Son 8 kilo..

aayy yakalandım kötü örnek oluyorum burda küçüküç bir Brck06 mız var

geçmiş olsun bende geçen hafta hem grip hem regl olunca tartıda 2,5 kilo fazla çıktım bu hafta 1,9 u gitti işte bugün ki sonuç öyleydi , hastayken genelde insanların iştahı kaçar ben saldırıyorum

Bendeee normal beslenme duzeninde olamiyorum arti cikarsamda cok umrumda degil sanki haftaya gider napim hasta hasta onumu dusuncem

kızım siz aç mı yaşıyosunuz hele ki abim diyosun şu ana kadar hayatıma giren tüm erkekler bir öğünde bir ekmek yeme potansiyeline sahip ki bende sahibim
Ya bizim eve her gün 1 ekmek alınıyor onu da babam yiyor abim zaten evlendi geçen sene orda burda yiyorlar işte
Benim erkek arkadaşım da hayvan gibi yemek yiyo bıraksan ekmeğin arasına ekmek koyup yicek

Ya bizim eve her gün 1 ekmek alınıyor onu da babam yiyor abim zaten evlendi geçen sene orda burda yiyorlar işte
Benim erkek arkadaşım da hayvan gibi yemek yiyo bıraksan ekmeğin arasına ekmek koyup yicek
erkekler azcık yesin ya biz yanlarında çıtıpıtı kalalım ( derdime bakarmısın )

erkekler azcık yesin ya biz yanlarında çıtıpıtı kalalım ( derdime bakarmısın )
Evet ya yanında ben iri durmak istemiyorum hiç hoş gözükmüyor ben yarin sabah kalkiyim da günlük verilen cezamı uygulayim . Buarada bacak hareketi 200 tane yaptım yarın arttiririm bacaklarım çok acidi nedense ağrıyo bugün

bende 300 300 yaptım sonra esneme hareketleri yaptım ayağa kalktığımda bacağım bende değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…