Canım cevabını okumadan yazmıştım aynı şeyleri düşünüyoruz. Malum biz yılların emektarı diyetciler
aynen öyle olduk vallahiCanım cevabını okumadan yazmıştım aynı şeyleri düşünüyoruz. Malum biz yılların emektarı diyetciler
He valla bak kötüymus aslinda demiaynen öyle olduk vallahi
bilmemki ne istesek
Canım ben haftaya salı Antep e gitmeliyim unv.hastanesine romatizma icin bi terbiyeli tavuk yemek isterim poppecedan nasıl yaziliyordu artık ne dersinbilmemki ne istesek
mantıklı çünkü bende arkadaşımla çıkacağım dışarda yeriz bizdeCanım ben haftaya salı Antep e gitmeliyim unv.hastanesine romatizma icin bi terbiyeli tavuk yemek isterim poppecedan nasıl yaziliyordu artık ne dersin
Ok sevindimmantıklı çünkü bende arkadaşımla çıkacağım dışarda yeriz bizde
Ama biz burda vermeye çalışıyoruz canımO sekiz kiloya çok ihtiyacım var ya
68.1 bugün ki kilom 1 sene geçti ama ben vermek yerine aldım kiloları şimdi tekrar başladım işte 3 hafta oldu sanırımKonu sahibiii kac kg oldun merak ettimm
Anladm cnm konunu onceden yazmissin zaten merak ettim benim gibi vermissin68.1 bugün ki kilom 1 sene geçti ama ben vermek yerine aldım kiloları şimdi tekrar başladım işte 3 hafta oldu sanırım
bende öncelikle 60 daha sonra belki 57-58 , çok güzel kilo vermişsin eminim yılbaşında 60 oluruzAnladm cnm konunu onceden yazmissin zaten merak ettim benim gibi vermissinbende ocakta basladim 88 ile simdi 66.4 flaanim galiba iki ucgundur yapamiyorum rahatsizim arti olmadiysam durum bu.(haziran temmuz yapmadim korudum)
Bende 58 olmak istiyorummmmm yaaaaa
Yilbasina kadar en az60 gormem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?