Son 8 kilo..

olur tabi biz burda haftalık hedef kilo belirliyoruz azcık hırslanalım diye , senlede kapışalım
Olurrrr cuma sanirim bende zaten cumalari bildirim yapiyorumm :) hihi guzel olurr gozume takildin baak
ben mayista 69.5 oldum sonra tatil ramazan derken korudum. Agustos basinda basladim 69.5 ile iste gecen hafta veremedim bir gene iyi gitti bu ay.
Belki sende boylece daha hirslanirsinnnnm kizzz.. durduk yere basina is aldin goruyonmu

tartı günümüz salı burda
ayy motivasyonuma ek oldun enerjin çok yüksek geldiii , güncel kilon 69.6 mi şimdi

yaaa noldu niyeki salı tartılsan nolur
Kiz baska bir gruba daha girmistim haftada iki kere tartilmak olayi beni gerdiii sonraa ciktm ordan kendi grubumda kaldim.
Sali gunu nye tartiliyonuz cok tehlikeli hafta sonu yaptigin kacamak yansir. Mesela ben oh cuma tartilcam diyorum oyuzden butun hafta bazn beni engelliyo..
Bende cuma sanmistmm cok uzuldm simdicik

işte birazda onun önüne geçmek için çünkü diyetin hafta içi hafta sonusu yok hep devam etmek gerekiyor , şöyle yapalım sen cuma günü yaz kilonu burayada , salı günleride ben ve diğer arkadaşlar yazar

Buu olur iste cnmmmm tamam :)
Ama illa grup icin muhim degil ben zaten seni gozume kestimm kacarin yokk ben zaten yapiyormm ikimiz icinde iyi olur :)

Bu arada sanma ki hafta sonlari kacamak yapiyorm diye bazen olabiliyor tabi
Ben ocaktan beri bu duzende oldugum icin obur turlu olmuyo :)

Buu olur iste cnmmmm tamam :)
Ama illa grup icin muhim degil ben zaten seni gozume kestimm kacarin yokk ben zaten yapiyormm ikimiz icinde iyi olur :)
tamamdır çözümü bulduk
haydi anlat o zaman bize sen nasıl verdin kiloyu , boy kaç , yaş kaç ablamı diyelim kıızz mı diyelim napalım

tamamdır çözümü bulduk
haydi anlat o zaman bize sen nasıl verdin kiloyu , boy kaç , yaş kaç ablamı diyelim kıızz mı diyelim napalım
Hemennn yaziyorummmmmm cokkk severim ove ove anlatirim kendimi kahveni al ve okumaya basla

Ben 26 yasindayim. Bir kizim var 16 aylik
71-72 ile evlendim 2014 de sonra kg aldim tabi klaskkkk
Hamile kaldigimda 78.5 dum. Hamilelikte az aldimmmm sansima 88 ile dogurdumm..
Sonraaa 83 dustum hemen ama ye ye ye 8 ayda ben gene 88 kg oldum(normalde insanlar emzirirken verir ben malesef aldimmmmm)yani gecen yaz 85 88 arasi takiliyodum.
Hayatimda ilkkez okadar sistimmm biraz fark edemedim cokkk susume pusume duskunumdur severim yani baktm alisveris yapamiyormmmmm
Ocak ayinda 4u bir basladimm hirsla.
Ilk hafta 4.. ilk ay 9.5 kg verdim.
Verdikce hirslandimmm super duygu cunkuu
Mayista 69.5dum ay sonunda tatile ciktik.. tabi ben otelde abartttim butun 4.5 ayin acisini cikardim sonra ramazan, bayram derken ben bir kg aldm verdm derken korudum.
Agustosta tekrar basladim cok sukur.
Eskkden cok ski kuralliydim ama simdi hafta sonlari hafif kacamak yapiyorm cunku zorlu surecten cikmistim..
Bayramda yine tatile cikicam sonrasi dhaa kolay olucak cunku kisin daha kolay kesinlikleeee.
Iste benim hikayem buu
Dogum kilolarim, evlilik kglarim gitti.
En son 2010da 60 kiloydum o zamanlara donucek olmak gurur veriyor.
Seneye 58 57 neyse artikk butun yaz boy gostercem bu sene bile yetti herkesn agzi acik kaldi
Ayyy cok.yazdimmmm mckmckmck

tam isabet sade nescafemi içiyordum , ilk ay muhteşem kilo vermişsin hedef kilo aynı güncel kilo çok yakın , hırs istek azim hepsi var , spordan bahsetmemişsin yapmadınmı hiç... benim bilgiler ilk sayfada var tabi yaş 23 oldu artık 15 eylülde 1 sene olacak bu konuyu açalı ve ben o zamana 65 i ucundan görmek istiyorum , çok sıkı bir diyetim yok genelde geç yatar geç kalkarım birkaç gündür sabah koşusua gitme niyetim var kilo verme sürecimde spor salonuna gidiyordum 70-71 ken dahi 65 duruyosun e fazla diyolardı şimdi yavaştan salon arayışlarına başladım ( salona gittiğim şehirden taşıdım ) , insan tabiki öncelikle kendi sağlığı ve memnuniyeti için kilo vermeli tabiki ama dışardan bakan gözlerin ayy nasıl zayıfladın çok hoş olmuşsun gibi sözleride çok motive edici açıkçası benim için

Burcumuzda ayni ama kucuksun sadece benden :)
Spor pek yapmadm ama hareketli hayatim var yazin evde pek durmam, kizim cok hareketli bir cocuk. Zaman bulursam evde yapiyorm hareket ama yuruyus modu yazin genelde oluyo evde pek durmuyorm.
Ama kista geliyo artik bacak hareketlerine yogunluk vericem.
Ust bedenim 42 den 38 e dustu.
Altimda 44 du en son 40 aldim (2 ay once) bi tanesi beli buyuk bol ama bilemiyosun tabi 60 olunca insallah tamamen komple 38 olurum.
Banada cok ski duruyosun diyolar ama sporla alakasi yok tabi ya beslenmemden yada artik kendi yapimdan blmiyorm. Insallah 58 de tam ideal olucam.
Inan hem.anne.olup hep zayiflamak cok guzel bir duygu.. hep ozenirdimm basariliyomus gercekten

benim gözümün önünde öyle bir örnek annem 3 çocuk sahibi 168 boyunda en kilolu halini kardeşime hamileyken gördüm bizim hedef kilomuzdu şimdiyse hep 52-53 en fazla çok isterdim onun gibi bi bünyem olsun şu yiyip yiyip kilo almayanlardan
şimdi biz burda bacak hareketlerine başladık bugün daha tam zamanında geldin sende , benim bünye spor istiyor anca öyle gidiyor ki seviyorum zaten spor yapmayı kendimi daha iyi hissediyorum o

Ayyy iyi ozaman sevndmmmm
Annene de masallah
Aynen yesem yesem sismesem

vallahi hatırlamıyorum birine yazdıydım , şimdi orda kurallar çok sıkı oluyor ben burda kendi halimde versem daha iyi
Evet ski yonetim ama benim yerim rahat eee aylardir ordaym :) istersen gelirsin cnm
Sendemi cigara yaktinnnn:)
Ben cok sisimm suan grip oluodm rahatsizdimmm oyuzden bi kacgundur grubada menu yazmiorm kendime mola verdim.
Bu hafta umudum yok haftaya insalllah eksi.olmam lazmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…