsa azar azar alıp akşam 1 saat spor yapıyordum. Bu şekilde kilo aldım ben

akşam : 1 tabak patlıcan et ( fırında ) , pilav , kola zero
henüz yemedim ama öğle yemeğini bugün atlayınca baya acıktım belkim ekmekte yerim , yersem onuda gelir yazarım
Pilav hiç sevmem yemem de kilo yapıyor diye onun yerine bulgur pilavı yiyorum ben dikkat de ettiğim halde fazla çeşit yedigim de midem bulanıyor fazla geliyor

canım istersen bir doktora görün çünkü yazdığın menü gayet sağlıklı ve spor var çok ilginç

çıkmazsa ne yapmayı düşünüyosun
Hiç bilmiyorum gerçekten . Özele para dayanacağını hiç sanmıyorum . Yarı özel de bartin da yok diye biliyorum . Kuzenimin arkadaşları var sorun etmesin ayarlarız çıkmazsa demişler ama bilmiyorum. Buarada bacak hareketi 50 sağ 50 sol olarak yaptim daha fazlasına dayanamıyorum nasıl olcak ?

ben 6 set şeklinde yaptım canım sende öyle yap , yurtta yedek olarak çıkar en kötü ihtimal o zamanda misafirhanede kalırsın 1 ay misafirhanede kalan öğrenciyi almak zorundalar diye biliyorum

Canım bu normal değil yani yediklerin sağlıklı görünüyor galiba vücudunda bi bozukluk var; troid olabilir,insülin direnci olabilir ,demir eksikliği korkutmak gibi olmasın dahiliye gidip bi test yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…