aayy yakalandım kötü örnek oluyorum burda küçüküç birEvet ski yonetim ama benim yerim rahateee aylardir ordaym :) istersen gelirsin cnm
Sendemi cigara yaktinnnn:)
Ben cok sisimm suan grip oluodm rahatsizdimmm oyuzden bi kacgundur grubada menu yazmiorm kendime mola verdim.
Bu hafta umudum yok haftaya insalllah eksi.olmam lazmmmmm
aayy yakalandım kötü örnek oluyorum burda küçüküç birBrck06 mız var
geçmiş olsun bende geçen hafta hem grip hem regl olunca tartıda 2,5 kilo fazla çıktımbu hafta 1,9 u gitti işte bugün ki sonuç öyleydi , hastayken genelde insanların iştahı kaçar ben saldırıyorum
şartlar beni bu noktaya getirdi halbuki geçen seneye kadar çok karşıydımkeşke içmesen. . .
Bendeee normal beslenme duzeninde olamiyorum arti cikarsamda cok umrumda degil sanki haftaya gider napim hasta hasta onumu dusuncemaayy yakalandım kötü örnek oluyorum burda küçüküç birBrck06 mız var
geçmiş olsun bende geçen hafta hem grip hem regl olunca tartıda 2,5 kilo fazla çıktımbu hafta 1,9 u gitti işte bugün ki sonuç öyleydi , hastayken genelde insanların iştahı kaçar ben saldırıyorum
2 haftada verdiğimi 1 haftada geri aldım benimkide böyle bir düzenBendeee normal beslenme duzeninde olamiyorum arti cikarsamda cok umrumda degil sanki haftaya gider napim hasta hasta onumu dusuncem
Bosver yakk bir cuhura2 haftada verdiğimi 1 haftada geri aldım benimkide böyle bir düzen
amannn doğru diyosunBosver yakk bir cuhura
wuuoovv hadi bakalımBende bu hafta 1.5 kilo vericem
Simdi siz şu kadar verdim falan diye konuştukça kendimden utandım bide 200 gram almışımwuuoovv hadi bakalım
benimki 1.1 oluyor hedef 67.0
kuş kadar yersen böyle 2.5 ta verirsin kız senSimdi siz şu kadar verdim falan diye konuştukça kendimden utandım bide 200 gram almışım
Kuş kadar deyince benim abim benden az yiyo ya utanıyorum onun yanında yemek yerken nasıl doyuyo acabakuş kadar yersen böyle 2.5 ta verirsin kız sen
kızım siz aç mı yaşıyosunuz hele ki abim diyosun şu ana kadar hayatıma giren tüm erkekler bir öğünde bir ekmek yeme potansiyeline sahipKuş kadar deyince benim abim benden az yiyo ya utanıyorum onun yanında yemek yerken nasıl doyuyo acaba.
Ya bizim eve her gün 1 ekmek alınıyor onu da babam yiyorkızım siz aç mı yaşıyosunuz hele ki abim diyosun şu ana kadar hayatıma giren tüm erkekler bir öğünde bir ekmek yeme potansiyeline sahipki bende sahibim
erkekler azcık yesin ya biz yanlarında çıtıpıtı kalalım ( derdime bakarmısın )Ya bizim eve her gün 1 ekmek alınıyor onu da babam yiyorabim zaten evlendi geçen sene orda burda yiyorlar işte
Benim erkek arkadaşım da hayvan gibi yemek yiyo bıraksan ekmeğin arasına ekmek koyup yicek
Evet ya yanında ben iri durmak istemiyorum hiç hoş gözükmüyorerkekler azcık yesin ya biz yanlarında çıtıpıtı kalalım ( derdime bakarmısın )
bende 300 300 yaptım sonra esneme hareketleri yaptım ayağa kalktığımda bacağım bende değildiEvet ya yanında ben iri durmak istemiyorum hiç hoş gözükmüyorben yarin sabah kalkiyim da günlük verilen cezamı uygulayim . Buarada bacak hareketi 200 tane yaptım yarın arttiririm bacaklarım çok acidi nedense ağrıyo bugün
:)amannn doğru diyosun
Bide ben Çömelme hareketi yaptım 30 QR tane . Ayakta durup tek bacak arkada tek bacak önce eğilip kalkiyoruzya o da baya etkilibende 300 300 yaptım sonra esneme hareketleri yaptım ayağa kalktığımda bacağım bende değildi
onlar bana gelmiyor benim dizler sakat , bu hareket kafiBide ben Çömelme hareketi yaptım 30 QR tane . Ayakta durup tek bacak arkada tek bacak önce eğilip kalkiyoruzya o da baya etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?